Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2016 20:41

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τέταρτη 02 Νοεμβρίου 2016.

Γάτες στο Ναύπλιο. Γάτες κάθονται στην πόλη του Ναυπλίου, Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓ

Γάτες κάθονται στην πόλη του Ναυπλίου, Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016.

Στρατιωτική εκπαίδευση στη Σταυρούπολη. Ένα αγόρι πραγματοποιεί ασκήσεις στα πλαίσια στρατιωτικής εκπαίδευσης για μαθητές στο General Yermolov Cadet School, στο Sengileyevskoye της Σταυρούπολης.
REUTERS / EDUARD KORNIYENKO

Ένα αγόρι πραγματοποιεί ασκήσεις στα πλαίσια στρατιωτικής εκπαίδευσης για μαθητές στο General Yermolov Cadet School, στο Sengileyevskoye της Σταυρούπολης.

Αντικατοπτρισμοί στη Γερμανία. Φθινοπωρινή μέρα στο Sylvenstein της Γερμανίας.
REUTERS / MICHAEL DALDER

Φθινοπωρινή μέρα στο Sylvenstein της Γερμανίας.

Ανόι: 13 νεκροί από φωτιά σε μπαρ. Στιγμιότυπο από τις προσπάθειες κατάσβεσης πυρκαγιάς που ξέσπασε σε κτήριο όπου στεγάζεται μπαρ στο Ανόι του Βιετνάμ. Η πυρκαγιά άφησε πίσω της 13 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες.
EPA / STR

Στιγμιότυπο από τις προσπάθειες κατάσβεσης πυρκαγιάς που ξέσπασε σε κτήριο όπου στεγάζεται μπαρ στο Ανόι του Βιετνάμ. Η πυρκαγιά άφησε πίσω της 13 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες.

Φθινόπωρο στη Μ. Βρετανία. Ένας κύκνος πετάει στο Χάιντ Παρκ στο Λονδίνο.
REUTERS / TOBY MELVILLE

Ένας κύκνος πετάει στο Χάιντ Παρκ στο Λονδίνο.

Γιόγκα πίσω από τα σίδερα της φυλακής. Κρατούμενοι σε φυλακή της Kitengela στην Κένυα κάνουν γιόγκα, στα πλαίσια του «Peace Within Prison Project» ένα εγχείρημα που ξεκίνησε από την 29χρονη δασκάλα γιόγκα Irene Auma, η οποία θεωρεί ότι η συγκεκριμένη πρακτική μπορεί να συμβάλλει θετικά στην ψυχολογία τους και την επανένταξή τους στην κοινωνία. «Όλοι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή» δήλωσε η Irene Auma, η οποία, όπως τόνισε, πιστεύει ότι η γιόγκα ηρεμεί τους κρατούμενους και τους βοηθά να αποβάλλουν το στρες.
EPA / DAI KUROKAWA

Κρατούμενοι σε φυλακή της Kitengela στην Κένυα κάνουν γιόγκα, στα πλαίσια του «Peace Within Prison Project» ένα εγχείρημα που ξεκίνησε από την 29χρονη δασκάλα γιόγκα Irene Auma, η οποία θεωρεί ότι η συγκεκριμένη πρακτική μπορεί να συμβάλλει θετικά στην ψυχολογία τους και την επανένταξή τους στην κοινωνία. «Όλοι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή» δήλωσε η Irene Auma, η οποία, όπως τόνισε, πιστεύει ότι η γιόγκα ηρεμεί τους κρατούμενους και τους βοηθά να αποβάλλουν το στρες.

Αλυκές στο Περθ. Αεροφωτογραφία από αλυκές και καλλιέργειες στο Περθ της δυτικής Αυστραλίας.
REUTERS / DAVID GRAY

Αεροφωτογραφία από αλυκές και καλλιέργειες στο Περθ της δυτικής Αυστραλίας.

Ηλιοβασίλεμα στην Αγκαρτάλα. Ποδηλασία στην Αγκαρτάλα της Ινδίας.
REUTERS / JAYANTA DEY

Ποδηλασία στην Αγκαρτάλα της Ινδίας.

Συνάντηση Αλ. Τσίπρα - Σ. Λαβρόφ στο Μέγαρο Μαξίμου. Στιγμιότυπο από τη συνάντηση του πρωθυπουργού, Αλ. Τσίπρα με τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο κ. Τσίπρας εξέφρασε στον επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας τη βούληση να συνεχιστεί η πολύ στενή συνεργασία ανάμεσα στην Ελλάδα και στη Ρωσία. «Έρχεστε σε μια κρίσιμη στιγμή για τη σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή και η παρουσία σας σηματοδοτεί την ανάγκη να διατηρήσουμε τις στενές σχέσεις» ανέφερε ο Πρωθυπουργός.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στιγμιότυπο από τη συνάντηση του πρωθυπουργού, Αλ. Τσίπρα με τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο κ. Τσίπρας εξέφρασε στον επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας τη βούληση να συνεχιστεί η πολύ στενή συνεργασία ανάμεσα στην Ελλάδα και στη Ρωσία. «Έρχεστε σε μια κρίσιμη στιγμή για τη σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή και η παρουσία σας σηματοδοτεί την ανάγκη να διατηρήσουμε τις στενές σχέσεις» ανέφερε ο Πρωθυπουργός.

Συννεφιά στη Νότια Γαλλία. Συννεφιασμένη μέρα στην ακτή του Bandol, στη Νότια Γαλλία.
REUTERS / JEAN-PAUL PELISSIER

Συννεφιασμένη μέρα στην ακτή του Bandol, στη Νότια Γαλλία.

Στην Ιαπωνία η Lady Gaga. Επίσκεψη στην Ιαπωνία πραγματοποιεί η τραγουδίστρια Lady Gaga προκειμένου να προωθήσει το τελευταίο και πέμπτο κατά σειρά άλμπουμ της «Joanne».
REUTERS / TORU HANAI

Επίσκεψη στην Ιαπωνία πραγματοποιεί η τραγουδίστρια Lady Gaga προκειμένου να προωθήσει το τελευταίο και πέμπτο κατά σειρά άλμπουμ της «Joanne».