Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016 20:24

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016.

Αγροτικές εργασίες στο Νεπάλ. Στιγμιότυπο από τη συγκομιδή ρυζιού στο Λαλιτπούρ του Νεπάλ.
REUTERS / NAVESH CHITRAKAR

Στιγμιότυπο από τη συγκομιδή ρυζιού στο Λαλιτπούρ του Νεπάλ.

Δύση του ήλιου στο Ναύπλιο. Ο ήλιος δύει πίσω από το Μπούρτζι.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Ο ήλιος δύει πίσω από το Μπούρτζι.

Ψάρεμα στην Ινδία. Ένας άντρας ψαρεύει, έξω από την πόλη Γκουαχάτι στην Ινδία.
EPA / STR

Ένας άντρας ψαρεύει, έξω από την πόλη Γκουαχάτι στην Ινδία.

Επίθεση ενόπλων στην Κένυα. Τουλάχιστον 12 άτομα σκοτώθηκαν από επίθεση ενόπλων που σχετίζονται με την ισλαμιστική οργάνωση αλ Σαμπάμπ της Σομαλίας, στην Μαντέρα της βορειοανατολικής Κένυας, όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, επικαλούμενα αστυνομικές πηγές. Στη φωτογραφία συγγενείς θύματος κλαίνε έξω από νεκροτομείο στο Ναϊρόμπι.
EPA / DAI KUROKAWA

Τουλάχιστον 12 άτομα σκοτώθηκαν από επίθεση ενόπλων που σχετίζονται με την ισλαμιστική οργάνωση αλ Σαμπάμπ της Σομαλίας, στην Μαντέρα της βορειοανατολικής Κένυας, όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, επικαλούμενα αστυνομικές πηγές. Στη φωτογραφία συγγενείς θύματος κλαίνε έξω από νεκροτομείο στο Ναϊρόμπι.

Καθημερινή ζωή στην Κούβα. Τοιχογραφία αφιερωμένη στην Κουβανική Επανάσταση σε δρόμο της Αβάνας.
EPA / Alejandro Ernesto

Τοιχογραφία αφιερωμένη στην Κουβανική Επανάσταση σε δρόμο της Αβάνας.

Στιγμιότυπο από τους αμπελώνες του Λαβώ. Άποψη των αμπελώνων του Λαβώ στην Ελβετία, που έχουν συμπεριληφθεί στη λίστα των Μνημείων Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO.
EPA / CYRIL ZINGARO

Άποψη των αμπελώνων του Λαβώ στην Ελβετία, που έχουν συμπεριληφθεί στη λίστα των Μνημείων Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO.

Πεταλούδες στο Ναύπλιο. Πεταλούδες στο Ναύπλιο.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Πεταλούδες στο Ναύπλιο.

Ομίχλη στη Γερμανία . Ομίχλη καλύπτει δεντροστοιχία σε χωράφι στο Μεκλεμβούργο - Δυτική Πομερανία​.
EPA / BERND WUESTNECK

Ομίχλη καλύπτει δεντροστοιχία σε χωράφι στο Μεκλεμβούργο - Δυτική Πομερανία​.

Εστίες φωτιάς στη «Ζούγκλα» του Καλαί. Εστίες φωτιάς καίνε από το πρωί σε διάφορα σημεία της «Ζούγκλας» του Καλαί, καταυλισμού για μετανάστες στη βόρεια Γαλλία, απέναντι από τη Μεγάλη Βρετανία. Εδώ και τρεις ημέρες οι γαλλικές αρχές διεξάγουν επιχείρηση εκκένωσης του καταυλισμού και ισοπέδωσής του. Άγνωστο παραμένει ποιος έβαλε φωτιά και για ποιους λόγους.
REUTERS / PHILIPPE WOJAZER

Εστίες φωτιάς καίνε από το πρωί σε διάφορα σημεία της «Ζούγκλας» του Καλαί, καταυλισμού για μετανάστες στη βόρεια Γαλλία, απέναντι από τη Μεγάλη Βρετανία. Εδώ και τρεις ημέρες οι γαλλικές αρχές διεξάγουν επιχείρηση εκκένωσης του καταυλισμού και ισοπέδωσής του. Άγνωστο παραμένει ποιος έβαλε φωτιά και για ποιους λόγους.

Θεσσαλονίκη: Δοξολογία στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου. Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής χαιρετά τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, μετά την επίσημη δοξολογία στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη, όπου πραγματοποιούνται εκδηλώσεις για τον τριπλό εορτασμό του Αγίου Δημητρίου, της απελευθέρωσης της πόλης και της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου.
INTIME NEWS / ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής χαιρετά τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, μετά την επίσημη δοξολογία στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη, όπου πραγματοποιούνται εκδηλώσεις για τον τριπλό εορτασμό του Αγίου Δημητρίου, της απελευθέρωσης της πόλης και της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Στιγμιότυπο από συνεδρίαση του Ευρωκοινοβουλίου . Ο Βρετανός ευρωβουλευτής Νάιτζελ Φάρατζ περιμένει την έναρξη της συνεδρίασης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με θέμα τα αποτελέσματα της πρόσφατης Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε.
REUTERS / VINCENT KESSLER

Ο Βρετανός ευρωβουλευτής Νάιτζελ Φάρατζ περιμένει την έναρξη της συνεδρίασης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με θέμα τα αποτελέσματα της πρόσφατης Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε.