Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016 19:31

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016.

Στιγμιότυπο από τους δρόμους του Λονδίνου. Ένας άντρας, που φορά στολή Άι-Βασίλη κάνει την ανάγκη του, υπό το βλέμμα ενός περαστικού, στο Λονδίνο.
REUTERS / PETER NICHOLLS

Ένας άντρας, που φορά στολή Άι-Βασίλη κάνει την ανάγκη του, υπό το βλέμμα ενός περαστικού, στο Λονδίνο.

Διαμαρτυρία φιλόζωων στη Βαρκελώνη. Μέλη φιλοζωικών οργανώσεων έχουν ξαπλώσει γυμνοί στη λεωφόρο Πασέο ντε Γκράθια της Βαρκελώνης, έχοντας ψεύτικο αίμα πάνω στα σώματά τους, στο πλαίσιο διαμαρτυρίας κατά της γούνας.
EPA / ANDREU DALMAU

Μέλη φιλοζωικών οργανώσεων έχουν ξαπλώσει γυμνοί στη λεωφόρο Πασέο ντε Γκράθια της Βαρκελώνης, έχοντας ψεύτικο αίμα πάνω στα σώματά τους, στο πλαίσιο διαμαρτυρίας κατά της γούνας.

Υεμένη: Εορτασμοί προς τιμήν του Μωάμεθ. Υποστηρικτής των ανταρτών Χούδι φωτογραφίζεται κατά τη διάρκεια εορτασμών για την επέτειο γέννησης του προφήτη Μωάμεθ, στην πρωτεύουσα της Υεμένης, Σαναά.
REUTERS / KHALED ABDULLAH

Υποστηρικτής των ανταρτών Χούδι φωτογραφίζεται κατά τη διάρκεια εορτασμών για την επέτειο γέννησης του προφήτη Μωάμεθ, στην πρωτεύουσα της Υεμένης, Σαναά.

«Krampus run» στο Μόναχο. Στιγμιότυπο από το «Krampus run» στο Μόναχο. Η τραγόμορφη θεότητα, Κράμπους, σύμφωνα με τις γερμανικές και αυστριακές παραδόσεις, εμφανίζεται τα Χριστούγεννα προκειμένου να τιμωρήσει τα παιδιά που έχουν κάνει αταξίες.
EPA / ANDREAS GEBERT

Στιγμιότυπο από το «Krampus run» στο Μόναχο. Η τραγόμορφη θεότητα, Κράμπους, σύμφωνα με τις γερμανικές και αυστριακές παραδόσεις, εμφανίζεται τα Χριστούγεννα προκειμένου να τιμωρήσει τα παιδιά που έχουν κάνει αταξίες.

Τουρκία: Στους 38 οι νεκροί από τη διπλή έκρηξη. Ένας άντρας κοιτά μέσα από σπασμένο παράθυρο, κοντά στο σημείο της χθεσινής επίθεσης στην Κωνσταντινούπολη. Στους 38 ανέρχονται οι νεκροί, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας. Η κουρδική αποσχιστική οργάνωση «Γεράκια του Κουρδιστάν» (TAK), η οποία προέρχεται από τις τάξεις του Κόμματος Εργαζομένων Κουρδιστάν (PKK), ανέλαβε την ευθύνη για την τρομοκρατική επίθεση.
REUTERS / OSMAN ORSAL

Ένας άντρας κοιτά μέσα από σπασμένο παράθυρο, κοντά στο σημείο της χθεσινής επίθεσης στην Κωνσταντινούπολη. Στους 38 ανέρχονται οι νεκροί, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας. Η κουρδική αποσχιστική οργάνωση «Γεράκια του Κουρδιστάν» (TAK), η οποία προέρχεται από τις τάξεις του Κόμματος Εργαζομένων Κουρδιστάν (PKK), ανέλαβε την ευθύνη για την τρομοκρατική επίθεση.

Τροχαίο με 30 νεκρούς στην Κένυα . Τουλάχιστον 30 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε έναν από τους κυριότερους αυτοκινητόδρομους της Κένυας, όταν ένα πετρελαιοφόρο φορτηγό προσέκρουσε σε διερχόμενα οχήματα και ανατινάχθηκε. Εξαιτίας του δυστυχήματος, το οποίο έλαβε χώρα στον αυτοκινητόδρομο μεταξύ Ναϊρόμπι και Ναϊβάσα, κάηκαν ολοσχερώς 11 οχήματα.
REUTERS / THOMAS MUKOYA

Τουλάχιστον 30 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε έναν από τους κυριότερους αυτοκινητόδρομους της Κένυας, όταν ένα πετρελαιοφόρο φορτηγό προσέκρουσε σε διερχόμενα οχήματα και ανατινάχθηκε. Εξαιτίας του δυστυχήματος, το οποίο έλαβε χώρα στον αυτοκινητόδρομο μεταξύ Ναϊρόμπι και Ναϊβάσα, κάηκαν ολοσχερώς 11 οχήματα.

Φεστιβάλ χορού στο Πεκίνο. Στιγμιότυπο από την πρόβα της παράστασης «Chinese Dance: Maestros & Classics», με την οποία θα κλείσει το φεστιβάλ χορού NCPA, που πραγματοποιείται στο Πεκίνο. 
EPA / HOW HWEE YOUNG

Στιγμιότυπο από την πρόβα της παράστασης «Chinese Dance: Maestros & Classics», με την οποία θα κλείσει το φεστιβάλ χορού NCPA, που πραγματοποιείται στο Πεκίνο. 

Έκρηξη παγιδευμένου οχήματος στη Σομαλία. Αστυνομικός στέκεται δίπλα σε άνδρα που έχει συλληφθεί ως ύποπτος για την έκρηξη παγιδευμένου οχήματος στο λιμάνι της Μογκαντίσου και η οποία στοίχισε τη ζωή σε 29 άτομα. Την ευθύνη της επίθεσης ανέλαβε η οργάνωση αλ Σεμπάμπ, η οποία θεωρείται παρακλάδι της Αλ Κάιντα στη Σομαλία.
REUTERS / FEISAL OMAR

Αστυνομικός στέκεται δίπλα σε άνδρα που έχει συλληφθεί ως ύποπτος για την έκρηξη παγιδευμένου οχήματος στο λιμάνι της Μογκαντίσου και η οποία στοίχισε τη ζωή σε 29 άτομα. Την ευθύνη της επίθεσης ανέλαβε η οργάνωση αλ Σεμπάμπ, η οποία θεωρείται παρακλάδι της Αλ Κάιντα στη Σομαλία.

Μουσική «κατάληψη» στη Θεσσαλονίκη. Συμβολική μουσική «κατάληψη» πραγματοποίησαν μουσικοί στη νέα παραλία Θεσσαλονίκης, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Συλλόγου Μουσικών Βορείου Ελλάδος για κινητοποίηση, με αφορμή την προσαγωγή ατόμων που έπαιζαν μουσική στο δρόμο με την κατηγορία της επαιτείας. 
INTIME NEWS / ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Συμβολική μουσική «κατάληψη» πραγματοποίησαν μουσικοί στη νέα παραλία Θεσσαλονίκης, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Συλλόγου Μουσικών Βορείου Ελλάδος για κινητοποίηση, με αφορμή την προσαγωγή ατόμων που έπαιζαν μουσική στο δρόμο με την κατηγορία της επαιτείας. 

Κατάρρευση εκκλησίας στη Νιγηρία. Τουλάχιστον 100 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη νοτιοανατολική Νιγηρία, όταν κτήριο εκκλησίας κατέρρευσε. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η οροφή της εκκλησίας κατέρρευσε επάνω στους πιστούς, την ώρα που ένας πάστορας χειροτονείτο επίσκοπος, παρουσία κυβερνητικών αξιωματούχων.
EPA / TIFE OWOLABI

Τουλάχιστον 100 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη νοτιοανατολική Νιγηρία, όταν κτήριο εκκλησίας κατέρρευσε. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η οροφή της εκκλησίας κατέρρευσε επάνω στους πιστούς, την ώρα που ένας πάστορας χειροτονείτο επίσκοπος, παρουσία κυβερνητικών αξιωματούχων.