Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017 21:15

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017.

Θρησκευτικό φεστιβάλ στο Νεπάλ. Ινδουίστριες κάθονται γύρω από τη φωτιά ενώ περιμένουν την σειρά τους για να κάνουν το «ιερό» μπάνιο κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Swasthani Brata Katha στο Κατμαντού του Νεπάλ.
REUTERS / NAVESH CHITRAKAR

Ινδουίστριες κάθονται γύρω από τη φωτιά ενώ περιμένουν την σειρά τους για να κάνουν το «ιερό» μπάνιο κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Swasthani Brata Katha στο Κατμαντού του Νεπάλ.

Ο Ληθαίος ποταμός στα Τρίκαλα. Αχνός βγαίνει από τα νερά του Ληθαίου ποταμού σκεπάζοντας την κεντρική πεζογέφυρα.
EUROKINISSI / ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Αχνός βγαίνει από τα νερά του Ληθαίου ποταμού σκεπάζοντας την κεντρική πεζογέφυρα.

Στιγμιότυπο από τον ζωολογικό κήπο του Γιοχάνεσμπουργκ. Ένα αρσενικό παγώνι δείχνει τα φτερά του για να προσελκύσει τα θηλυκά παγώνια στον ζωολογικό κήπο του Γιοχάνεσμπουργκ.
EPA / KIM LUDBROOK

Ένα αρσενικό παγώνι δείχνει τα φτερά του για να προσελκύσει τα θηλυκά παγώνια στον ζωολογικό κήπο του Γιοχάνεσμπουργκ.

Η πρώτη πανσέληνος του 2017. Το φεγγάρι ανατέλλει πάνω από το Ναύπλιο.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓ

Το φεγγάρι ανατέλλει πάνω από το Ναύπλιο.

Βραδυνή βόλτα στο Παρίσι. Παρά τη βροχή η πλατεία Τροκαντερό στο Παρίσι είναι γεμάτη κόσμο, τουρίστες και ντόπιους, που απολαμβάνουν τη βόλτα τους.
REUTERS / GONZALO FUENTES

Παρά τη βροχή η πλατεία Τροκαντερό στο Παρίσι είναι γεμάτη κόσμο, τουρίστες και ντόπιους, που απολαμβάνουν τη βόλτα τους.

Πάγωσε η λίμνη Δοϊράνη . Καΐκια στα παγωμένα νερά της λίμνης Δοϊράνης στην ΠΓΔΜ.
REUTERS / OGNEN TEOFILOVSKI

Καΐκια στα παγωμένα νερά της λίμνης Δοϊράνης στην ΠΓΔΜ.

Μαθητική πορεία διαμαρτυρίας στη Τζακάρτα. Εκατοντάδες μαθητές συμμετέχουν σε αντικυβερνητική πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στην αύξηση της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος και στην κατάργηση της επιδότησης των καυσίμων για τους φτωχούς.
EPA / BAGUS INDAHONO

Εκατοντάδες μαθητές συμμετέχουν σε αντικυβερνητική πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στην αύξηση της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος και στην κατάργηση της επιδότησης των καυσίμων για τους φτωχούς.

Θρησκευτικό φεστιβάλ στο Κατμαντού. Ένας άντρας προσεύχεται στα νερά του ποταμού Saali, στα πλαίσια του θρησκευτικού φεστιβάλ Swasthani, στο Κατμαντού.
REUTERS / NAVESH CHITRAKAR

Ένας άντρας προσεύχεται στα νερά του ποταμού Saali, στα πλαίσια του θρησκευτικού φεστιβάλ Swasthani, στο Κατμαντού.

Εικαστική έκθεση στο Λος Άντζελες. Η Ιαπωνέζα καλλιτέχνης Miki Yokoyama (2Α) ποζάρει μαζί με μοντέλα στα πλάισια των εγκαινίων εικαστικής έκθεσης στο Λος Άντζελες.
EPA / EUGENE GARCIA

Η Ιαπωνέζα καλλιτέχνης Miki Yokoyama (2Α) ποζάρει μαζί με μοντέλα στα πλάισια των εγκαινίων εικαστικής έκθεσης στο Λος Άντζελες.

Υεμένη: Προετοιμασία για τη μάχη. Ένας αντάρτης Χούδι επιδεικνύει τις ικανότητές του σε στρατιωτική παρέλαση, λίγο πριν βρεθεί αντιμέτωπος με τις κυβερνητικές δυνάμεις στη  Σαναά της Υεμένης.
REUTERS / KHALED ABDULLAH

Ένας αντάρτης Χούδι επιδεικνύει τις ικανότητές του σε στρατιωτική παρέλαση, λίγο πριν βρεθεί αντιμέτωπος με τις κυβερνητικές δυνάμεις στη Σαναά της Υεμένης.

Επίσκεψη του ΠτΔ στη ΣΕΘΑ. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος στη σημερινή επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου στη ΣΕΘΑ.
INTIME NEWS / ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος στη σημερινή επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου στη ΣΕΘΑ.

Παραδοσιακή παράσταση στην Μπανγκαλόρ. Ένας άνδρας ντυμένος ως η θεά Nagakali ετοιμάζεται να συμμετάσχει σε παράσταση που απευθύνεται στους τουρίστες της  Μπανγκαλόρ, στην Ινδία.
REUTERS / ABHISHEK CHINNAPPA

Ένας άνδρας ντυμένος ως η θεά Nagakali ετοιμάζεται να συμμετάσχει σε παράσταση που απευθύνεται στους τουρίστες της  Μπανγκαλόρ, στην Ινδία.

Χειμωνιάτικο σκηνικό στο Μινσκ. Μια πρασινοκέφαλη πάπια σε παγωμένη λίμνη του Μίνσκ, στη Λευκορωσία.
REUTERS / VASILY FEDOSENKO

Μια πρασινοκέφαλη πάπια σε παγωμένη λίμνη του Μίνσκ, στη Λευκορωσία.

Καθημερινή ζωή στο Ισλαμαμπάντ. Πωλητής χαλιών στο Ισλαμαμπάντ.
REUTERS / FAISAL MAHMOOD

Πωλητής χαλιών στο Ισλαμαμπάντ.