Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016 19:18

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016.

Εβδομάδα Μόδας στο Κίεβο. Στιγμιότυπο από την Εβδομάδα Μόδας στο Κίεβο.
REUTERS / VALENTYN OGIRENKO

Στιγμιότυπο από την Εβδομάδα Μόδας στο Κίεβο.

2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προχωρά προς το βήμα, την πρώτη ημέρα του δεύτερου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ στο γήπεδο του Τάε Κβον Ντο στο Παλαιό Φάληρο. «Αποδείξαμε ότι υπάρχει και η Αριστερά που δεν φοβάται να μπει και η ίδια στη φωτιά», ανέφερε ο Πρωθυπουργός στην έναρξη της ομιλίας του, ανοίγοντας τις εργασίες του δεύτερου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως είπε, πρόκειται για το πρώτο συνέδριο Αριστερού κόμματος στην Ελλάδα, με το κόμμα να βρίσκεται στην κυβέρνηση, ενώ συμπλήρωσε ότι η Αριστερά αναλαμβάνει το ιστορικό καθήκον να βγάλει τη χώρα από την κρίση, με την κοινωνία όρθια. «Συνεχίζουμε να δίνουμε σκληρές μάχες, περάσαμε από συμπληγάδες, αλλά μείναμε όρθιοι και βγήκαμε πιο έμπειροι», συμπλήρωσε.
SOOC / Alexandros Michailidis

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προχωρά προς το βήμα, την πρώτη ημέρα του δεύτερου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ στο γήπεδο του Τάε Κβον Ντο στο Παλαιό Φάληρο. «Αποδείξαμε ότι υπάρχει και η Αριστερά που δεν φοβάται να μπει και η ίδια στη φωτιά», ανέφερε ο Πρωθυπουργός στην έναρξη της ομιλίας του, ανοίγοντας τις εργασίες του δεύτερου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως είπε, πρόκειται για το πρώτο συνέδριο Αριστερού κόμματος στην Ελλάδα, με το κόμμα να βρίσκεται στην κυβέρνηση, ενώ συμπλήρωσε ότι η Αριστερά αναλαμβάνει το ιστορικό καθήκον να βγάλει τη χώρα από την κρίση, με την κοινωνία όρθια. «Συνεχίζουμε να δίνουμε σκληρές μάχες, περάσαμε από συμπληγάδες, αλλά μείναμε όρθιοι και βγήκαμε πιο έμπειροι», συμπλήρωσε.

Φεστιβάλ Φωτός στην Πράγα. Επισκέπτες παρατηρούν μια εγκατάσταση στα πλαίσιο του Φεστιβάλ Φωτός στην Πράγα. Στο φεστιβάλ συμμετέχουν καλλιτέχνες από διάφορες χώρες, οι οποίοι παρουσιάζουν νέες τεχνολογίες στον σχεδιασμό του φωτός, σε υπαίθριες κατασκευές στους δρόμους της πόλης.
EPA / FILIP SINGER

Επισκέπτες παρατηρούν μια εγκατάσταση στα πλαίσιο του Φεστιβάλ Φωτός στην Πράγα. Στο φεστιβάλ συμμετέχουν καλλιτέχνες από διάφορες χώρες, οι οποίοι παρουσιάζουν νέες τεχνολογίες στον σχεδιασμό του φωτός, σε υπαίθριες κατασκευές στους δρόμους της πόλης.

«Πετώντας» στα βουνά της Κίνας.
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

'Ενας άνδρας κάνει ελεύθερη πτώση με wingsuit σε βουνό της επαρχίας Χουνάν, στην Κίνα.

Ηλιοβασίλεμα στη Θεσσαλονίκη. Βόλτα με ποδήλατο, την ώρα που δύει ο ήλιος, στο Γεντί Κουλέ της Θεσσαλονίκης.
INTIME NEWS / ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Βόλτα με ποδήλατο, την ώρα που δύει ο ήλιος, στο Γεντί Κουλέ της Θεσσαλονίκης.

Τηλεφωνήματα για βόμβα στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Διακόπηκε η συνεδρίαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις τηλεοπτικές άδειες, μετά από προειδοποιητικά τηλεφωνήματα για τοποθέτηση βόμβας. Η περιοχή αποκλείστηκε, ενώ στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών. Μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου της αστυνομίας στο κτήριο χωρίς να βρεθεί κάτι ύποπτο, ξεκίνησε εκ νέου η διάσκεψη της Ολομέλειας του ΣτΕ.
INTIME NEWS / ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Διακόπηκε η συνεδρίαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις τηλεοπτικές άδειες, μετά από προειδοποιητικά τηλεφωνήματα για τοποθέτηση βόμβας. Η περιοχή αποκλείστηκε, ενώ στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών. Μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου της αστυνομίας στο κτήριο χωρίς να βρεθεί κάτι ύποπτο, ξεκίνησε εκ νέου η διάσκεψη της Ολομέλειας του ΣτΕ.

Καθημερινή ζωή στον Λίβανο. Μια γυναίκα περπατά σε πολύχρωμες σκάλες στην γειτονιά Mar Mikhael της Βηρυτού.
EPA / WAEL HAMZEH

Μια γυναίκα περπατά σε πολύχρωμες σκάλες στην γειτονιά Mar Mikhael της Βηρυτού.

Επιθεώρηση της βασιλικής φρουράς. Στιγμιότυπο από την επιθεώρηση της βασιλικής φρουράς που πραγματοποίησε η Βασίλισσα Ελισάβετ στο Brompton Barracks με αφορμή την 300 επέτειο από την ίδρυσή της.
EPA / JONATHAN LEE VAN ZYL/BRITISH MINISTRY OF DEFENCE/HANDOUT

Στιγμιότυπο από την επιθεώρηση της βασιλικής φρουράς που πραγματοποίησε η Βασίλισσα Ελισάβετ στο Brompton Barracks με αφορμή την 300 επέτειο από την ίδρυσή της.

Πορεία διαμαρτυρίας στη Τζακάρτα. Ένα μέλος μουσουλμανικής ομάδας συμμετέχει σε πορεία διαμαρτυρίας κατά του υποψήφιου χριστιανού κυβερνήτη Basuki Tjahaja Purnama, στη Τζακάρτα της Ινδονησίας.
REUTERS / BEAWIHARTA

Ένα μέλος μουσουλμανικής ομάδας συμμετέχει σε πορεία διαμαρτυρίας κατά του υποψήφιου χριστιανού κυβερνήτη Basuki Tjahaja Purnama, στη Τζακάρτα της Ινδονησίας.

Καθημερινή ζωή στην Παλαιστίνη. Μια γυναίκα κοιτά από το παράθυρο του σπιτιού της, το οποίο έχει υποστεί ζημιές από τις συγκρούσεις του 2014, στη γειτονιά Al Shejaeiya της Γάζας.
EPA / MOHAMMED SABER

Μια γυναίκα κοιτά από το παράθυρο του σπιτιού της, το οποίο έχει υποστεί ζημιές από τις συγκρούσεις του 2014, στη γειτονιά Al Shejaeiya της Γάζας.

Τα χρώματα του φθινοπώρου. Περίπατος σε δρόμο του Αννόβερου, δίπλα στον λόφο Κρόνσμπεργκ.
EPA / JULIAN STRATENSCHULTE

Περίπατος σε δρόμο του Αννόβερου, δίπλα στον λόφο Κρόνσμπεργκ.