Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2016 19:03

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016.

«Λευκή Νύχτα» στα Σκόπια. Ακροβάτες συμμετέχουν σε υπάιθρια εκδήλωση στα πλαίσια της «Λευκής Νύχτας» στα Σκόπια.
REUTERS / OGNEN TEOFILVOVSKI

Ακροβάτες συμμετέχουν σε υπάιθρια εκδήλωση στα πλαίσια της «Λευκής Νύχτας» στα Σκόπια.

Διαγωνισμός σχηματισμού... ανθρώπινων πύργων. Στιγμιότυπο από διαγωνισμό σχηματισμού ανθρώπινων πύργων στην Ταρραγόνα της Ισπανίας.
REUTERS / ALBERT GEA

Στιγμιότυπο από διαγωνισμό σχηματισμού ανθρώπινων πύργων στην Ταρραγόνα της Ισπανίας.

Xορευτικό δρώμενο στο Μουσείο της Ακρόπολης. Ο Γιάννης Μανταφούνης χορεύει στο προαύλιο του Μουσείου της Ακρόπολης στο χορευτικό δρώμενο One One One που πραγματοποιείται στο πλαίσια του Dancing Athens.
INTIME NEWS / ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ο Γιάννης Μανταφούνης χορεύει στο προαύλιο του Μουσείου της Ακρόπολης στο χορευτικό δρώμενο One One One που πραγματοποιείται στο πλαίσια του Dancing Athens.

Αγώνες ποδηλασίας στην Ιταλία. Ποδηλάτες συμμετέχουν στους αγώνες ποδηλασίας «Eroica», στο Chianti της Ιταλίας.
REUTERS / STEFANO RELLANDINI

Ποδηλάτες συμμετέχουν στους αγώνες ποδηλασίας «Eroica», στο Chianti της Ιταλίας.

Εβδομάδα Μόδας στο Άτσε. Στιγμιότυπο από την Εβδομάδα Μόδας στο Άτσε της Ινδονησίας.
EPA / HOTLI SIMANJUNTAK

Στιγμιότυπο από την Εβδομάδα Μόδας στο Άτσε της Ινδονησίας.

Αλ. Τσίπρας: Η ελληνική δημοκρατία τιμά και αναγνωρίζει αυτούς που της έδωσαν υπόσταση . «Η ελληνική δημοκρατία τιμά και αναγνωρίζει αυτούς που της έδωσαν υπόσταση», ανέφερε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Πανελλαδικός Σύνδεσμος Αγωνιστών Εαμικής Εθνικής Αντίστασης, για την απόδοση του Σκοπευτηρίου Καισαριανής στον Δήμο, υπογραμμίζοντας πως «η καταδίκη του φασισμού στη συνείδηση μας είναι τελεσίδικη».
SOOC / Nikos Libertas

«Η ελληνική δημοκρατία τιμά και αναγνωρίζει αυτούς που της έδωσαν υπόσταση», ανέφερε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Πανελλαδικός Σύνδεσμος Αγωνιστών Εαμικής Εθνικής Αντίστασης, για την απόδοση του Σκοπευτηρίου Καισαριανής στον Δήμο, υπογραμμίζοντας πως «η καταδίκη του φασισμού στη συνείδηση μας είναι τελεσίδικη».

Αγροτικές εργασίες στην Χάιφα . Ένας άνδρας περπατά πάνω σε σχοινιά προκειμένου να απλώσει ένα δίχτυ πάνω από καλλιέργειες σε θερμοκήπιο στην πόλη Χάιφα.
REUTERS / BAZ RATNER

Ένας άνδρας περπατά πάνω σε σχοινιά προκειμένου να απλώσει ένα δίχτυ πάνω από καλλιέργειες σε θερμοκήπιο στην πόλη Χάιφα.

Δημοψήφισμα για το μεταναστευτικό στην Ουγγαρία. Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα οι Ούγγροι, στο πλαίσιο του δημοψηφίσματος σχετικά με τις ποσοστώσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ανακατανομή προσφύγων στα κράτη-μέλη της. Περίπου 8 εκατομμύρια ψηφοφόροι καλούνται να απαντήσουν στο ερώτημα: «Θέλετε η Ευρωπαϊκή Ένωση να διατάξει την υποχρεωτική μετεγκατάσταση μη Ούγγρων πολιτών στην Ουγγαρία χωρίς την έγκριση του ουγγρικού κοινοβουλίου;».
REUTERS / BERNADETT SZABO

Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα οι Ούγγροι, στο πλαίσιο του δημοψηφίσματος σχετικά με τις ποσοστώσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ανακατανομή προσφύγων στα κράτη-μέλη της. Περίπου 8 εκατομμύρια ψηφοφόροι καλούνται να απαντήσουν στο ερώτημα: «Θέλετε η Ευρωπαϊκή Ένωση να διατάξει την υποχρεωτική μετεγκατάσταση μη Ούγγρων πολιτών στην Ουγγαρία χωρίς την έγκριση του ουγγρικού κοινοβουλίου;».

Ένα διαφορετικο χορευτικό φεστιβάλ. Dansing Athens, ανοιχτού τύπου χορευτικό φεστιβάλ με δωρεάν παραστάσεις χορού στο κέντρο της Αθήνας.
SOOC / Orestis Seferoglou

Dansing Athens, ανοιχτού τύπου χορευτικό φεστιβάλ με δωρεάν παραστάσεις χορού στο κέντρο της Αθήνας.

Εν αναμονη της αναμέτρησης Μπέρνλεϊ - Άρσεναλ. Οπαδός της Μπέρνλεϊ λίγο πριν την έναρξη του αγώνα μεταξύ της Μπέρνλεϊ και της Άρσεναλ.
REUTERS / Anthony Devlin

Οπαδός της Μπέρνλεϊ λίγο πριν την έναρξη του αγώνα μεταξύ της Μπέρνλεϊ και της Άρσεναλ.

«Ένα Τέλος Μια Αρχή». Κόσμος κοιτά το κτήριο της Εθνικής Τράπεζας στην πλατεία Κοτζιά, στο οποίο προβάλλεται το βίντεο του Νίκου Αλεξίου "Ένα Τέλος Μια Αρχή", στο πλαίσιο του εορτασμού των 175 χρόνων της τράπεζας.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / Αλέξανδρος Μπελτές

Κόσμος κοιτά το κτήριο της Εθνικής Τράπεζας στην πλατεία Κοτζιά, στο οποίο προβάλλεται το βίντεο του Νίκου Αλεξίου "Ένα Τέλος Μια Αρχή", στο πλαίσιο του εορτασμού των 175 χρόνων της τράπεζας.

Ρουμανία: Διαγωνισμός ομορφιάς για γάτες. Στιγμιότυπο από διαγωνισμό ομορφιάς για γάτες που διεξάγεται στο Βουκουρέστι. Στη φωτογραφία απεικονίζεται μια από τις διαγωνιζόμενες γάτες, ράτσας Σφιγξ.
EPA / BOGDAN CRISTEL

Στιγμιότυπο από διαγωνισμό ομορφιάς για γάτες που διεξάγεται στο Βουκουρέστι. Στη φωτογραφία απεικονίζεται μια από τις διαγωνιζόμενες γάτες, ράτσας Σφιγξ.