Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016 21:06

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016.

Ψάρεμα στο Μπανγκλαντές. Ψαράδες τοποθετούν κλαδιά μπαμπού στο νερό, στα οποία μετέπειτα θα βάλουν τροφή για να πιάσουν ψάρια, σε ένα ποτάμι στη Ντάκα, στο Μπανγκλαντές.
REUTERS / MOHAMMAD PONIR HOSSAIN

Ψαράδες τοποθετούν κλαδιά μπαμπού στο νερό, στα οποία μετέπειτα θα βάλουν τροφή για να πιάσουν ψάρια, σε ένα ποτάμι στη Ντάκα, στο Μπανγκλαντές.

Ημέρα πολικής αρκούδας στο Κρασνογιάρσκ. Μέλη λέσχης χειμερινών κολυμβητών γιορτάζουν την ημέρα της Πολικής Αρκούδας στο Κρασνογιάρσκ της Ρωσίας, παίζοντας στο χιόνι και βρέχοντας ο ένας τον άλλο με κουβάδες παγωμένου νερού. Η θερμοκρασία στη πόλη είναι στους -5 βαθμούς Κελσίου.
REUTERS / ILYA NAYMUSHIN

Μέλη λέσχης χειμερινών κολυμβητών γιορτάζουν την ημέρα της Πολικής Αρκούδας στο Κρασνογιάρσκ της Ρωσίας, παίζοντας στο χιόνι και βρέχοντας ο ένας τον άλλο με κουβάδες παγωμένου νερού. Η θερμοκρασία στη πόλη είναι στους -5 βαθμούς Κελσίου.

Ιράκ: Συγκινητικές στιγμές σε καταυλισμό εκτοπισμένων. Ένας άντρας, ο οποίος εγκατέλειψε το σπίτι του λόγω των συγκρούσεων στη Μοσούλη, κρατά την κόρη του ψηλά για να μπορέσει να τη δεί η γιαγιά της, μέσα από το φράχτη στον καταυλισμό για εκτοπισμένες οικογένειες, Κάζερ, στο Ιράκ.
REUTERS / MOHAMMED SALEM

Ένας άντρας, ο οποίος εγκατέλειψε το σπίτι του λόγω των συγκρούσεων στη Μοσούλη, κρατά την κόρη του ψηλά για να μπορέσει να τη δεί η γιαγιά της, μέσα από το φράχτη στον καταυλισμό για εκτοπισμένες οικογένειες, Κάζερ, στο Ιράκ.

Φεστιβάλ για κατοικίδια στη Μάλαγα. Στιγμιότυπο από το 5ο φεστιβάλ για κατοικίδια "Mi Mascota", στη Μάλαγα, στη νότια Ισπανία.
REUTERS / JON NAZCA

Στιγμιότυπο από το 5ο φεστιβάλ για κατοικίδια "Mi Mascota", στη Μάλαγα, στη νότια Ισπανία.

Ινδία: Αναμονή για την άφιξη του Δαλάι Λάμα. Ένα μικρό αγόρι, που ζεί εξόριστο στην Ινδία, περιμένει να υποδεχτεί τον πνευματικό ηγέτη Δαλάι Λάμα, στο αεροδρόμιο Γκαγκάλ, κοντά στην πόλη Νταραμσάλα, στην Ινδία. Ο Δαλάι Λάμα επιστρέφει από ταξίδι του στην Ιαπωνία.
EPA / SANJAY BAID

Ένα μικρό αγόρι, που ζεί εξόριστο στην Ινδία, περιμένει να υποδεχτεί τον πνευματικό ηγέτη Δαλάι Λάμα, στο αεροδρόμιο Γκαγκάλ, κοντά στην πόλη Νταραμσάλα, στην Ινδία. Ο Δαλάι Λάμα επιστρέφει από ταξίδι του στην Ιαπωνία.

