Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Σάββατο, 08 Οκτωβρίου 2016 18:45

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016.

Παγκόσμιο ρεκόρ για... νύφες. Γυναίκες με νυφικά συγκεντρώθηκαν σε πολυκατάστημα με είδη γάμου στο Σουτσόου της Κίνας, σε μια απόπειρα να καταρρίψουν το παγκόσμιο ρεκόρ για τις περισσότερες νύφες συγκεντρωμένες σε έναν χώρο.
REUTERS / CHINA DAILY

Γυναίκες με νυφικά συγκεντρώθηκαν σε πολυκατάστημα με είδη γάμου στο Σουτσόου της Κίνας, σε μια απόπειρα να καταρρίψουν το παγκόσμιο ρεκόρ για τις περισσότερες νύφες συγκεντρωμένες σε έναν χώρο.

Στρατιωτικές ασκήσεις στην Ινδία. Στιγμιότυπο από στρατιωτικές ασκήσεις στα προάστια του Νέου Δελχί, στην Ινδία.
REUTERS / ADNAN ABIDI

Στιγμιότυπο από στρατιωτικές ασκήσεις στα προάστια του Νέου Δελχί, στην Ινδία.

Μουσικό φεστιβάλ στο Ίντιο. Στιγμιότυπο από μουσικό φεστιβάλ στο Ίντιο της Καλιφόρνια.
REUTERS / MARIO ANZUONI

Στιγμιότυπο από μουσικό φεστιβάλ στο Ίντιο της Καλιφόρνια.

Υπερήρωες στο Μανχάταν. Ένας άντρας ντυμένος με τη στολή του Σπάιντερμαν συμμετέχει στο Comic Con της Νέας Υόρκης.
REUTERS / ANDREW KELLY

Ένας άντρας ντυμένος με τη στολή του Σπάιντερμαν συμμετέχει στο Comic Con της Νέας Υόρκης.

Ο μικρόκοσμος του Ναυπλίου. Μία πεταλούδα στην πόλη του Ναυπλίου, Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016. 
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Μία πεταλούδα στην πόλη του Ναυπλίου, Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016. 

Ινδουιστικό φεστιβάλ στο Ατζμέρ. Ένας άντρας προσκυνά το είδωλο της θεάς Durga κατά τη διάρκεια του ινδουιστικού φεστιβάλ Durga Puja στο Ατζμέρ της Ινδίας.
REUTERS / HIMANSHU SHARMA

Ένας άντρας προσκυνά το είδωλο της θεάς Durga κατά τη διάρκεια του ινδουιστικού φεστιβάλ Durga Puja στο Ατζμέρ της Ινδίας.

Εορτασμοί για τον Άγιο Ιερώνυμο στη Μασάγια. Ένας κλόουν συμμετέχει σε εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου Ιερώνυμου στη Μασάγια της Νικαράγουα.
REUTERS / OSWALDO RIVAS

Ένας κλόουν συμμετέχει σε εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου Ιερώνυμου στη Μασάγια της Νικαράγουα.

Στην κατηγορία 1 υποβαθμίστηκε ο «Μάθιου» . Ένα ζευγάρι κοιτά τα κύματα στη Νότια Καρολίνα. Στην κατηγορία 1 της πεντάβαθμης κλίμακας Σαφίρ - Σίμσον υποβαθμίστηκε ο κυκλώνας Μάθιου, σύμφωνα με τις αμερικανικές αρχές. Ο «Μάθιου» κινείται νότια-νοτιοδυτικά του Τσάρλεστον στην Νότια Καρολίνα και συνοδεύεται από ανέμους έως 140 χλμ. την ώρα. Σύμφωνα με νεότερο απολογισμό, ο τυφώνας άφησε πίσω του 877 νεκρούς στην Αϊτή, ενώ τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Φλόριντα.
REUTERS / JONATHAN DRAKE

Ένα ζευγάρι κοιτά τα κύματα στη Νότια Καρολίνα. Στην κατηγορία 1 της πεντάβαθμης κλίμακας Σαφίρ - Σίμσον υποβαθμίστηκε ο κυκλώνας Μάθιου, σύμφωνα με τις αμερικανικές αρχές. Ο «Μάθιου» κινείται νότια-νοτιοδυτικά του Τσάρλεστον στην Νότια Καρολίνα και συνοδεύεται από ανέμους έως 140 χλμ. την ώρα. Σύμφωνα με νεότερο απολογισμό, ο τυφώνας άφησε πίσω του 877 νεκρούς στην Αϊτή, ενώ τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Φλόριντα.

Χαμηλές θερμοκρασίες στην Ουγγαρία. Ο ήλιος ανατέλλει ενώ η πάχνη έχει σκεπάσει την περιοχή Homokkomarom, στην Ουγγαρία.
EPA / GYORGY VARGA

Ο ήλιος ανατέλλει ενώ η πάχνη έχει σκεπάσει την περιοχή Homokkomarom, στην Ουγγαρία.

Παγκόσμια Ημέρα Ζόμπι 2016. Ένας άντρας ντυμένος ζόμπι συμμετέχει σε παρέλαση που πραγματοποιείται στο Λονδίνο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζόμπι 2016. Περισσότερες από 50 πόλεις σε όλο τον κόσμο συμμετέχουν σε αυτό το φεστιβάλ τρόμου.
EPA / HAYOUNG JEON

Ένας άντρας ντυμένος ζόμπι συμμετέχει σε παρέλαση που πραγματοποιείται στο Λονδίνο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζόμπι 2016. Περισσότερες από 50 πόλεις σε όλο τον κόσμο συμμετέχουν σε αυτό το φεστιβάλ τρόμου.