Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2016 20:58

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016.

Οι εκτοπισμένοι του Ιράκ. Κόσμος που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τα σπίτια του στην περιοχή Hammam al-Alil, νότια της Μοσούλης κατευθύνεται προς ασφαλέστερη περιοχή στο Ιράκ.
REUTERS / THAIER AL-SUDANI

Κόσμος που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τα σπίτια του στην περιοχή Hammam al-Alil, νότια της Μοσούλης κατευθύνεται προς ασφαλέστερη περιοχή στο Ιράκ.

Σύλληψη υπόπτου σε προεκλογική ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ. Αναστάτωση προκλήθηκε σε ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ στο Ρίνο της Νεβάδα όταν μέλη της ασφάλειάς τον απομάκρυναν από το βήμα. «Την στιγμή ακριβώς που μπροστά ακριβώς από το βήμα, ένα άτομο αγνώστων στοιχείων φώναξε ‘όπλο’, τα μέλη των μυστικών υπηρεσιών και οι αστυνομικοί από το τμήμα του Ρίνο συνέλαβαν αμέσως τον ύποπτο. Έπειτα από διεξοδική έρευνα στο άτομο και στον περιβάλλοντα χώρο, δεν βρέθηκε κανένα όπλο», ανέφερε η υπηρεσία με ανακοίνωση της.
REUTERS / STRINGER

Αναστάτωση προκλήθηκε σε ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ στο Ρίνο της Νεβάδα όταν μέλη της ασφάλειάς τον απομάκρυναν από το βήμα. «Την στιγμή ακριβώς που μπροστά ακριβώς από το βήμα, ένα άτομο αγνώστων στοιχείων φώναξε ‘όπλο’, τα μέλη των μυστικών υπηρεσιών και οι αστυνομικοί από το τμήμα του Ρίνο συνέλαβαν αμέσως τον ύποπτο. Έπειτα από διεξοδική έρευνα στο άτομο και στον περιβάλλοντα χώρο, δεν βρέθηκε κανένα όπλο», ανέφερε η υπηρεσία με ανακοίνωση της.

Θρησκευτική γιορτή στη Μουμπάι. Ινδουιστές προσεύχονται στον θεό ήλιο, στα νερά του Αραβικής Θάλασσας κατά τη διάρκεια του θρησκευτικού φεστιβάλ «Chhath Puja» στη Μουμπάι.
REUTERS / DANISH SIDDIQUI

Ινδουιστές προσεύχονται στον θεό ήλιο, στα νερά του Αραβικής Θάλασσας κατά τη διάρκεια του θρησκευτικού φεστιβάλ «Chhath Puja» στη Μουμπάι.

Αυτοκίνητα – αντίκες στους δρόμους του Λονδίνου. Κόσμος συμμετέχει σε ράλι με αυτοκίνητα - αντίκες στο κέντρο του Λονδίνου.
REUTERS / NEIL HALL

Κόσμος συμμετέχει σε ράλι με αυτοκίνητα - αντίκες στο κέντρο του Λονδίνου.

Βέλγιο: Ημέρα αφιερωμένη στο σαξόφωνο. Ημέρα του Σαξοφώνου στη γενέτειρα του δημιουργού του Αντόλφ Σαξ στο Ντινάντ της Βαλονίας, στο Βέλγιο.
SOOC / Alexandros Michailidis

Ημέρα του Σαξοφώνου στη γενέτειρα του δημιουργού του Αντόλφ Σαξ στο Ντινάντ της Βαλονίας, στο Βέλγιο.

Φθινόπωρο στη Γερμανία. Φθινοπωρινό στιγμιότυπο από το Sieversdorf της Γερμανίας.
EPA / PATRICK PLEUL

Φθινοπωρινό στιγμιότυπο από το Sieversdorf της Γερμανίας.

Συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου. Μήνυμα ότι η ανάπτυξη θα πρέπει να πατάει σε σταθερή βάση και όχι στην εργασιακή συντριβή έστειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θέτοντας ως μεγάλο εθνικό στόχο την ανάκτηση της εργασίας και τόνισε ότι προϋπόθεση είναι να ληφθούν οι σωστές αποφάσεις και κυρίως η ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης. Αμέσως μετά να ανοίξει η συζήτηση για τη βιωσιμότητα του χρέους, πρόσθεσε. «Ήρθε η ώρα να γυρίσουμε σελίδα» είπε απευθυνόμενος προς το υπουργικό συμβούλιο.
INTIME NEWS / ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Μήνυμα ότι η ανάπτυξη θα πρέπει να πατάει σε σταθερή βάση και όχι στην εργασιακή συντριβή έστειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θέτοντας ως μεγάλο εθνικό στόχο την ανάκτηση της εργασίας και τόνισε ότι προϋπόθεση είναι να ληφθούν οι σωστές αποφάσεις και κυρίως η ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης. Αμέσως μετά να ανοίξει η συζήτηση για τη βιωσιμότητα του χρέους, πρόσθεσε. «Ήρθε η ώρα να γυρίσουμε σελίδα» είπε απευθυνόμενος προς το υπουργικό συμβούλιο.

Αεροπορικές επιδείξεις στον Φλοίσβο. Στιγμιότυπο από τις επιδείξεις της πολεμικής αεροπορίας στον Φλοίσβο. Οι επιδείξεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των εορτασμών του προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, Αρχάγγελου Μιχαήλ.
INTIME NEWS / ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Στιγμιότυπο από τις επιδείξεις της πολεμικής αεροπορίας στον Φλοίσβο. Οι επιδείξεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των εορτασμών του προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, Αρχάγγελου Μιχαήλ.

Σε ποδοσφαιρικό αγώνα οι Ν. Παππάς και Γ. Βασιλειάδης. Στη Νέα Σμύρνη βρέθηκαν την Κυριακή ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς (αριστερά) και ο νέος υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης προκειμένου να παρακολουθήσουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον ΠΑΟΚ. Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη.
INTIME NEWS / Villa Costa

Στη Νέα Σμύρνη βρέθηκαν την Κυριακή ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς (αριστερά) και ο νέος υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης προκειμένου να παρακολουθήσουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον ΠΑΟΚ. Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη.