Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016 21:28

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016.

Παράσταση της Ισπανικής Σχολής Ιππασίας της Βιέννης στο Λονδίνο. Άλογο αναπηδά κατά τη διάρκεια παράστασης της Ισπανικής Σχολής Ιππασίας της Βιέννης στην αρένα «SSE» στο Λονδίνο.
REUTERS / PETER NICHOLLS

Άλογο αναπηδά κατά τη διάρκεια παράστασης της Ισπανικής Σχολής Ιππασίας της Βιέννης στην αρένα «SSE» στο Λονδίνο.

Πρώτη συνάντηση Τραμπ - Ομπάμα. Εξαιρετική χαρακτήρισε τη συνάντησή του με τον εκλεγμένο νέο πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο ο απερχόμενος πρόεδρος της χώρας Μπαράκ Ομπάμα. Ο κ. Τραμπ, από την πλευρά του, δήλωσε ότι επιθυμεί να έχει και άλλες συναντήσεις με τον απερχόμενο πρόεδρο το προσεχές διάστημα και να συνεργαστεί μαζί του καθ
REUTERS / KEVIN LAMARQUE

Εξαιρετική χαρακτήρισε τη συνάντησή του με τον εκλεγμένο νέο πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο ο απερχόμενος πρόεδρος της χώρας Μπαράκ Ομπάμα. Ο κ. Τραμπ, από την πλευρά του, δήλωσε ότι επιθυμεί να έχει και άλλες συναντήσεις με τον απερχόμενο πρόεδρο το προσεχές διάστημα και να συνεργαστεί μαζί του καθ' όλη τη διάρκεια της δίμηνης μεταβατικής περιόδου.

Αποκαλυπτήρια για τον TRX03 στο Τόκιο. Στιγμιότυπο από την παρουσίαση της ρομποτικής στολής δεινοσαύρου «TRX03» της εταιρείας On-Art Corp, στο Τόκιο.
REUTERS / TORU HANAI

Στιγμιότυπο από την παρουσίαση της ρομποτικής στολής δεινοσαύρου «TRX03» της εταιρείας On-Art Corp, στο Τόκιο.

Επίθεση με χειροβομβίδα στη γαλλική πρεσβεία. Επίθεση με χειροβομβίδα σημειώθηκε στις 4:45 τα ξημερώματα στη γαλλική πρεσβεία, στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας 7, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ένας αστυνομικός. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, δύο άγνωστα άτομα που επέβαιναν σε μαύρη μοτοσικλέτα πέταξαν τη χειροβομβίδα περνώντας μπροστά από την πρεσβεία. Η χειροβομβίδα εξερράγη στην είσοδο, με αποτέλεσμα από θραύσματα να τραυματιστεί ο αστυνομικός φρουρός.
REUTERS / ALKIS KONSTANTINIDIS

Επίθεση με χειροβομβίδα σημειώθηκε στις 4:45 τα ξημερώματα στη γαλλική πρεσβεία, στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας 7, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ένας αστυνομικός. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, δύο άγνωστα άτομα που επέβαιναν σε μαύρη μοτοσικλέτα πέταξαν τη χειροβομβίδα περνώντας μπροστά από την πρεσβεία. Η χειροβομβίδα εξερράγη στην είσοδο, με αποτέλεσμα από θραύσματα να τραυματιστεί ο αστυνομικός φρουρός.

Διαδήλωση κατά του Τραμπ στην Καλιφόρνια . Διαδηλώτρια ντυμένη άγαλμα της Ελευθερίας, έχει ζωγραφίσει δάκρυα στα μάτια της, καθώς συμμετέχει σε διαδήλωση κατά της εκλογής του Ντόναλντ Τραμπ, στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνιας. 
REUTERS / STEPHEN LAM

Διαδηλώτρια ντυμένη άγαλμα της Ελευθερίας, έχει ζωγραφίσει δάκρυα στα μάτια της, καθώς συμμετέχει σε διαδήλωση κατά της εκλογής του Ντόναλντ Τραμπ, στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνιας. 

Φθινοπωρινό τοπίο στη νότια Γαλλία. Αμπελώνες στο χωριό Πλεσάν της νότιας Γαλλίας.
EPA / GUILLAUME HORCAJUELO

Αμπελώνες στο χωριό Πλεσάν της νότιας Γαλλίας.

Χιονόπτωση στη Στοκχόλμη . Ένας άντρας περπατά στους χιονισμένους δρόμους της Στοκχόλμης.
REUTERS / MAXIM SHEMETOV

Ένας άντρας περπατά στους χιονισμένους δρόμους της Στοκχόλμης.

Φεστιβάλ τέχνης του δρόμου στη Χιλή . Περαστικοί φωτογραφίζονται πάνω στην εικαστική εγκατάσταση σε σχήμα τηγανιτού αυγού, που έκανε την εμφάνισή της σε δρόμο του Σαντιάγο, στο πλαίσιο του φεστιβάλ τέχνης του δρόμου που πραγματοποιείται στην πρωτεύουσα της Χιλής αυτή την εβδομάδα.
EPA / SEBASTIAN SILVA

Περαστικοί φωτογραφίζονται πάνω στην εικαστική εγκατάσταση σε σχήμα τηγανιτού αυγού, που έκανε την εμφάνισή της σε δρόμο του Σαντιάγο, στο πλαίσιο του φεστιβάλ τέχνης του δρόμου που πραγματοποιείται στην πρωτεύουσα της Χιλής αυτή την εβδομάδα.

Στιγμιότυπο από την Ακρόπολη. Μια γάτα ξεκουράζεται στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης.
EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Μια γάτα ξεκουράζεται στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης.

Συγκέντρωση υπέρ των Χούδι στην Υεμένη. Ένα παιδί κρατά όπλο, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης υπέρ των ανταρτών Χούδι, στην Υεμένη.
REUTERS / KHALED ABDULLAH

Ένα παιδί κρατά όπλο, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης υπέρ των ανταρτών Χούδι, στην Υεμένη.

Το τείχος του Βερολίνου... στη Δρέσδη. Αντίγραφο τμήματος του τείχους του Βερολίνου έχει τοποθετηθεί στις όχθες του ποταμού Έλβα, απέναντι από την παλιά πόλη της Δρέσδης. Πρόκειται για εικαστική παρέμβαση του Γερμανού καλλιτέχνη Μάρτιν Φλέισερ, ο οποίος θέλησε με τον τρόπο αυτό να στείλει ένα μήνυμα υπέρ της ειρήνης.
EPA / SEBASTIAN KAHNERT

Αντίγραφο τμήματος του τείχους του Βερολίνου έχει τοποθετηθεί στις όχθες του ποταμού Έλβα, απέναντι από την παλιά πόλη της Δρέσδης. Πρόκειται για εικαστική παρέμβαση του Γερμανού καλλιτέχνη Μάρτιν Φλέισερ, ο οποίος θέλησε με τον τρόπο αυτό να στείλει ένα μήνυμα υπέρ της ειρήνης.