Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016 18:35

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016.  

Αϊτή: Καυγάς για λίγο φαγητό. Δύο άντρες τσακώνονται διεκδικώντας τα τρόφιμα που κατάφεραν να αποσπάσουν από φορτηγό, στο Τζέρεμι της Αϊτής, που επλήγη πρόσφατα από τον τυφώνα Μάθιου.
REUTERS / CARLOS GARCIA RAWLINS

Δύο άντρες τσακώνονται διεκδικώντας τα τρόφιμα που κατάφεραν να αποσπάσουν από φορτηγό, στο Τζέρεμι της Αϊτής, που επλήγη πρόσφατα από τον τυφώνα Μάθιου.

Άρχισαν στη Λωζάνη οι συνομιλίες για τη Συρία. Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι βγάζει φωτογραφία με το τάμπλετ του τη θέα από το παράθυρο του ξενοδοχείου Μπο Ριβάζ στη Λωζάνη, όπου πραγματοποιούνται  οι συνομιλίες ΗΠΑ - Ρωσίας και μεσανατολικών χωρών για τη Συρία. Πρόκειται για ακόμη μία προσπάθεια εξεύρεσης διπλωματικής λύσης στην εσωτερική σύγκρουση στην αραβική χώρα, η οποία διαρκεί περισσότερα από πέντε χρόνια, τη στιγμή που οι δύο πυρηνικές υπερδυνάμεις υποστηρίζουν διαφορετικά στρατόπεδα στον συριακό εμφύλιο.
REUTERS / DENIS BALIBOUSE

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι βγάζει φωτογραφία με το τάμπλετ του τη θέα από το παράθυρο του ξενοδοχείου Μπο Ριβάζ στη Λωζάνη, όπου πραγματοποιούνται  οι συνομιλίες ΗΠΑ - Ρωσίας και μεσανατολικών χωρών για τη Συρία. Πρόκειται για ακόμη μία προσπάθεια εξεύρεσης διπλωματικής λύσης στην εσωτερική σύγκρουση στην αραβική χώρα, η οποία διαρκεί περισσότερα από πέντε χρόνια, τη στιγμή που οι δύο πυρηνικές υπερδυνάμεις υποστηρίζουν διαφορετικά στρατόπεδα στον συριακό εμφύλιο.

Τρίτη ημέρα εργασιών του 2ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ. Ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης (αριστερά), ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος (κέντρο) και ο υφυπουργός Οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης σε στιγμιότυπο από την τρίτη ημέρα εργασιών του 2ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης (αριστερά), ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος (κέντρο) και ο υφυπουργός Οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης σε στιγμιότυπο από την τρίτη ημέρα εργασιών του 2ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην Κατρίν Ντενέβ το βραβείο Λιμιέρ. Φωτογραφίες της Κατρίν Ντενέβ «καταλαμβάνουν» τα καθίσματα του Αμφιθεάτρου Παλέ ντε Κονγκρέ της Λιόν, λίγο πριν την έναρξη της τελετής απονομής του βραβείου Λιμιέρ στη Γαλλίδα ηθοποιό. Η Κατρίν Ντενέβ τιμήθηκε για τη συνολική προσφορά της στον κινηματογράφο.
REUTERS / ROBERT PRATTA

Φωτογραφίες της Κατρίν Ντενέβ «καταλαμβάνουν» τα καθίσματα του Αμφιθεάτρου Παλέ ντε Κονγκρέ της Λιόν, λίγο πριν την έναρξη της τελετής απονομής του βραβείου Λιμιέρ στη Γαλλίδα ηθοποιό. Η Κατρίν Ντενέβ τιμήθηκε για τη συνολική προσφορά της στον κινηματογράφο.

Πανσέληνος στο Ναύπλιο. Το φεγγάρι ανατέλλει πάνω από το ιστορικό κέντρο του Ναυπλίου.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Το φεγγάρι ανατέλλει πάνω από το ιστορικό κέντρο του Ναυπλίου.

Βυθισμένη στο πένθος η Ταϊλάνδη. Ένα αγοράκι κρατά φωτογραφία της βασιλικής οικογένειας, καθώς στέκεται κοντά στα ανάκτορα, όπου χιλιάδες πολίτες έχουν σχηματίσει ούρα για να προσευχηθούν στη μνήμη του Μπουμιμπόλ Αντουλιαντέι, του μακροβιότερου μονάρχη στον κόσμο.
EPA / DIEGO AZUBEL

Ένα αγοράκι κρατά φωτογραφία της βασιλικής οικογένειας, καθώς στέκεται κοντά στα ανάκτορα, όπου χιλιάδες πολίτες έχουν σχηματίσει ούρα για να προσευχηθούν στη μνήμη του Μπουμιμπόλ Αντουλιαντέι, του μακροβιότερου μονάρχη στον κόσμο.

Ετοιμασίες για την αναπαράσταση της Μάχης του Χέιστινγκς. Ηθοποιοί κάνουν πρόβα εν όψει της αναπαράσταση της μάχης του Χέιστινγκς, με αφορμή τη συμπλήρωση 950 χρόνων από τη συντριβή των Άγγλων από τους Νορμανδούς.
REUTERS / NEIL HALL

Ηθοποιοί κάνουν πρόβα εν όψει της αναπαράσταση της μάχης του Χέιστινγκς, με αφορμή τη συμπλήρωση 950 χρόνων από τη συντριβή των Άγγλων από τους Νορμανδούς.

Περιμένοντας το φαγητό. Μαϊμούδες περιμένουν να τους πετάξουν φαγητό οι πιστοί που επισκέπτονται βουδιστική στούπα στην Ανουρανταπούρα της Σρι Λάνκα.​
REUTERS / DINUKA LIYANAWATTE

Μαϊμούδες περιμένουν να τους πετάξουν φαγητό οι πιστοί που επισκέπτονται βουδιστική στούπα στην Ανουρανταπούρα της Σρι Λάνκα.​

Θρησκευτική πομπή των Σιχ στην Αμριτσάρ. Ένας άντρας παρουσιάζει κίνηση της παραδοσιακής πολεμικής τέχνης των Σιχ, Γκάτκα, κατά τη διάρκεια θρησκευτικής πομπής στην Αμριτσάρ της Ινδίας.
EPA / RAMINDER PAL SINGH

Ένας άντρας παρουσιάζει κίνηση της παραδοσιακής πολεμικής τέχνης των Σιχ, Γκάτκα, κατά τη διάρκεια θρησκευτικής πομπής στην Αμριτσάρ της Ινδίας.

Η Τιφλίδα γιορτάζει. Κόσμος περπατά σε δρόμο στολισμένο με μπαλόνια, στο πλαίσιο των εορτασμών της «Τμπιλισόμπα», γιορτής αφιερωμένης στην γεωργιανή πρωτεύουσα Τιφλίδα.
EPA / ZURAB KURTSIKIDZE

Κόσμος περπατά σε δρόμο στολισμένο με μπαλόνια, στο πλαίσιο των εορτασμών της «Τμπιλισόμπα», γιορτής αφιερωμένης στην γεωργιανή πρωτεύουσα Τιφλίδα.