Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016 21:30

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016.

Πρεμιέρα για το νέο Μποζολέ. Στιγμιότυπο από το επίσημο λανσάρισμα της καινούργιας σοδειάς του Μποζολέ Νουβό, με μπάνιο κρασιού σε σπα της πόλης Χακόνε της Ιαπωνίας.
EPA / FRANCK ROBICHON

Στιγμιότυπο από το επίσημο λανσάρισμα της καινούργιας σοδειάς του Μποζολέ Νουβό, με μπάνιο κρασιού σε σπα της πόλης Χακόνε της Ιαπωνίας.

Εξοπλισμός των ΜΑΤ «κοσμεί» την πλατεία Εξαρχείων. Τα λάφυρα από την επίθεση των αντιεξουσιαστών στο βαν της αστυνομίας που μετέφερε τον εξοπλισμό των ΜΑΤ, βρέθηκαν να «διακοσμούν» το άγαλμα της πλατείας Εξαρχείων.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Τα λάφυρα από την επίθεση των αντιεξουσιαστών στο βαν της αστυνομίας που μετέφερε τον εξοπλισμό των ΜΑΤ, βρέθηκαν να «διακοσμούν» το άγαλμα της πλατείας Εξαρχείων.

Ο Κιμ Γιονγκ-Ουν επισκέφθηκε σταθμούς αλιείας. Ο Βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ-Ουν επισκέφτηκε τους σταθμούς αλιείας με τα ονόματα 27ης Μαΐου και 8ης Ιανουαρίου που πέτυχαν ρεκόρ αλιεύματος ψαριών. Τη φωτογραφία έδωσε στη δημοσιότητα το δημοσιογραφικό πρακτορείο της Βόρειας Κορέας, KCNA.
REUTERS / KCNA

Ο Βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ-Ουν επισκέφτηκε τους σταθμούς αλιείας με τα ονόματα 27ης Μαΐου και 8ης Ιανουαρίου που πέτυχαν ρεκόρ αλιεύματος ψαριών. Τη φωτογραφία έδωσε στη δημοσιότητα το δημοσιογραφικό πρακτορείο της Βόρειας Κορέας, KCNA.

Μάχες στη Μοσούλη. Πολίτες τρέχουν προκειμένου να προστατευθούν από βομβαρδισμό στη συνοικία Ταχρίρ της Μοσούλης. Ο βομβαρδισμός πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των επιχειρήσεων για την εκδίωξη των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους από την περιοχή.
REUTERS / GORAN TOMASEVIC

Πολίτες τρέχουν προκειμένου να προστατευθούν από βομβαρδισμό στη συνοικία Ταχρίρ της Μοσούλης. Ο βομβαρδισμός πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των επιχειρήσεων για την εκδίωξη των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους από την περιοχή.

«Βασίλειο του Πάγου» στο Χάιντ Παρκ. Ένα παιδί κοιτά γλυπτό από πάγο, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων χειμερινού θεματικού πάρκου στο Χάιντ Παρκ του Λονδίνου.
REUTERS / STEFAN WERMUTH

Ένα παιδί κοιτά γλυπτό από πάγο, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων χειμερινού θεματικού πάρκου στο Χάιντ Παρκ του Λονδίνου.

43η επέτειος του Πολυτεχνείου. Με την πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία στις 15.00 κορυφώνονται σήμερα οι εκδηλώσεις για την 43η επέτειο της εξέγερσης των φοιτητών του Πολυτεχνείου. Στη φωτογραφία, πολίτες κοιτούν φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί στην πολυτεχνική σχολή του ΑΠΘ στη Θεσσαλονίκη.​
SOOC / Konstantinos Tsakalidis

Με την πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία στις 15.00 κορυφώνονται σήμερα οι εκδηλώσεις για την 43η επέτειο της εξέγερσης των φοιτητών του Πολυτεχνείου. Στη φωτογραφία, πολίτες κοιτούν φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί στην πολυτεχνική σχολή του ΑΠΘ στη Θεσσαλονίκη.​

Στα σύνορα Μεξικού - ΗΠΑ. Σομαλός μετανάστης συμπληρώνει αίτηση για να συνεχίσει το ταξίδι του στις ΗΠΑ, έξω από γραφείο μετανάστευσης στην πόλη Ταπατσούλα του Μεξικού.
REUTERS / CARLOS JASSO

Σομαλός μετανάστης συμπληρώνει αίτηση για να συνεχίσει το ταξίδι του στις ΗΠΑ, έξω από γραφείο μετανάστευσης στην πόλη Ταπατσούλα του Μεξικού.

Πεταλούδα «μονάρχης» στις ΗΠΑ. Πεταλούδα «μονάρχης» στο Ντάλας των ΗΠΑ.
EPA / LARRY W. SMITH

Πεταλούδα «μονάρχης» στο Ντάλας των ΗΠΑ.

Αφίσα με Τραμπ - Πούτιν στο Μαυροβούνιο. Πινακίδα σε δρόμο του Ντανιλόβγκραντ, στο Μαυροβούνιο, απεικονίζει τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και τον Ρώσο ομόλογό του και αναγράφει τη φράση «ας κάνουμε τον κόσμο σπουδαίο ξανά». Πρόκειται για παράφραση του προεκλογικού συνθήματος του Τραμπ, «ας κάνουμε την Αμερική σπουδαία ξανά».​
REUTERS / STEVO VASILJEVIC

Πινακίδα σε δρόμο του Ντανιλόβγκραντ, στο Μαυροβούνιο, απεικονίζει τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και τον Ρώσο ομόλογό του και αναγράφει τη φράση «ας κάνουμε τον κόσμο σπουδαίο ξανά». Πρόκειται για παράφραση του προεκλογικού συνθήματος του Τραμπ, «ας κάνουμε την Αμερική σπουδαία ξανά».​

Ημέρα των μαθητών στο Πακιστάν. Μια παρέα αγοριών φωτογραφίζεται σε σχολική αίθουσα στην Πεσαβάρ του Πακιστάν, όπου σήμερα γιορτάζεται η ημέρα των μαθητών.
EPA / BILAWAL ARBAB

Μια παρέα αγοριών φωτογραφίζεται σε σχολική αίθουσα στην Πεσαβάρ του Πακιστάν, όπου σήμερα γιορτάζεται η ημέρα των μαθητών.

Παρατηρώντας τον «Μυστικό Δείπνο». Επισκέπτες παρατηρούν το διάσημο έργο του Λεονάρντο ντα Βίντσι «Μυστικός Δείπνος», στο μοναστήρι Σάντα Μαρία ντέλε Γκράτσιε στο Μιλάνο.
REUTERS / STEFANO RELLANDINI

Επισκέπτες παρατηρούν το διάσημο έργο του Λεονάρντο ντα Βίντσι «Μυστικός Δείπνος», στο μοναστήρι Σάντα Μαρία ντέλε Γκράτσιε στο Μιλάνο.