Εντυπωσιακοί χριστουγεννιάτικοι στολισμοί στο Μανχάταν. Εντυπωσιακοί χριστουγεννιάτικοι στολισμοί στο πολυκατάστημα Saks στην 5η Λεωφόρο, στο Μανχάταν στη Νέα Υόρκη.
REUTERS / DARREN ORNITZ

Εντυπωσιακοί χριστουγεννιάτικοι στολισμοί στο πολυκατάστημα Saks στην 5η Λεωφόρο, στο Μανχάταν στη Νέα Υόρκη.

Εγκαίνια του «Μύλου των Ξωτικών» στα Τρίκαλα. Με εντυπωσιακή προσέλευση κόσμου άνοιξε και επίσημα το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο πάρκο της Ελλάδας στα Τρίκαλα, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016. Οι πειρατές είναι το «θέμα» του φετινού «Μύλου των Ξωτικών».
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ

Με εντυπωσιακή προσέλευση κόσμου άνοιξε και επίσημα το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο πάρκο της Ελλάδας στα Τρίκαλα, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016. Οι πειρατές είναι το «θέμα» του φετινού «Μύλου των Ξωτικών».

21ο Βαλκανικό φεστιβάλ κομμωτικής και μακιγιάζ. Στιγμιότυπο από το 21ο φεστιβάλ κομμωτικής και μακιγιάζ των Βαλκανίων, που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη. Η εκδήλωση λαμβάνει χώρα στο Grand Hotel Palace στις 27 και 28 Νοεμβρίου με διαγωνισμούς, show, τεχνικές κομμωτικής, έκθεση προϊόντων και prive σεμινάρια μετεκπαίδευσης κομμωτών.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ

Στιγμιότυπο από το 21ο φεστιβάλ κομμωτικής και μακιγιάζ των Βαλκανίων, που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη. Η εκδήλωση λαμβάνει χώρα στο Grand Hotel Palace στις 27 και 28 Νοεμβρίου με διαγωνισμούς, show, τεχνικές κομμωτικής, έκθεση προϊόντων και prive σεμινάρια μετεκπαίδευσης κομμωτών.

Θερμή υποδοχή για τον Κιμ Γιονγκ Ουν σε επαρχία της Βόρειας Κορεάς. Παιδιά υποδέχονται τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην επαρχία Σαμτζιγιόν, στην Πιονγκ Γιανγκ. Τη φωτογραφία έδωσε στη δημοσιότητα το δημοσιογραφικό πρακτορείο της Βόρειας Κορέας, KCNA.
REUTERS / KCNA

Παιδιά υποδέχονται τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην επαρχία Σαμτζιγιόν, στην Πιονγκ Γιανγκ. Τη φωτογραφία έδωσε στη δημοσιότητα το δημοσιογραφικό πρακτορείο της Βόρειας Κορέας, KCNA.

Στιγμιότυπο από τη Μοσούλη. Μία γυναίκα κρατά λευκή σημαία, καθώς διασχίζει το δρόμο για να συναντήσει την οικογένειά της, στη Μοσούλη.
 
REUTERS / GORAN TOMASEVIC

Μία γυναίκα κρατά λευκή σημαία, καθώς διασχίζει το δρόμο για να συναντήσει την οικογένειά της, στη Μοσούλη.

 

Θρησκευτικό φεστιβάλ στο Νεπάλ. Πιστός ανάβει ένα καντήλι στην όχθη του ποταμού Μπαγκμάτι και το ρίχνει στο νερό, μέρος τελετουργικού, στο πλαίσιο του θρησκευτικού φεστιβάλ Μπάλα Τσατουρντάσι, στο Κατμαντού, στο Νεπάλ.
REUTERS / NAVESH CHITRAKAR

Πιστός ανάβει ένα καντήλι στην όχθη του ποταμού Μπαγκμάτι και το ρίχνει στο νερό, μέρος τελετουργικού, στο πλαίσιο του θρησκευτικού φεστιβάλ Μπάλα Τσατουρντάσι, στο Κατμαντού, στο Νεπάλ.