Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016 19:13

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016.

Κίνα: Προετοιμασίες για τον παραδοσιακό διαγωνισμό όπερας. Μια γυναίκα προετοιμάζεται για να συμμετάσχει σε παραδοσιακό διαγωνισμό όπερας στην Κίνα. 
REUTERS / THOMAS PETER

Μια γυναίκα προετοιμάζεται για να συμμετάσχει σε παραδοσιακό διαγωνισμό όπερας στην Κίνα. 

Τρίκαλα: Φωταγώγηση του ψηλότερου φυσικού χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Ελλάδα. Φωταγώγηση του ψηλότερου φυσικού χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Ελλάδα, το βράδυ της Παρασκευής 25 Νοεμβρίου 2016, στην πόλη των Τρικάλων. Ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, με τη συνδρομή εκατοντάδων πολιτών, φωταγώγησε την ύψους 33 μέτρων σεκόβια. Το δέντρο φυτεύτηκε στην κεντρική πλατεία της πόλης το 1977 και αποτελεί σημείο αναφοράς για τα Τρίκαλα. 
Eurokinissi / ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Φωταγώγηση του ψηλότερου φυσικού χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Ελλάδα, το βράδυ της Παρασκευής 25 Νοεμβρίου 2016, στην πόλη των Τρικάλων. Ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, με τη συνδρομή εκατοντάδων πολιτών, φωταγώγησε την ύψους 33 μέτρων σεκόβια. Το δέντρο φυτεύτηκε στην κεντρική πλατεία της πόλης το 1977 και αποτελεί σημείο αναφοράς για τα Τρίκαλα. 

Έκθεση περιστεριών στο Έρφουρτ. Ένα περιστέρι βεντάλια στον 65η Έκθεση Περιστεριών στο Έρφουρτ της Γερμανίας.
EPA / MARTIN SCHUTT

Ένα περιστέρι βεντάλια στον 65η Έκθεση Περιστεριών στο Έρφουρτ της Γερμανίας.

Ηλιοβασίλεμα στην Τασμανία. Στιγμιότυπο από το Launceston της Τασμανίας, κατά τη δύση του ηλίου.
EPA / BARBARA WALTON

Στιγμιότυπο από το Launceston της Τασμανίας, κατά τη δύση του ηλίου.

Αγώνας δρόμου με τακούνια. Στιγμιότυπο από αγώνα δρόμου με τακούνια που διεξάγεται στη Marikina, Μητροπολιτική περιοχή της Μανίλα στις Φιλιππίνες.
REUTERS / EZRA ACAYAN

Στιγμιότυπο από αγώνα δρόμου με τακούνια που διεξάγεται στη Marikina, Μητροπολιτική περιοχή της Μανίλα στις Φιλιππίνες.

Αγροτικές εργασίες στην Αμριτσάρ. Αγρότης σε χωράφι με λουλούδια μουστάρδας στο χωριό Walla που βρίσκεται κοντά στο Αρμιτσάρ της Ινδίας.
EPA / RAMINDER PAL SINGH

Αγρότης σε χωράφι με λουλούδια μουστάρδας στο χωριό Walla που βρίσκεται κοντά στο Αρμιτσάρ της Ινδίας.

Συνεχίζονται οι συγκρούσεις στη Μοσούλη. Ένας άνδρας των ειδικών δυνάμεων του Ιράκ περνά μπροστά από γκράφιτι σε παιδικό σταθμό στην Μοσούλη, που απεικονίζει δύο κοριτσάκια, των οποίων τα πρόσωπα έχουν βαφτεί μαύρα από μαχητές του Ισλαμικού Κράτους.
REUTERS / GORAN TOMASEVIC

Ένας άνδρας των ειδικών δυνάμεων του Ιράκ περνά μπροστά από γκράφιτι σε παιδικό σταθμό στην Μοσούλη, που απεικονίζει δύο κοριτσάκια, των οποίων τα πρόσωπα έχουν βαφτεί μαύρα από μαχητές του Ισλαμικού Κράτους.

Στη Θεσσαλονίκη ο Αλ. Τσίπρας για τα εγκαίνια του πρωθυπουργικού γραφείου. Η Θεσσαλονίκη πρέπει να ξαναβρεί τον παραγωγικό της ρυθμό σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τα εγκαίνια του γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, σημειώνοντας ότι πρόκειται για ένα «δύσκολο στοίχημα, που περνάει μέσα από την αναβάθμιση των υποδομών, την τόνωση της εμπορικής και παραγωγικής δραστηριότητας της πόλης και την ενίσχυση και άλλων πτυχών».
INTIME NEWS / ΓτΠ ANDREA BONETTI

Η Θεσσαλονίκη πρέπει να ξαναβρεί τον παραγωγικό της ρυθμό σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τα εγκαίνια του γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, σημειώνοντας ότι πρόκειται για ένα «δύσκολο στοίχημα, που περνάει μέσα από την αναβάθμιση των υποδομών, την τόνωση της εμπορικής και παραγωγικής δραστηριότητας της πόλης και την ενίσχυση και άλλων πτυχών».

Καλλιτεχνικό πατινάζ στο Τόκιο. Στιγμιότυπο από το πρωτάθλημα καλλιτεχνικού πατινάζ που διεξάγεται στο Τόκιο. 
REUTERS / ISSEI KATO

Στιγμιότυπο από το πρωτάθλημα καλλιτεχνικού πατινάζ που διεξάγεται στο Τόκιο. 

Εικόνες καταστροφής στο Χαλέπι. Ένας άνδρας διασχίζει γειτονιά στο Χαλέπι, λίγες ώρες μετά από βομβαρδισμό που σημειώθηκε στην περιοχή.
REUTERS / ABDALRHMAN ISMAIL

Ένας άνδρας διασχίζει γειτονιά στο Χαλέπι, λίγες ώρες μετά από βομβαρδισμό που σημειώθηκε στην περιοχή.