Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2016 21:20

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016.

Ψάρεμα στο Ναύπλιο. Ψαράς στο Ναύπλιο, την Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016.
INTIME NEWS / ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Ψαράς στο Ναύπλιο, την Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016.

Άσκηση «Παρμενίων 2016». Πλοία του Πολεμικού Ναυτικού συμμετέχουν στην άσκηση «Παρμενίων 2016», Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / STR

Πλοία του Πολεμικού Ναυτικού συμμετέχουν στην άσκηση «Παρμενίων 2016», Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016.

Φυλακισμένοι στα σύνορα Σερβίας - Ουγγαρίας. Πρόσφυγας στην περιοχή Indjija της Σερβίας, κάνει στάση πριν συνεχίσει τη διαδρομή προς τα σύνορα της χώρας με την Ουγγαρία.
REUTERS / MARKO DJURICA

Πρόσφυγας στην περιοχή Indjija της Σερβίας, κάνει στάση πριν συνεχίσει τη διαδρομή προς τα σύνορα της χώρας με την Ουγγαρία.

Σέρφινγκ στο Σαν Σεμπαστιάν. Σέρφερ στο Σαν Σεμπαστιάν της Ισπανίας.
EPA / ZOLTAN BALOGH

Σέρφερ στο Σαν Σεμπαστιάν της Ισπανίας.

Συνεργασία υπ. Εργασίας - ΕΛΤΑ για την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων. O υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος (Κ), ο υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος (Δ) και ο γενικός διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού των ΕΛΤΑ Γιάννης Βερίγος (Α) ενώνουν τα χέρια σε συνέντευξη Τύπου για την προγραμματική σύμβαση που συμφωνήθηκε μεταξύ των ΕΛΤΑ και του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στο πλαίσιο υλοποίησης δράσεων με κοινωνικό όφελος, Αθήνα, την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

O υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος (Κ), ο υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος (Δ) και ο γενικός διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού των ΕΛΤΑ Γιάννης Βερίγος (Α) ενώνουν τα χέρια σε συνέντευξη Τύπου για την προγραμματική σύμβαση που συμφωνήθηκε μεταξύ των ΕΛΤΑ και του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στο πλαίσιο υλοποίησης δράσεων με κοινωνικό όφελος, Αθήνα, την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016.

Σαρώνει τα πάντα ο τυφώνας Μάθιου. Προς τις ΗΠΑ κατευθύνεται ο τυφώνας Μάθιου, ο ισχυρότερος εδώ και σχεδόν μία δεκαετία, μετά το φονικό του πέρασμα από την Αϊτή και τη Δομινικανή Δημοκρατία. Στην Αϊτή έχασαν τη ζωή τους πέντε άνθρωποι και στη Δομινικανή Δημοκρατία τέσσερις, ενώ καταστράφηκαν χιλιάδες σπίτια. 
REUTERS / ALEXANDRE MENEGHINI

Προς τις ΗΠΑ κατευθύνεται ο τυφώνας Μάθιου, ο ισχυρότερος εδώ και σχεδόν μία δεκαετία, μετά το φονικό του πέρασμα από την Αϊτή και τη Δομινικανή Δημοκρατία. Στην Αϊτή έχασαν τη ζωή τους πέντε άνθρωποι και στη Δομινικανή Δημοκρατία τέσσερις, ενώ καταστράφηκαν χιλιάδες σπίτια. 

Χαμηλές θερμοκρασίες στην Ουγγαρία. Παγωμένο λουλούδι στην περιοχή Sagujfalu της Ουγγαρίας.
EPA / PETER KOMKA

Παγωμένο λουλούδι στην περιοχή Sagujfalu της Ουγγαρίας.

Βουτιές στο νερό. Γουρουνάκια πηδούν από πλατφόρμα μέσα σε πισίνα, κατά τη διάρκεια διαγωνισμού σε θεματικό πάρκο στο Κουανγκτσόου της επαρχίας Γκουανγκντόνγκ, στην Κίνα.
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Γουρουνάκια πηδούν από πλατφόρμα μέσα σε πισίνα, κατά τη διάρκεια διαγωνισμού σε θεματικό πάρκο στο Κουανγκτσόου της επαρχίας Γκουανγκντόνγκ, στην Κίνα.

«Κυνηγώντας το Γέτι». Ηθοποιοί ντυμένοι με στολές Γέτι σε τουριστικό λεωφορείο στο Μανχάταν, στα πλαίσια διαφημιστικής εκδήλωσης για την εκπομπή του Travel Channel «Εκστρατεία για το άγνωστο: Κυνηγώντας το Γέτι».
REUTERS / BRENDAN MCDERMID

Ηθοποιοί ντυμένοι με στολές Γέτι σε τουριστικό λεωφορείο στο Μανχάταν, στα πλαίσια διαφημιστικής εκδήλωσης για την εκπομπή του Travel Channel «Εκστρατεία για το άγνωστο: Κυνηγώντας το Γέτι».

Παλιρροϊκά κύματα στον ποταμό Κιαντάνγκ. Άνθρωποι απομακρύνονται από τα παλιρροϊκά κύματα του ποταμού Κιαντάνγκ, στην επαρχία Τσετσιάνγκ της Κίνας.
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Άνθρωποι απομακρύνονται από τα παλιρροϊκά κύματα του ποταμού Κιαντάνγκ, στην επαρχία Τσετσιάνγκ της Κίνας.