Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016 21:14

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016.

Χειμωνιάτικο σκηνικό στην Κίνα. Στιγμιότυπο από λίμνη της επαρχίας Σαανσί στην Κίνα.
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Στιγμιότυπο από λίμνη της επαρχίας Σαανσί στην Κίνα.

Ν.Αναστασιάδης: «Δεν θα αφήσω να χαθεί η ελπίδα». Η τουρκοκυπριακή πλευρά δεν επέδειξε την απαραίτητη ευελιξία κατά τις διαβουλεύσεις στο Μον Πελεράν, δήλωσε ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης, απευθυνόμενος στους πολίτες της χώρας σε διακαναλική συνέντευξη Τύπου, ενώ υπογράμμισε ότι, αν και εξάντλησε κάθε όριο και παρά την απογοήτευση, είναι αποφασισμένος να προβεί στα απαραίτητα διαβήματα για να ξαναρχίσει ο διάλογος. «Δεν θα αφήσω να χαθεί η ελπίδα, όσο αυτό εξαρτάται από τα δικά μου χέρια», τόνισε.
EPA / CYPRIOT PRESS OFFICE / HANDOUT

Η τουρκοκυπριακή πλευρά δεν επέδειξε την απαραίτητη ευελιξία κατά τις διαβουλεύσεις στο Μον Πελεράν, δήλωσε ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης, απευθυνόμενος στους πολίτες της χώρας σε διακαναλική συνέντευξη Τύπου, ενώ υπογράμμισε ότι, αν και εξάντλησε κάθε όριο και παρά την απογοήτευση, είναι αποφασισμένος να προβεί στα απαραίτητα διαβήματα για να ξαναρχίσει ο διάλογος. «Δεν θα αφήσω να χαθεί η ελπίδα, όσο αυτό εξαρτάται από τα δικά μου χέρια», τόνισε.

Ο Ομπάμα τίμησε 21 ξεχωριστές προσωπικότητες. Με «Μετάλλια Ελευθερίας» από τον απερχόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα τιμήθηκαν 21 προσωπικότητες από τους χώρους των τεχνών, των επιστημών και του αθλητισμού, το βράδυ της Τρίτης, στον Λευκό Οίκο. Επρόκειτο για την τελευταία υπό τον Μπαράκ Ομπάμα τελετή απονομής Μεταλλίων της Ελευθερίας. Στη φωτογραφία ο πρώην καλαθοσφαιριστής Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ.
REUTERS / CARLOS BARRIA

Με «Μετάλλια Ελευθερίας» από τον απερχόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα τιμήθηκαν 21 προσωπικότητες από τους χώρους των τεχνών, των επιστημών και του αθλητισμού, το βράδυ της Τρίτης, στον Λευκό Οίκο. Επρόκειτο για την τελευταία υπό τον Μπαράκ Ομπάμα τελετή απονομής Μεταλλίων της Ελευθερίας. Στη φωτογραφία ο πρώην καλαθοσφαιριστής Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ.

Θαλάσσιες χελώνες στην Κόστα Ρίκα. Νεογέννητη θαλάσσια χελώνα στο Εθνικό Καταφύγιο Άγριας Ζωής στην επαρχία Γκουανακάστε της Κόστα Ρίκα.
EPA / Jeffrey Arguedas

Νεογέννητη θαλάσσια χελώνα στο Εθνικό Καταφύγιο Άγριας Ζωής στην επαρχία Γκουανακάστε της Κόστα Ρίκα.

Ηλιοβασίλεμα στην Αντίγκουα. Ο ήλιος δύει στην Αντίγκουα.
REUTERS / CARLO ALLEGRI

Ο ήλιος δύει στην Αντίγκουα.

Διαμαρτυρία ιθαγενών στην Μπραζίλια. Ένας άνδρας της φυλής Pataxo συμμετέχει σε διαμαρτυρία μπροστά στο Προεδρικό Μέγαρο της Βραζιλίας ενάντια στην αγροτική εκμετάλλευση της γης των προγόνων τους, ενώ παράλληλα ζητούν και την οριοθέτηση των συγκεκριμένων εδαφών.
REUTERS / UESLEI MARCELINO

Ένας άνδρας της φυλής Pataxo συμμετέχει σε διαμαρτυρία μπροστά στο Προεδρικό Μέγαρο της Βραζιλίας ενάντια στην αγροτική εκμετάλλευση της γης των προγόνων τους, ενώ παράλληλα ζητούν και την οριοθέτηση των συγκεκριμένων εδαφών.

Τα χρώματα της ανατολής. Ο ήλιος ανατέλλει στο Ρύγκεν της Γερμανίας.
EPA / STEFAN SAUER

Ο ήλιος ανατέλλει στο Ρύγκεν της Γερμανίας.

Καθημερινή ζωή στην Ινδία. Μια γυναίκα βάφει το πάτωμα σε δρόμο στο Δελχί της Ινδίας.
REUTERS / CATHAL MCNAUGHTON

Μια γυναίκα βάφει το πάτωμα σε δρόμο στο Δελχί της Ινδίας.

Ηλιοβασίλεμα στον Φλοίσβο. Ηλιοβασίλεμα στον Φλοίσβο.
INTIME NEWS / ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Ηλιοβασίλεμα στον Φλοίσβο.

Νεογέννητα πάντα στον ζωολογικό κήπο της Βιέννης. Τα νεογέννητα γιγάντια πάντα Fu Feng και Fu Ban στον ζωολογικό κήπο Σενμπρούν, στη Βιέννη. Η φωτογραφία τραβήχτηκε στις 7 Νοεμβρίου και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.
REUTERS / HANDOUT

Τα νεογέννητα γιγάντια πάντα Fu Feng και Fu Ban στον ζωολογικό κήπο Σενμπρούν, στη Βιέννη. Η φωτογραφία τραβήχτηκε στις 7 Νοεμβρίου και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Προπόνηση στον Θερμαϊκό. Κωπηλάτες του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Θεσσαλονίκης προπονούνται στον Θερμαϊκό.
 
INTIME NEWS / ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Κωπηλάτες του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Θεσσαλονίκης προπονούνται στον Θερμαϊκό.

 

Θεσσαλονίκη: Νέα συγκέντρωση κατά των πλειστηριασμών. Στιγμιότυπο από την νέα συγκέντρωση στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης που πραγματοποίησαν μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων ενάντια στους πλειστηριασμούς. Η διαμαστυρία οδήγησε στη διακοπή των προγραμματισμένων πλειστηριασμών.
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΙΑΜΙΔΗΣ

Στιγμιότυπο από την νέα συγκέντρωση στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης που πραγματοποίησαν μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων ενάντια στους πλειστηριασμούς. Η διαμαστυρία οδήγησε στη διακοπή των προγραμματισμένων πλειστηριασμών.

Κυρ. Μητσοτάκης: Αναγκαία η πολιτική αλλαγή . Αναγκαία χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης την πολιτική αλλαγή στη χώρα, μιλώντας στην Κ.Ο. του κόμματος. Όπως είπε, δεν είναι μόνο η παταγώδης αποτυχία της κυβέρνησης που κάνει επιτακτική την ανάγκη πολιτικής αλλαγής, αλλά είναι και οι διεθνείς ανακατατάξεις. Κατά τον κ. Μητσοτάκη, μόνο μια νέα, σοβαρή και αξιόπιστη κυβέρνηση μπορεί να εκμεταλλευτεί τις ανακατατάξεις αυτές προς όφελος της Ελλάδας.
INTIME NEWS / ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Αναγκαία χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης την πολιτική αλλαγή στη χώρα, μιλώντας στην Κ.Ο. του κόμματος. Όπως είπε, δεν είναι μόνο η παταγώδης αποτυχία της κυβέρνησης που κάνει επιτακτική την ανάγκη πολιτικής αλλαγής, αλλά είναι και οι διεθνείς ανακατατάξεις. Κατά τον κ. Μητσοτάκη, μόνο μια νέα, σοβαρή και αξιόπιστη κυβέρνηση μπορεί να εκμεταλλευτεί τις ανακατατάξεις αυτές προς όφελος της Ελλάδας.