Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2016 21:37

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Τα χρώματα της φύσης. Φθινοπωρινές εικόνες από την Κολωνία, στη Γερμανία.
EPA / HENNING KAISER

Φθινοπωρινές εικόνες από την Κολωνία, στη Γερμανία.

Στα πράσινα η Βουλή των Ελλήνων. Στα πράσινα φωταγωγήθηκε το κτήριο της Βουλής για να γιορτάσει την έναρξη της ισχύος της παγκόσμιας Συμφωνίας των Παρισίων για την κλιματική αλλαγή. Το κτήριο θα παραμείνει φωτισμένο τις βραδινές ώρες της Παρασκευής και του Σαββάτου.
Eurokinissi / ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Στα πράσινα φωταγωγήθηκε το κτήριο της Βουλής για να γιορτάσει την έναρξη της ισχύος της παγκόσμιας Συμφωνίας των Παρισίων για την κλιματική αλλαγή. Το κτήριο θα παραμείνει φωτισμένο τις βραδινές ώρες της Παρασκευής και του Σαββάτου.

Πολική αρκούδα γίνεται πατέρας. O Wolodja, μια πολική αρκούδα που ζει σε πάρκο ζώων στο Βερολίνο, έγινε πατέρας δίδυμων πολικών αρκούδων.
EPA / BRITTA PEDERSEN

O Wolodja, μια πολική αρκούδα που ζει σε πάρκο ζώων στο Βερολίνο, έγινε πατέρας δίδυμων πολικών αρκούδων.

«Κουιντέτο 2016». Μια γυναίκα περνά μπροστά από το έργο «Κουιντέτο 2016» του Roberto Pugliese στο μουσείο Gunzenhauser, στο Κέμνιτς της Γερμανίας.
EPA / HENDRIK SCHMIDT

Μια γυναίκα περνά μπροστά από το έργο «Κουιντέτο 2016» του Roberto Pugliese στο μουσείο Gunzenhauser, στο Κέμνιτς της Γερμανίας.

Φθινοπωρινές εικόνες από τη Χαλκιδική. Η παραλία Ψιλή Άμμος στη Χαλκιδική.
INTIME NEWS / ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Η παραλία Ψιλή Άμμος στη Χαλκιδική.

Προεκλογική συγκέντρωση του Ντ. Τραμπ στη Β. Καρολίνα. Στιγμιότυπο από προεκλογική συγκέντρωση του Ντόναλντ Τράμπ στη Βόρεια Καρολίνα. Η προεκλογική εκστρατεία αποκτά χαρακτηριστικά πολιτικού θρίλερ τις τελευταίες ημέρες, καθώς αρκετές από τις αμερικανικές πολιτείες - κλειδιά που θεωρούνταν σίγουρες για τη Χίλαρι Κλίντον φαίνεται πως αλλάζουν προτιμήσεις. 
 
EPA / JIM LO SCALZO

Στιγμιότυπο από προεκλογική συγκέντρωση του Ντόναλντ Τράμπ στη Βόρεια Καρολίνα. Η προεκλογική εκστρατεία αποκτά χαρακτηριστικά πολιτικού θρίλερ τις τελευταίες ημέρες, καθώς αρκετές από τις αμερικανικές πολιτείες - κλειδιά που θεωρούνταν σίγουρες για τη Χίλαρι Κλίντον φαίνεται πως αλλάζουν προτιμήσεις. 

 

Ψάρεμα στο Μογκαντίσου. Ένας ψαράς περπαρά στην παραλία Liido του Μογκαντίσου, στη Σομαλία.
REUTERS / FEISAL OMAR

Ένας ψαράς περπαρά στην παραλία Liido του Μογκαντίσου, στη Σομαλία.

Αιματηρή έκρηξη στο Ντιγιάρμπακιρ. Μια γυναίκα μέσα στο σπίτι της που έχει υποστεί ζημιές από την έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου στο Ντιγιάρμπακιρ, σήμερα το πρωί. Οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν και πάνω από 100 τραυματίστηκαν από την έκρηξη, σύμφωνα με τον Τούρκο πρωθυπουργό Μπιναλί Γιλντιρίμ. Το γραφείο του κυβερνήτη στο Ντιγιάρμπακιρ εξέφρασε την εκτίμηση ότι την επίθεση πραγματοποίησαν μέλη του PKK.
REUTERS / SERTAC KAYAR

Μια γυναίκα μέσα στο σπίτι της που έχει υποστεί ζημιές από την έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου στο Ντιγιάρμπακιρ, σήμερα το πρωί. Οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν και πάνω από 100 τραυματίστηκαν από την έκρηξη, σύμφωνα με τον Τούρκο πρωθυπουργό Μπιναλί Γιλντιρίμ. Το γραφείο του κυβερνήτη στο Ντιγιάρμπακιρ εξέφρασε την εκτίμηση ότι την επίθεση πραγματοποίησαν μέλη του PKK.

Κατσίκια στο Ναύπλιο. Kατσίκια σε ορεινή τοποθεσία του Ναυπλίου, Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Kατσίκια σε ορεινή τοποθεσία του Ναυπλίου, Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016.

Βαρκάδα στην ομίχλη.
REUTERS / JITENDRA PRAKASH

'Ενας άνδρας μαζί με τον γιο του κάνουν βαρκάδα στον ποταμό Γιαμούνα, στην Αλλαχαμπάντ της Ινδίας.

Έκθεση προς τιμήν του Μπουμιμπόλ Αντουλιαντέι. Ένας άνδρας περνά μπροστά από κολάζ με τη μορφή του εκλιπόντος βασιλιά της Ταϊλάνδης, Μπουμιμπόλ Αντουλιαντέι, στα πλαίσια έκθεσης που πραγματοποιείται προς τιμήν του, στη Μπανγκόκ.
REUTERS / ATHIT PERAWONGMETHA

Ένας άνδρας περνά μπροστά από κολάζ με τη μορφή του εκλιπόντος βασιλιά της Ταϊλάνδης, Μπουμιμπόλ Αντουλιαντέι, στα πλαίσια έκθεσης που πραγματοποιείται προς τιμήν του, στη Μπανγκόκ.

Καθημερινή ζωή στη Νικαράγουα. Στιγμιότυπο από την πόλη Λα Λιμπερτάδ, στη Νικαράγουα.
REUTERS / OSWALDO RIVAS

Στιγμιότυπο από την πόλη Λα Λιμπερτάδ, στη Νικαράγουα.