Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016 19:24

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Σάββατο Νοεμβρίου 2016.

Φθινοπωρινά χρώματα στη Γερμανία . Αεροφωτογραφία δάσους στο Τρέπλιν της Γερμανίας.
EPA / Patrick Pleul

Αεροφωτογραφία δάσους στο Τρέπλιν της Γερμανίας.

ΗΠΑ: Συνεχίζονται οι διαδηλώσεις κατά του Τραμπ. Διαδηλωτές κρατούν πλακάτ που σχηματίζουν τη φράση  «έξω ο Τραμπ», κατά τη διάρκεια διαδήλωσης κατά του νεοεκλεγέντος προέδρου των ΗΠΑ, στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνιας.
REUTERS / SANDY HUFFAKER

Διαδηλωτές κρατούν πλακάτ που σχηματίζουν τη φράση  «έξω ο Τραμπ», κατά τη διάρκεια διαδήλωσης κατά του νεοεκλεγέντος προέδρου των ΗΠΑ, στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνιας.

Κίτρινο τριαντάφυλλο στα Τρίκαλα . Στάλες βροχής επάνω στα πέταλα ενός κίτρινου τριαντάφυλλου, στα Τρίκαλα.
Eurokinissi / ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Στάλες βροχής επάνω στα πέταλα ενός κίτρινου τριαντάφυλλου, στα Τρίκαλα.

Διαγωνισμός μπαλέτου στη Σιβηρία . Μια κοπέλα ετοιμάζεται να βγει στη σκηνή του διεθνούς διαγωνισμού μπαλέτου που πραγματοποιείται στο Κρασνογιάρσκ της Σιβηρίας.
REUTERS / ILYA NAYMUSHIN

Μια κοπέλα ετοιμάζεται να βγει στη σκηνή του διεθνούς διαγωνισμού μπαλέτου που πραγματοποιείται στο Κρασνογιάρσκ της Σιβηρίας.

Καθημερινή ζωή στη Μολδαβία . Ένας άντρας περπατά μπροστά από κατάστημα που πουλά μπλουζάκια με το πρόσωπο του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν και σύμβολα της Σοβιετικής Ένωσης, στο Κισινάου της Μολδαβίας.
REUTERS / GLEB GARANICH

Ένας άντρας περπατά μπροστά από κατάστημα που πουλά μπλουζάκια με το πρόσωπο του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν και σύμβολα της Σοβιετικής Ένωσης, στο Κισινάου της Μολδαβίας.

Μαζική αντικυβερνητική διαδήλωση στη Ν. Κορέα. Εκατοντάδες χιλιάδες Νοτιοκορεάτες βγήκαν στους δρόμους της Σεούλ σε μια από τις μεγαλύτερες αντικυβερνητικές διαδηλώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ στη χώρα, ζητώντας την παραίτηση της προέδρου Παρκ Γιουν-Χε. Η πρόεδρος της χώρας κατηγορείται ότι βρισκόταν υπό την επιρροή ύποπτης σκιώδους συμβούλου, της Τσόι Σουν-Σιλ, η οποία επωφελήθηκε από τη θέση της για να υποχρεώσει εθνικούς βιομηχανικούς ομίλους, όπως η Samsung, να καταβάλουν μεγάλα ποσά σε ύποπτα ιδρύματα, τα οποία στη συνέχεια χρησιμοποίησε η ίδια για προσωπικούς σκοπούς.
REUTERS / KIM HONG-JI

Εκατοντάδες χιλιάδες Νοτιοκορεάτες βγήκαν στους δρόμους της Σεούλ σε μια από τις μεγαλύτερες αντικυβερνητικές διαδηλώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ στη χώρα, ζητώντας την παραίτηση της προέδρου Παρκ Γιουν-Χε. Η πρόεδρος της χώρας κατηγορείται ότι βρισκόταν υπό την επιρροή ύποπτης σκιώδους συμβούλου, της Τσόι Σουν-Σιλ, η οποία επωφελήθηκε από τη θέση της για να υποχρεώσει εθνικούς βιομηχανικούς ομίλους, όπως η Samsung, να καταβάλουν μεγάλα ποσά σε ύποπτα ιδρύματα, τα οποία στη συνέχεια χρησιμοποίησε η ίδια για προσωπικούς σκοπούς.

Στιγμιότυπο από το κέντρο της Αθήνας. Τραπεζοκαθίσματα, γκράφιτι και κλιματιστικά με φτερά σε πεζόδρομο στην Καραγεώργη Σερβίας.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / Αλέξανδρος Μπελτές

Τραπεζοκαθίσματα, γκράφιτι και κλιματιστικά με φτερά σε πεζόδρομο στην Καραγεώργη Σερβίας.

Ηλιοβασίλεμα στο Κατμαντού. Τα όρη που κυκλώνουν το Κατμαντού χρωματίζονται από το φως του ήλιου που δύει.
REUTERS / NAVESH CHITRAKAR

Τα όρη που κυκλώνουν το Κατμαντού χρωματίζονται από το φως του ήλιου που δύει.

Γκραν πρι καλλιτεχνικού πατινάζ στο Παρίσι. Η Ελενα Ιλίνικ και ο Ρουσλάν Ζιγκάνσιν από τη Ρωσία παρουσιάζουν το πρόγραμμά τους στον χορό στον πάγο στο πλαίσιο του γκραν πρι καλλιτεχνικού πατινάζ που διεξάγεται στο Παρίσι.
EPA / CHRISTOPHE PETIT TESSON

Η Ελενα Ιλίνικ και ο Ρουσλάν Ζιγκάνσιν από τη Ρωσία παρουσιάζουν το πρόγραμμά τους στον χορό στον πάγο στο πλαίσιο του γκραν πρι καλλιτεχνικού πατινάζ που διεξάγεται στο Παρίσι.

Πρόοδος στη μάχη για την ανακατάληψη της Μοσούλης. Ο οκτάχρονος Μπασίρ, που έχασε το χέρι του και το ένα μάτι του όταν έπεσε οβίδα στο σπίτι του, φωτογραφίζεται μαζί με τον μεγαλύτερο αδερφό του Μαχαάλ σε σημείο ελέγχου των ιρακινών δυνάμεων ασφαλείας, ανατολικά της Μοσούλης. Σημαντική πρόοδο στη «μάχη» για την ανακατάληψη του προπυργίου του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ, καταγράφει ο ιρακινός στρατός. Οι δυνάμεις ασφαλείας, οι οποίες υποστηρίζονται αεροπορικώς από τις ΗΠΑ, απέκτησαν σήμερα τον έλεγχο δύο περιοχών στα ανατολικά της πόλης, κατόπιν σκληρών συγκρούσεων με τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.
REUTERS / ZOHRA BENSEMRA

Ο οκτάχρονος Μπασίρ, που έχασε το χέρι του και το ένα μάτι του όταν έπεσε οβίδα στο σπίτι του, φωτογραφίζεται μαζί με τον μεγαλύτερο αδερφό του Μαχαάλ σε σημείο ελέγχου των ιρακινών δυνάμεων ασφαλείας, ανατολικά της Μοσούλης. Σημαντική πρόοδο στη «μάχη» για την ανακατάληψη του προπυργίου του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ, καταγράφει ο ιρακινός στρατός. Οι δυνάμεις ασφαλείας, οι οποίες υποστηρίζονται αεροπορικώς από τις ΗΠΑ, απέκτησαν σήμερα τον έλεγχο δύο περιοχών στα ανατολικά της πόλης, κατόπιν σκληρών συγκρούσεων με τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.