Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016 21:34

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016.

Η γνώση μιλάει, η σοφία ακούει. «Η γνώση μιλάει, η σοφία ακούει» είναι ο τίτλος ενός νέου γκράφιτι που φτιάχτηκε από τον καλλιτέχνη WD, στο περιθώριο του φεστιβάλ Petit Paris d
SOOC / Menelaos Myrillas

«Η γνώση μιλάει, η σοφία ακούει» είναι ο τίτλος ενός νέου γκράφιτι που φτιάχτηκε από τον καλλιτέχνη WD, στο περιθώριο του φεστιβάλ Petit Paris d' Athènes. Η φράση του τίτλου αποδίδεται στον Τζίμι Χέντριξ.

Φθινόπωρο στην Αγία Πετρούπολη. Κύκνος κολυμπά σε λίμνη πάρκου της Αγίας Πετρούπολης.
EPA / ANATOLY MALTSEV

Κύκνος κολυμπά σε λίμνη πάρκου της Αγίας Πετρούπολης.

Προεκλογική συγκέντρωση του Τραμπ στη Φλόριντα . Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αγκαλιάζει την αμερικανική σημαία, καθώς ετοιμάζεται να μιλήσει σε υποστηρικτές του, στην Τάμπα της Φλόριντα.
REUTERS / JONATHAN ERNST

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αγκαλιάζει την αμερικανική σημαία, καθώς ετοιμάζεται να μιλήσει σε υποστηρικτές του, στην Τάμπα της Φλόριντα.

Εβδομάδα μόδας στη Τζακάρτα. Μοντέλο παρουσιάζει δημιουργία της σχεδιάστριας Easlyn Ong, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Τζακάρτας. 
EPA / ADI WEDA

Μοντέλο παρουσιάζει δημιουργία της σχεδιάστριας Easlyn Ong, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Τζακάρτας. 

Αγροτικές εργασίες στη Γερμανία. Αγροτικές εργασίες σε χωράφι με βιολογικά καρότα, στο Αλγκερμισεν της Γερμανίας.
EPA / JULIAN STRATENSCHULTE

Αγροτικές εργασίες σε χωράφι με βιολογικά καρότα, στο Αλγκερμισεν της Γερμανίας.

Πακιστάν: 59 νεκροί από επίθεση στην αστυνομική ακαδημία. Συγγενείς δόκιμων αστυνομικών περιμένουν να ενημερωθούν από τις αρχές έξω από το κέντρο εκπαίδευσης της αστυνομίας στη νοτιοδυτική πόλη Κέτα του Πακιστάν, όπου σημειώθηκε επίθεση ενόπλων αργά χθες βράδυ. Τουλάχιστον 59 άτομα σκοτώθηκαν και πάνω από εκατό τραυματίστηκαν στην επίθεση.
REUTERS / NASEER AHMED

Συγγενείς δόκιμων αστυνομικών περιμένουν να ενημερωθούν από τις αρχές έξω από το κέντρο εκπαίδευσης της αστυνομίας στη νοτιοδυτική πόλη Κέτα του Πακιστάν, όπου σημειώθηκε επίθεση ενόπλων αργά χθες βράδυ. Τουλάχιστον 59 άτομα σκοτώθηκαν και πάνω από εκατό τραυματίστηκαν στην επίθεση.

Ουράνιο τόξο στη Μαδρίτη. Ουράνιο τόξο διακρίνεται πάνω από το ποτάμι Μανθανάρες στη Μαδρίτη.
REUTERS / SUSANA VERA

Ουράνιο τόξο διακρίνεται πάνω από το ποτάμι Μανθανάρες στη Μαδρίτη.

Καθημερινή ζωή στο Κίεβο. Ένα κορίτσι παίζει με τη γάτα της, στο σπίτι της στο Κίεβο.
REUTERS / GLEB GARANICH

Ένα κορίτσι παίζει με τη γάτα της, στο σπίτι της στο Κίεβο.

Διαμαρτυρία οικοδόμων έξω από το υπουργείο Εργασίας. Συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Εργασίας πραγματοποίησαν οικοδόμοι, διεκδικώντας αύξηση του επιδόματος ανεργίας στα 600 ευρώ, πλήρη και δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, μείωση των τιμολογίων ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ και τηλεφωνίας κατά 50% και αναγνώριση του διαστήματος που παραμένουν άνεργοι ως συντάξιμο χρόνο. 
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Εργασίας πραγματοποίησαν οικοδόμοι, διεκδικώντας αύξηση του επιδόματος ανεργίας στα 600 ευρώ, πλήρη και δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, μείωση των τιμολογίων ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ και τηλεφωνίας κατά 50% και αναγνώριση του διαστήματος που παραμένουν άνεργοι ως συντάξιμο χρόνο. 

Προετοιμασίες για το φεστιβάλ του φωτός στην Ινδία. Μια γυναίκα βάφει πήλινα δοχεία, που χρησιμοποιούνται στο πλαίσιο του φεστιβάλ φωτός Ντιβάλι για τον φωτισμό των σπιτιών, σε εργαστήριο στην Καλκούτα.
EPA / PIYAL ADHIKARY

Μια γυναίκα βάφει πήλινα δοχεία, που χρησιμοποιούνται στο πλαίσιο του φεστιβάλ φωτός Ντιβάλι για τον φωτισμό των σπιτιών, σε εργαστήριο στην Καλκούτα.

Άρχισε η ισοπέδωση της «Ζούγκλας» του Καλαί. Μετανάστης απομακρύνει τα υπάρχοντά του από την «Ζούγκλα» του Καλαί. Την ισοπέδωση του καταυλισμού, στη βόρεια Γαλλία, άρχισαν συνεργεία με εκσκαφείς και μπουλντόζες. Η κατεδάφιση αποτελεί απόφαση του προέδρου της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ και της κεντροαριστερής κυβέρνησης του πρωθυπουργού Μανουέλ Βαλς, καθώς το Καλαί είχε γίνει πεδίο συγκρούσεων και ταραχών, καθώς και θέλγητρο για την παράτυπη μετανάστευση στη Γαλλία.
REUTERS / NEIL HALL

Μετανάστης απομακρύνει τα υπάρχοντά του από την «Ζούγκλα» του Καλαί. Την ισοπέδωση του καταυλισμού, στη βόρεια Γαλλία, άρχισαν συνεργεία με εκσκαφείς και μπουλντόζες. Η κατεδάφιση αποτελεί απόφαση του προέδρου της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ και της κεντροαριστερής κυβέρνησης του πρωθυπουργού Μανουέλ Βαλς, καθώς το Καλαί είχε γίνει πεδίο συγκρούσεων και ταραχών, καθώς και θέλγητρο για την παράτυπη μετανάστευση στη Γαλλία.