Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016 20:56

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016.

Ανατολή ηλίου στο Αμβούργο. Στιγμιότυπο από την ανατολή ηλίου στο Αμβούργο, στη Γερμανία.
EPA / CHRISTIAN CHARISUS

Στιγμιότυπο από την ανατολή ηλίου στο Αμβούργο, στη Γερμανία.

Επίσκεψη του Πρίγκιπα Χάρι στην Αντίγκουα . Ένα παιδί παίζει με σαπουνόφουσκες μαζί με τον Πρίγκιπα Χάρι (δεν εικονίζεται), ο οποίος πραγματοποίησε επίσκεψη στη Σαιντ Τζονς, πρωτεύουσα της Αντίγκουα.
REUTERS / CARLO ALLEGRI

Ένα παιδί παίζει με σαπουνόφουσκες μαζί με τον Πρίγκιπα Χάρι (δεν εικονίζεται), ο οποίος πραγματοποίησε επίσκεψη στη Σαιντ Τζονς, πρωτεύουσα της Αντίγκουα.

Ριψοκίνδυνα άλματα. Ο οδήγός Mat Rebeaud προπονείται με τη μηχανή του εν όψει του 31ου Διεθνούς Πρωταθλήματος Supercross στη Γενεύη.
EPA / LAURENT GILLIERON

Ο οδήγός Mat Rebeaud προπονείται με τη μηχανή του εν όψει του 31ου Διεθνούς Πρωταθλήματος Supercross στη Γενεύη.

Χριστουγεννιάτικο κλίμα στο Βερολίνο. Μια γυναίκα ντυμένη «Βασίλισσα του Χιονιού» συμμετέχει στα εγκαίνια χριστουγεννιάτικης αγοράς στην πλατεία Gendarmenmarkt του Βερολίνου.
REUTERS / HANNIBAL HANSCHKE

Μια γυναίκα ντυμένη «Βασίλισσα του Χιονιού» συμμετέχει στα εγκαίνια χριστουγεννιάτικης αγοράς στην πλατεία Gendarmenmarkt του Βερολίνου.

Πυρκαγιά στην Κωνσταντινούπολη. Ένας πυροσβέστης επιχειρεί να σβήσει πυρκαγιά που ξέσπασε σε εργοστάσιο πλαστικών στην Κωνσταντινούπολη.
REUTERS / OSMAN ORSAL

Ένας πυροσβέστης επιχειρεί να σβήσει πυρκαγιά που ξέσπασε σε εργοστάσιο πλαστικών στην Κωνσταντινούπολη.

Το «χωριό των βράχων». Ένα μικρό αγόρι επιστρέφει από το σχολείο του στο Liangshan της επαρχίας Σετσουάν, στην Κίνα. Οι τοπικές αρχές τοποθέτησαν στο σημείο μια σκάλα που μειώνει σημαντικά τον χρόνο μετακίνησης των μαθητών από το «χωριό των βράχων», όπως είναι γνωστό, λόγω της τοποθεσίας του.
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Ένα μικρό αγόρι επιστρέφει από το σχολείο του στο Liangshan της επαρχίας Σετσουάν, στην Κίνα. Οι τοπικές αρχές τοποθέτησαν στο σημείο μια σκάλα που μειώνει σημαντικά τον χρόνο μετακίνησης των μαθητών από το «χωριό των βράχων», όπως είναι γνωστό, λόγω της τοποθεσίας του.

Ολονύχτια διαμαρτυρία νοσηλευτών έξω από το υπ. Υγείας . Έξω από το υπουργείο Υγείας πέρασαν τη νύχτα νοσηλευτές, κάνοντας παράσταση διαμαρτυρίας με βασικό αίτημα «να αποτραπεί ο κίνδυνος για περαιτέρω μισθολογικές απώλειες της τάξεως των 150 ευρώ μηνιαίως, που πρόκειται να αντιμετωπίσει το νοσηλευτικό προσωπικό του ΕΣΥ/ΠΕΔΥ εντός του 2017».
REUTERS / MICHALIS KARAGIANNIS

Έξω από το υπουργείο Υγείας πέρασαν τη νύχτα νοσηλευτές, κάνοντας παράσταση διαμαρτυρίας με βασικό αίτημα «να αποτραπεί ο κίνδυνος για περαιτέρω μισθολογικές απώλειες της τάξεως των 150 ευρώ μηνιαίως, που πρόκειται να αντιμετωπίσει το νοσηλευτικό προσωπικό του ΕΣΥ/ΠΕΔΥ εντός του 2017».

Γλυπτά από πάγο στο Μάιντς. Γλυπτά από πάγο στο φεστιβάλ «Eiswelt Mainz» στο Μάιντς της Γερμανίας.
REUTERS / RALPH ORLOWSKI

Γλυπτά από πάγο στο φεστιβάλ «Eiswelt Mainz» στο Μάιντς της Γερμανίας.

Με τιμές αρχηγού κράτους η κηδεία του Κωστή Στεφανόπουλου. Στιγμιότυπο από τον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στο Παλαιό Ψυχικό, όπου τελείται αυτή την ώρα η εξόδιος ακολουθία του πρώην προέδρου της Δημοκρατίας, Κωστή Στεφανόπουλου.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στιγμιότυπο από τον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στο Παλαιό Ψυχικό, όπου τελείται αυτή την ώρα η εξόδιος ακολουθία του πρώην προέδρου της Δημοκρατίας, Κωστή Στεφανόπουλου.

Κατσίκια στο Ναύπλιο. Κοπάδι με κατσίκια με βόσκει στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στο Ναύπλιο.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓ

Κοπάδι με κατσίκια με βόσκει στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στο Ναύπλιο.