Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2016 19:37

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Σάββατο 1η Οκτωβρίου 2016.

Συνεχίζονται οι συγκρούσεις στο Κασμίρ. Δυο γυναίκες παρακολουθούν από το παράθυρο του σπιτιού τους την κηδεία ενός άνδρα, ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του, μετά από πυρά που δέχτηκε από την αστυνομία της Ινδίας, κατά τη διάρκεια συγκρούσεων στο Budgam. 
REUTERS / DANISH ISMAIL

Δυο γυναίκες παρακολουθούν από το παράθυρο του σπιτιού τους την κηδεία ενός άνδρα, ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του, μετά από πυρά που δέχτηκε από την αστυνομία της Ινδίας, κατά τη διάρκεια συγκρούσεων στο Budgam. 

Ο μικρόκοσμος του Ναυπλίου. Μία πεταλούδα σε τοποθεσία στην παραλία της Καραθώνας στο Ναύπλιο, Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016. 
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓ

Μία πεταλούδα σε τοποθεσία στην παραλία της Καραθώνας στο Ναύπλιο, Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016. 

Εντυπωσιακή έκρηξη ηφαιστείου στο Μεξικό. Αεροφωτογραφία από την έκρηξη του ηφαιστείου Κολίμα στο Μεξικό. Η φωτογραφία τραβήχτηκε στις 30 Σεπτεμβρίου και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.
REUTERS / HANDOUT

Αεροφωτογραφία από την έκρηξη του ηφαιστείου Κολίμα στο Μεξικό. Η φωτογραφία τραβήχτηκε στις 30 Σεπτεμβρίου και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Συγκρούσεις στη Γάζα. Δύο νεαροί Παλαιστίνιοι πετούν πέτρες σε άνδρες των ενόπλων δυνάμεων του Ισραήλ, κατά τη διάρκεια συγκρούσεων στη Λωρίδα της Γάζας.
EPA / MOHAMMED SABER

Δύο νεαροί Παλαιστίνιοι πετούν πέτρες σε άνδρες των ενόπλων δυνάμεων του Ισραήλ, κατά τη διάρκεια συγκρούσεων στη Λωρίδα της Γάζας.

Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι. Στιγμιότυπο από την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι. Στη φωτογραφία απεικονίζεται ένα μοντέλο που παρουσιάζει την κολεξιόν της Βίβιαν Γουέστγουντ για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017.
REUTERS / CHARLES PLATIAU

Στιγμιότυπο από την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι. Στη φωτογραφία απεικονίζεται ένα μοντέλο που παρουσιάζει την κολεξιόν της Βίβιαν Γουέστγουντ για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017.

Προετοιμασίες για το φεστιβάλ Durga Puja . Ο Ινδός ζωγράφος Vabotosh Sutar τελειοποιεί άγαλμα της Θεάς Durga, στα πλαίσια των προετοιμασιών για το φεστιβάλ Durga Pujaat, στην Ινδία.
EPA / PIYAL ADHIKARY

Ο Ινδός ζωγράφος Vabotosh Sutar τελειοποιεί άγαλμα της Θεάς Durga, στα πλαίσια των προετοιμασιών για το φεστιβάλ Durga Pujaat, στην Ινδία.

Αυστραλία: Εν αναμονή του τελικού για το Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου. Στιγμιότυπο έξω από το γήπεδο όπου θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Αυστραλίας ανάμεσα στους Sydney Swans και τους Western Bulldogs, στη Μελβούρνη.
EPA / JULIAN SMITH

Στιγμιότυπο έξω από το γήπεδο όπου θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Αυστραλίας ανάμεσα στους Sydney Swans και τους Western Bulldogs, στη Μελβούρνη.

H τελευταία ημέρα λειτουργίας του βιβλιοπωλείου Ελευθερουδάκης . Η βιτρίνα του βιβλιοπωλείου «Ελευθερουδάκης». Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα λειτουργίας του ιστορικού βιβλιοπωλείου, Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Η βιτρίνα του βιβλιοπωλείου «Ελευθερουδάκης». Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα λειτουργίας του ιστορικού βιβλιοπωλείου, Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016.

Καλοκαιρινές θερμοκρασίες τον Οκτώβριο. Λουόμενοι απολαμβάνουν το μπάνιο τους στην παραλία της Αρβανιτιάς στην πόλη του Ναυπλίου, Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016. Οι υψηλές θερμοκρασίες οδήγησαν πολλούς για ένα μπάνιο στην παραλία. 
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Λουόμενοι απολαμβάνουν το μπάνιο τους στην παραλία της Αρβανιτιάς στην πόλη του Ναυπλίου, Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016. Οι υψηλές θερμοκρασίες οδήγησαν πολλούς για ένα μπάνιο στην παραλία. 

Εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Ημέρα της Κίνας. Χιλιάδες άνθρωποι παρακολουθούν τις εορτασικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε λιμάνι του Χονγκ Κονγκ με αφορμή την Εθνική Ημέρα της Κίνας.
REUTERS / BOBBY YIP

Χιλιάδες άνθρωποι παρακολουθούν τις εορτασικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε λιμάνι του Χονγκ Κονγκ με αφορμή την Εθνική Ημέρα της Κίνας.

Ριψοκίνδυνα αθλήματα. Ο Ελβετός Raphael Bacot περπατά πάνω σε ένα τεντωμένο σχοινί μήκους 325 μέτρων που ενώνει τις κορυφές Tour d
EPA / NICOLAS SEDLATCHEK

Ο Ελβετός Raphael Bacot περπατά πάνω σε ένα τεντωμένο σχοινί μήκους 325 μέτρων που ενώνει τις κορυφές Tour d'Ai και Tour de Mayen στις Άλπεις, σε υψόμετρο 2.330 μέτρων.