Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016 20:21

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016.

Προπόνηση ακροβατών μέσα σε εκκλησία του Σικάγο. Η ακτοβάτης Jessi Rae προπονείται σε εκκλησία του Σικάγο που έχει μετατραπεί σε χώρο προπόνησης για τους ακροβάτες του τσίρκου Aloft Loft. Η φωτογραφία τραβήχτηκε στις 22 Σεπτεμβρίου και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.
REUTERS / JIM YOUNG

Η ακτοβάτης Jessi Rae προπονείται σε εκκλησία του Σικάγο που έχει μετατραπεί σε χώρο προπόνησης για τους ακροβάτες του τσίρκου Aloft Loft. Η φωτογραφία τραβήχτηκε στις 22 Σεπτεμβρίου και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Αρχαιολογικό Μουσείο: Περιοδική έκθεση «Οδύσσειες». Περιοδική έκθεση τίτλο «Οδύσσειες» εγκαινιάζεται στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, τη Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου. Η έκθεση θα περιλαμβάνει εκατόν ογδόντα εκθέματα, μεταξύ των οποίων ο Μηχανισμός των Αντικυθήρων, το χρυσό κύπελλο του Νέστορα και το μαρμάρινο άγαλμα αθλητή από τη Δήλο. Η ημερομηνία είναι ιδιαίτερα συμβολική, αφού ακριβώς 150 χρόνια πριν, Δευτέρα και πάλι, ετέθη ο θεμέλιος λίθος του πρώτου Εθνικού Μουσείου της χώρας.
Η ημερομηνία ιδιαίτερα συμβολική, αφού ακριβώς 150 χρόνια πριν, ετέθη ο θεμέλιος λίθος του πρώτου Εθνικού Μουσείου της χώρας. Πηγή: www.lifo.gr
Η ημερομηνία ιδιαίτερα συμβολική, αφού ακριβώς 150 χρόνια πριν, ετέθη ο θεμέλιος λίθος του πρώτου Εθνικού Μουσείου της χώρας. Πηγή: www.lifo.gr
INTIME NEWS / ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Περιοδική έκθεση τίτλο «Οδύσσειες» εγκαινιάζεται στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, τη Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου. Η έκθεση θα περιλαμβάνει εκατόν ογδόντα εκθέματα, μεταξύ των οποίων ο Μηχανισμός των Αντικυθήρων, το χρυσό κύπελλο του Νέστορα και το μαρμάρινο άγαλμα αθλητή από τη Δήλο. Η ημερομηνία είναι ιδιαίτερα συμβολική, αφού ακριβώς 150 χρόνια πριν, Δευτέρα και πάλι, ετέθη ο θεμέλιος λίθος του πρώτου Εθνικού Μουσείου της χώρας.

Η ημερομηνία ιδιαίτερα συμβολική, αφού ακριβώς 150 χρόνια πριν, ετέθη ο θεμέλιος λίθος του πρώτου Εθνικού Μουσείου της χώρας. Πηγή: www.lifo.gr
Η ημερομηνία ιδιαίτερα συμβολική, αφού ακριβώς 150 χρόνια πριν, ετέθη ο θεμέλιος λίθος του πρώτου Εθνικού Μουσείου της χώρας. Πηγή: www.lifo.gr
Εκσκαφές στην Κω προς ανεύρεση οστών του μικρού Μπεν. Εκσκαφές στην Κω ξεκίνησαν Βρετανοί αστυνομικοί, σε αναζήτηση οστών του μικρού Μπεν, που εξαφανίστηκε στο νησί το 1991. Το κλιμάκιο αποτελείται από περίπου 15 αστυνομικούς και συνεπικουρείται από ειδικούς επιστήμονες, οι οποίοι θα βοηθήσουν στη διενέργεια της έρευνας. 
INTIME NEWS / ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Εκσκαφές στην Κω ξεκίνησαν Βρετανοί αστυνομικοί, σε αναζήτηση οστών του μικρού Μπεν, που εξαφανίστηκε στο νησί το 1991. Το κλιμάκιο αποτελείται από περίπου 15 αστυνομικούς και συνεπικουρείται από ειδικούς επιστήμονες, οι οποίοι θα βοηθήσουν στη διενέργεια της έρευνας. 

Διαγωνισμός σέρφινγκ για σκύλους. Στιγμιότυπο από διαφωνισμό σέρφινγκ για σκύλους που πραγματοποιείται στο Χάντινγκτον Μπιτς της Καλιφόρνια.
REUTERS / LUCY NICHOLSON

Στιγμιότυπο από διαφωνισμό σέρφινγκ για σκύλους που πραγματοποιείται στο Χάντινγκτον Μπιτς της Καλιφόρνια.

Κίνα: Έκθεση λουλουδιών στην επαρχία Χενάν. Στιγμιότυπο από έκθεση λουλουδιών στην Yanling της επαρχίας Χενάν, στην Κίνα.
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Στιγμιότυπο από έκθεση λουλουδιών στην Yanling της επαρχίας Χενάν, στην Κίνα.

Ηλιόλουστη μέρα στο Ναύπλιο. Ένας φλώρος κάθεται σε κλαδί στην πόλη του Ναυπλίου, την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Ένας φλώρος κάθεται σε κλαδί στην πόλη του Ναυπλίου, την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016.

Φεστιβάλ χρωμάτων στον Λίβανο. Ένα κορίτσι συμμετέχει σε φεστιβάλ χρωμάτων στον Λίβανο.
REUTERS / ALI HASHISHO

Ένα κορίτσι συμμετέχει σε φεστιβάλ χρωμάτων στον Λίβανο.

Έκθεση έργων τέχνης στο Λονδίνο. Μια γυναίκα κοιτά το έργο με τίτλο «Project for a Door» της υποψήφιας για Βραβείο Τέρνερ Anthea Hamilton, στο μουσείο Τέιτ Μπρίταιν, στο Λονδίνο. Ο νικητής του Βραβείου Τέρνερ θα ανακοινωθεί τον ερχόμενο Δεκέμβριο.
EPA / HANNAH MCKAY

Μια γυναίκα κοιτά το έργο με τίτλο «Project for a Door» της υποψήφιας για Βραβείο Τέρνερ Anthea Hamilton, στο μουσείο Τέιτ Μπρίταιν, στο Λονδίνο. Ο νικητής του Βραβείου Τέρνερ θα ανακοινωθεί τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Προετοιμασίες λίγο πριν τα εγκαίνια. Μια υπάλληλος διακοσμεί το παράθυρο καφετέριας λίγη ώρα πριν τα εγκαίνιά της, στο Χάρκοβο της Ουκρανίας.
REUTERS / GLEB GARANICH

Μια υπάλληλος διακοσμεί το παράθυρο καφετέριας λίγη ώρα πριν τα εγκαίνιά της, στο Χάρκοβο της Ουκρανίας.

Προετοιμασίες για την Εθνική Ημέρα της Κίνας. Ένας άνδρας σχεδιάζει τον χάρτη της Κίνας σε ορυζώνα της Σαγκάης, στα πλαίσια των προετοιμασιών για την Εθνική Ημέρα της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας που γιορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου.
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Ένας άνδρας σχεδιάζει τον χάρτη της Κίνας σε ορυζώνα της Σαγκάης, στα πλαίσια των προετοιμασιών για την Εθνική Ημέρα της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας που γιορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου.

Ανατολή στη Γερμανία. Ο ήλιος ανατέλλει στην πόλη Τέττνανγκ της Γερμανίας.
EPA / FELIX KAESTLE

Ο ήλιος ανατέλλει στην πόλη Τέττνανγκ της Γερμανίας.