Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016 17:09

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

Μαθητική παρέλαση στην Αθήνα. Στιγμιότυπο από τη μαθητική παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, στο κέντρο της Αθήνας.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στιγμιότυπο από τη μαθητική παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, στο κέντρο της Αθήνας.

Πτήση με φόντο τον ήλιο. Αεροσκάφος της Singapore Airlines πετά με φώτο τον ήλιο, πάνω από την πόλη Σαλγκοταριάν της Ουγγαρίας.
EPA / PETER KOMKA

Αεροσκάφος της Singapore Airlines πετά με φώτο τον ήλιο, πάνω από την πόλη Σαλγκοταριάν της Ουγγαρίας.

Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία κατά των πλειστηριασμών κατά τη διάρκεια της παρέλασης. Πορεία από τον Λευκό Πύργο προς το Μακεδονία Παλάς πραγματοποίησε μικρή ομάδα διαδηλωτών, μέλη του κινήματος κατά των πλειστηριασμών, κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη. Οι διαδηλωτές κρατούσαν πανό που έγραφε «κανένα λαϊκό σπίτι στα χέρια τραπεζίτη». Λίγο πριν το Μακεδονία Παλάς οι διαδηλωτές μπήκαν στη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, όπου γινόταν η παρέλαση, αλλά γρήγορα τους απομάκρυνε αστυνομική δύναμη. Παρέμειναν στην άκρη του δρόμου και φώναζαν συνθήματα.
MotionTeam / ΤΡΥΨΑΝΗ ΦΑΝΗ

Πορεία από τον Λευκό Πύργο προς το Μακεδονία Παλάς πραγματοποίησε μικρή ομάδα διαδηλωτών, μέλη του κινήματος κατά των πλειστηριασμών, κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη. Οι διαδηλωτές κρατούσαν πανό που έγραφε «κανένα λαϊκό σπίτι στα χέρια τραπεζίτη». Λίγο πριν το Μακεδονία Παλάς οι διαδηλωτές μπήκαν στη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, όπου γινόταν η παρέλαση, αλλά γρήγορα τους απομάκρυνε αστυνομική δύναμη. Παρέμειναν στην άκρη του δρόμου και φώναζαν συνθήματα.

Στο πλευρό της Χίλαρι η Μισέλ Ομπάμα . Στο πλευρό της Χίλαρι Κλίντον εμφανίστηκε η Μισέλ Ομπάμα, κατά την προεκλογική συγκέντρωση της προεδρικής υποψήφιας των Δημοκρατικών στη Βόρεια Καρολίνα. Με τον χρόνο για τις κάλπες να μετρά αντίστροφα στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Χίλαρι Κλίντον αποφάσισε να «παίξει» το πιο δυνατό της χαρτί.
REUTERS / CARLOS BARRIA

Στο πλευρό της Χίλαρι Κλίντον εμφανίστηκε η Μισέλ Ομπάμα, κατά την προεκλογική συγκέντρωση της προεδρικής υποψήφιας των Δημοκρατικών στη Βόρεια Καρολίνα. Με τον χρόνο για τις κάλπες να μετρά αντίστροφα στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Χίλαρι Κλίντον αποφάσισε να «παίξει» το πιο δυνατό της χαρτί.

Αποξήρανση φρούτων στην Κίνα. Μια γυναίκα κρεμά λωτούς προς αποξήρανση, στο εργαστήριό της στην Γιγιουάν της Κίνας.
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Μια γυναίκα κρεμά λωτούς προς αποξήρανση, στο εργαστήριό της στην Γιγιουάν της Κίνας.

Καθημερινή ζωή στη Μιανμάρ. Αγόρι που ανήκει στη μουσουλμανική μειονότητα των Ροχίνγκια αγκαλιάζει ένα κατσικάκι, σε χωριό της Μιανμάρ.
REUTERS / SOE ZEYA TUN

Αγόρι που ανήκει στη μουσουλμανική μειονότητα των Ροχίνγκια αγκαλιάζει ένα κατσικάκι, σε χωριό της Μιανμάρ.

