Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2016 20:55

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τρίτη 08 Νοεμβρίου 2016.

Χιονόπτωση στη νότια Ισπανία. Κάτοικοι της Ρεινόσα, στο νότια Ισπανία, περπατούν κρατώντας ομπρέλα για να προστατευθούν από το χιόνι.
EPA / PEDRO PUENTE HOYOS

Κάτοικοι της Ρεινόσα, στο νότια Ισπανία, περπατούν κρατώντας ομπρέλα για να προστατευθούν από το χιόνι.

Ο Τραμπ «ελέγχει» την ψήφο της συζύγου του. Τίποτα δεν αφήνει στην τύχη απ
REUTERS / CARLO ALLEGRI

Τίποτα δεν αφήνει στην τύχη απ' ότι φαίνεται ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος για την Προεδρία των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Ο φωτογραφικός φακός τον «συνέλαβε» να ελέγχει το ψηφοδέλτιο της συζύγου του, Μελάνια.

Στιγμιότυπο από το Web Summit στη Λισαβόνα  . Επισκέπτρια του Web Summit απολαμβάνει λίγες στιγμές ξεκούρασης. Φέτος το μεγαλύτερο meeting startup επιχειρήσεων τεχνολογίας πραγματοποιείται στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας. Όπως κάθε χρόνο, αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες απ
REUTERS / RAFAEL MARCHANTE

Επισκέπτρια του Web Summit απολαμβάνει λίγες στιγμές ξεκούρασης. Φέτος το μεγαλύτερο meeting startup επιχειρήσεων τεχνολογίας πραγματοποιείται στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας. Όπως κάθε χρόνο, αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες απ' όλο τον κόσμο. 

Βομβαρδισμοί στη Δαμασκό. Τραυματισμένη κοπέλα στέκεται έξω από κτήριο που έχει υποστεί ζημιές από τον βομβαρδισμό της ανταρτοκρατούμενης συνοικίας Ντούμα της Δαμασκού. 
REUTERS / BASSAM KHABIEH

Τραυματισμένη κοπέλα στέκεται έξω από κτήριο που έχει υποστεί ζημιές από τον βομβαρδισμό της ανταρτοκρατούμενης συνοικίας Ντούμα της Δαμασκού. 

Συνέδριο για τον Παγκόσμιο Ιστό στη Λισαβόνα. Οι συμμετέχοντες στη Σύνοδο για τον Παγκόσμιο Ιστό, που πραγματοποιείται στη Λισαβόνα, φωτίζουν με τα κινητά τους την αίθουσα «Meo Arena», λίγο πριν ο ηθοποιός Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ βγει σκηνή για να κηρύξει την έναρξη των εργασιών.
EPA / MIGUEL A. LOPES

Οι συμμετέχοντες στη Σύνοδο για τον Παγκόσμιο Ιστό, που πραγματοποιείται στη Λισαβόνα, φωτίζουν με τα κινητά τους την αίθουσα «Meo Arena», λίγο πριν ο ηθοποιός Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ βγει σκηνή για να κηρύξει την έναρξη των εργασιών.

Πρωινή ομίχλη στη Μ. Βρετανία. Μια γυναίκα βγάζει βόλτα τον σκύλο της σε πάρκο της Μεγάλης Βρετανίας που καλύπτεται από την πρωινή ομίχλη.
REUTERS / DARREN STAPLES

Μια γυναίκα βγάζει βόλτα τον σκύλο της σε πάρκο της Μεγάλης Βρετανίας που καλύπτεται από την πρωινή ομίχλη.

Στις κάλπες οι Αμερικανοί. Στις κάλπες προσέρχονται εκατομμύρια Αμερικανοί για την εκλογή του νέου προέδρου των ΗΠΑ, ο οποίος θα αναλάβει τα ηνία της ισχυρότερης οικονομικά και στρατιωτικά χώρας του πλανήτη από τον Ιανουάριο του 2017. Χίλαρι Κλίντον και Ντόναλντ Τραμπ διεκδικούν το ύπατο αξίωμα του αμερικανικού κράτους, μετά από μία εκστρατεία η οποία θα μείνει στην ιστορία ως η πλέον πολωμένη της σύγχρονης ιστορίας. Στη φωτογραφία, εκλογικό τμήμα της Βιρτζίνια. 
EPA / JIM LO SCALZO

Στις κάλπες προσέρχονται εκατομμύρια Αμερικανοί για την εκλογή του νέου προέδρου των ΗΠΑ, ο οποίος θα αναλάβει τα ηνία της ισχυρότερης οικονομικά και στρατιωτικά χώρας του πλανήτη από τον Ιανουάριο του 2017. Χίλαρι Κλίντον και Ντόναλντ Τραμπ διεκδικούν το ύπατο αξίωμα του αμερικανικού κράτους, μετά από μία εκστρατεία η οποία θα μείνει στην ιστορία ως η πλέον πολωμένη της σύγχρονης ιστορίας. Στη φωτογραφία, εκλογικό τμήμα της Βιρτζίνια. 

Εκλογές - ΗΠΑ.
REUTERS / AARON JOSEFCZYK
Φεστιβάλ αερόστατου στην Πορτογαλία. Ένας άντρας ετοιμάζει το αερόστατό του για απογείωση, κατά τη διάρκεια του 20ου Διεθνούς Φεστιβάλ αερόστατου που πραγματοποιείται στην Φροντέιρα της Πορτογαλίας.
EPA / NUNO VEIGA

Ένας άντρας ετοιμάζει το αερόστατό του για απογείωση, κατά τη διάρκεια του 20ου Διεθνούς Φεστιβάλ αερόστατου που πραγματοποιείται στην Φροντέιρα της Πορτογαλίας.

Καθημερινή ζωή στην Ινδία. Ένας άντρας οδηγεί την καμήλα του σε ζωοπανήγυρη, στο Ρατζαστάν της Ινδίας.​
REUTERS / HIMANSHU SHARMA

Ένας άντρας οδηγεί την καμήλα του σε ζωοπανήγυρη, στο Ρατζαστάν της Ινδίας.​

Οι εκτοπισμένοι της Μοσούλης . Παιδί που έχει εγκαταλείψει το σπίτι του λόγω των συγκρούσεων στη Μοσούλη, χαμογελά στη σκηνή όπου ζει σε προσφυγικό καταυλισμό του Ιράκ.
REUTERS / ALAA AL-MARJANI

Παιδί που έχει εγκαταλείψει το σπίτι του λόγω των συγκρούσεων στη Μοσούλη, χαμογελά στη σκηνή όπου ζει σε προσφυγικό καταυλισμό του Ιράκ.

Σπουργίτια στη Λευκορωσία . Σπουργίτια πλένονται σε νερά δρόμου του χωριού Βιτς, στη Λευκορωσία.
REUTERS / VASILY FEDOSENKO

Σπουργίτια πλένονται σε νερά δρόμου του χωριού Βιτς, στη Λευκορωσία.