Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017 22:14

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017.

Ηλιοβασίλεμα στη Λωρίδα της Γάζας. Ένας άντρας πουλάει γλυκά σε δρόμο, στη Λωρίδα της Γάζας.
EPA / MOHAMMED SABER

Ένας άντρας πουλάει γλυκά σε δρόμο, στη Λωρίδα της Γάζας.

Διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό στη Γενεύη. Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και ο ηγέτης της Τουρκοκυπριακής κοινότητας Μουσταφά Ακιντζί, κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό στη Γενεύη της Ελβετίας, την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΚΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και ο ηγέτης της Τουρκοκυπριακής κοινότητας Μουσταφά Ακιντζί, κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό στη Γενεύη της Ελβετίας, την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017.

Απελευθέρωση από τον πάγο. Ψαράς απελευθερώνει ένα πουλί που έχει παγιδευτεί στον πάγο, κοντά στη λίμνη Δοϊράνη στα Σκόπια.
 
REUTERS / OGNEN TEOFILOVSKI

Ψαράς απελευθερώνει ένα πουλί που έχει παγιδευτεί στον πάγο, κοντά στη λίμνη Δοϊράνη στα Σκόπια.

 

Με μηνύματα για τη δημοκρατία η αποχαιρετιστήρια ομιλία Ομπάμα. Στα επιτεύγματα της θητείας του, αλλά και στη σημασία της δημοκρατίας εστίασε ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, κατά την αποχαιρετιστήρια ομιλία του στον αμερικανικό λαό από το Σικάγο, την πόλη όπου εκλέχθηκε γερουσιαστής.
REUTERS / JONATHAN ERNST

Στα επιτεύγματα της θητείας του, αλλά και στη σημασία της δημοκρατίας εστίασε ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, κατά την αποχαιρετιστήρια ομιλία του στον αμερικανικό λαό από το Σικάγο, την πόλη όπου εκλέχθηκε γερουσιαστής.

Στα λευκά το λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Στιγμιότυπο από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης.
REUTERS / ALEXANDROS AVRAMIDIS

Στιγμιότυπο από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Επίσκεψη στον οφθαλμίατρο. Ένας άντρας επισκέπτεται τον οφθαλμίατρο πριν φύγει για το ετήσιο ταξίδι του προς το νησί Sagar, στη Δυτική Βενγκάλη με αφορμή το φεστιβάλ «Makar Sankrantir».
REUTERS / RUPAK DE CHOWDHURI

Ένας άντρας επισκέπτεται τον οφθαλμίατρο πριν φύγει για το ετήσιο ταξίδι του προς το νησί Sagar, στη Δυτική Βενγκάλη με αφορμή το φεστιβάλ «Makar Sankrantir».

Μαυρολαίμηδες στη Ναμπλούς. Δύο μαυρολαίμηδες σε αγρό της Ναμπλούς.
EPA / ALAA BADARNEH

Δύο μαυρολαίμηδες σε αγρό της Ναμπλούς.

Παιχνίδια με τα πάντα. Ερευνητές κρατούν στα χέρια τους 4 μικρά πάντα, στα πλαίσια εορταστικής εκδήλωσης που διοργανώθηκε με αφορμή την έλευση του 2017, σε ερευνητικό κέντρο στο Ya
REUTERS / CHINA DAILY

Ερευνητές κρατούν στα χέρια τους 4 μικρά πάντα, στα πλαίσια εορταστικής εκδήλωσης που διοργανώθηκε με αφορμή την έλευση του 2017, σε ερευνητικό κέντρο στο Ya'an της επαρχίας Σετσουάν, στην Κίνα.

Καθημερινή ζωή στην Καλκούτα. Γυναίκες περιμένουν στη σειρά για να φάνε πρωινό σε υπάιθρια αγορά της Καλκούτα, στην Ινδία.
EPA / PIYAL ADHIKARY

Γυναίκες περιμένουν στη σειρά για να φάνε πρωινό σε υπάιθρια αγορά της Καλκούτα, στην Ινδία.

Στιγμές χαλαρωσης στον ζωολογικό κήπο της Στουτγκάρδης. Δύο Ιαπωνικοί μακάκοι παίζουν στον ζωολογικό κήπο της Στουτγκάρδης.
EPA / RONALD WITTEK

Δύο Ιαπωνικοί μακάκοι παίζουν στον ζωολογικό κήπο της Στουτγκάρδης.

Πελαργοί στα Μαδρίτη. Δύο πελαργοί κάθονται στη φωλιά τους, στη Μαδρίτη.
REUTERS / JUAN MEDINA

Δύο πελαργοί κάθονται στη φωλιά τους, στη Μαδρίτη.