Πανηγυρική «selfie» μετά την απελευθέρωση. Κούρδος μαχητής Πεσμεργκά βγάζει φωτογραφία με παιδιά από το χωριό Φαντιλίγια, νότια της Μουσούλης, από το οποίο εκδιώχθηκαν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.
REUTERS / ARI JALAL

Κούρδος μαχητής Πεσμεργκά βγάζει φωτογραφία με παιδιά από το χωριό Φαντιλίγια, νότια της Μουσούλης, από το οποίο εκδιώχθηκαν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.

Ανώμαλη προσγείωση πραγματοποίησε το αεροσκάφος του Μάικ Πενς. Ανώμαλη προσγείωση πραγματοποίησε το αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την αντιπροεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών, Μάικ Πενς. Λόγω της έντονης κακοκαιρίας, το αεροσκάφος ολίσθησε πάνω στον διάδρομο προσγείωσης του αεροδρομίου Λα Γκουάρντια της Νέας Υόρκης. Ως αποτέλεσμα, οι αρμόδιες αρχές διέταξαν το προσωρινό κλείσιμο του αεροδρομίου και την ακύρωση των περισσότερων πτήσεων. Από το συμβάν δεν υπήρξαν τραυματισμοί. O Μάικ Πενς εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στους πυροσβέστες και το προσωπικό του αεροδρομίου Λα Γκουάρντια της Ν. Υόρκης, μέσω Twitter.
REUTERS / LUCAS JACKSON

Ανώμαλη προσγείωση πραγματοποίησε το αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την αντιπροεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών, Μάικ Πενς. Λόγω της έντονης κακοκαιρίας, το αεροσκάφος ολίσθησε πάνω στον διάδρομο προσγείωσης του αεροδρομίου Λα Γκουάρντια της Νέας Υόρκης. Ως αποτέλεσμα, οι αρμόδιες αρχές διέταξαν το προσωρινό κλείσιμο του αεροδρομίου και την ακύρωση των περισσότερων πτήσεων. Από το συμβάν δεν υπήρξαν τραυματισμοί. O Μάικ Πενς εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στους πυροσβέστες και το προσωπικό του αεροδρομίου Λα Γκουάρντια της Ν. Υόρκης, μέσω Twitter.

Δεκάδες μετασεισμοί στην Ιταλία. Κόσμος κοιμάται σε προσωρινό καταφύγιο στην πόλη Καμερίνο της Ιταλίας, εξαιτίας των δεκάδων μετασεισμικών δονήσεων που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στα κεντρικά της χώρας. Την ίδια ώρα, σε ξενοδοχεία μεταφέρονται οι άστεγοι, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Πολλοί κάτοικοι ωστόσο, θέλησαν να παραμείνουν κοντά στα σπίτια τους και να κοιμηθούν μέσα σε αυτοκίνητα, φοβούμενοι ότι δεν πρόκειται να τους επιτραπεί να επιστρέψουν, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, στα χωριά και στις κωμοπόλεις τους.
EPA / MASSIMO PERCOSSI

Κόσμος κοιμάται σε προσωρινό καταφύγιο στην πόλη Καμερίνο της Ιταλίας, εξαιτίας των δεκάδων μετασεισμικών δονήσεων που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στα κεντρικά της χώρας. Την ίδια ώρα, σε ξενοδοχεία μεταφέρονται οι άστεγοι, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Πολλοί κάτοικοι ωστόσο, θέλησαν να παραμείνουν κοντά στα σπίτια τους και να κοιμηθούν μέσα σε αυτοκίνητα, φοβούμενοι ότι δεν πρόκειται να τους επιτραπεί να επιστρέψουν, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, στα χωριά και στις κωμοπόλεις τους.

Στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη. Πολιτικά τμήματα και στρατιωτικά πεζοπόρα και μηχανοκίνητα τμήματα των τριών Όπλων πήραν μέρος στη στρατιωτική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη. Πάνω από τον χώρο της παρέλασης πέταξαν μαχητικά αεροσκάφη και ελικόπτερα.
INTIME NEWS / ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Πολιτικά τμήματα και στρατιωτικά πεζοπόρα και μηχανοκίνητα τμήματα των τριών Όπλων πήραν μέρος στη στρατιωτική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη. Πάνω από τον χώρο της παρέλασης πέταξαν μαχητικά αεροσκάφη και ελικόπτερα.