Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016 19:30

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016.

Καθημερινή ζωή στη Σρι Λάνκα. Ένας άντρας κάθεται πάνω σε καρότσι, με το οποίο μεταφέρει πλαστικά δοχεία, στο Κολόμπο της Σρι Λάνκα.
REUTERS / DINUKA LIYANAWATTE

Ένας άντρας κάθεται πάνω σε καρότσι, με το οποίο μεταφέρει πλαστικά δοχεία, στο Κολόμπο της Σρι Λάνκα.

Μία σαύρα στο Ναύπλιο. Μία σαύρα «κάνει τη βόλτα της» στην πόλη του Ναυπλίου.
INTIME NEWS / ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

Μία σαύρα «κάνει τη βόλτα της» στην πόλη του Ναυπλίου.

Περίπατος στη Μαδρίτη . Ένας άντρας κάνει βόλτα παρέα με τον σκύλο του, στη Μαδρίτη. 
REUTERS / SUSANA VERA

Ένας άντρας κάνει βόλτα παρέα με τον σκύλο του, στη Μαδρίτη. 

Εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο. Στιγμιότυπο από την επίδειξη του οίκου Moschino, στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας του Μιλάνου.
REUTERS / ALESSANDRO GAROFALO

Στιγμιότυπο από την επίδειξη του οίκου Moschino, στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας του Μιλάνου.

Στρατιωτική άσκηση στην Κίνα . Στιγμιότυπο από στρατιωτική άσκηση στην πόλη Νανίνγκ της Κίνας. 
REUTERS / CHINA DAILY

Στιγμιότυπο από στρατιωτική άσκηση στην πόλη Νανίνγκ της Κίνας. 

Διαδήλωση στην πόλη Σάρλοτ. Πολίτες έχουν ξαπλώσει στην άσφαλτο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον θανάσιμο τραυματισμό ενός Αφροαμερικανού από αστυνομικά πυρά, στην πόλη Σάρλοτ των ΗΠΑ. Στην πόλη επιβλήθηκε απαγόρευση κυκλοφορίας από τα μεσάνυχτα σήμερα μέχρι τις 06:00 το πρωί, μετά τις ταραχές που σημειώθηκαν κατά τις δύο προηγούμενες νύχτες.
EPA / VEASEY CONWAY

Πολίτες έχουν ξαπλώσει στην άσφαλτο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον θανάσιμο τραυματισμό ενός Αφροαμερικανού από αστυνομικά πυρά, στην πόλη Σάρλοτ των ΗΠΑ. Στην πόλη επιβλήθηκε απαγόρευση κυκλοφορίας από τα μεσάνυχτα σήμερα μέχρι τις 06:00 το πρωί, μετά τις ταραχές που σημειώθηκαν κατά τις δύο προηγούμενες νύχτες.

Βόλτα με ρυθμούς χελώνας . Μια γυναίκα έχει βγάλει βόλτα της κατοικίδια χελώνα της σε δρόμο της Σαγκάης.
REUTERS / ALY SONG

Μια γυναίκα έχει βγάλει βόλτα της κατοικίδια χελώνα της σε δρόμο της Σαγκάης.

Ένας καουμπόι στη γειτονιά της ΕΚΤ. Τοιχογραφία, που απεικονίζει έναν καουμπόι να πιάνει έναν ταύρο, διακρίνεται σε τοίχο κτηρίου, κοντά στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (δεξιά), στη Φρανκφούρτη.
EPA / FRANK RUMPENHORST

Τοιχογραφία, που απεικονίζει έναν καουμπόι να πιάνει έναν ταύρο, διακρίνεται σε τοίχο κτηρίου, κοντά στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (δεξιά), στη Φρανκφούρτη.

Εργοστάσιο μανεκέν στη Τζακάρτα . Εργοστάσιο, στο οποίο κατασκευάζονται κούκλες που προορίζονται για τις βιτρίνες των καταστημάτων ένδυσης, στη Τζακάρτα.
EPA / MAST IRHAM

Εργοστάσιο, στο οποίο κατασκευάζονται κούκλες που προορίζονται για τις βιτρίνες των καταστημάτων ένδυσης, στη Τζακάρτα.

Οκτώ πυροσβέστες νεκροί κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς στη Μόσχα. Οκτώ πυροσβέστες έχασαν τη ζωή τους ενώ μάχονταν για την κατάσβεση πυρκαγιάς σε αποθήκη ανατολικά της Μόσχας, ανακοίνωσαν οι ρωσικές αρχές. Τα πτώματα των πυροσβεστών εντοπίστηκαν αφού είχε χαθεί κάθε επαφή μαζί τους ενώ προσπαθούσαν από την Πέμπτη το βράδυ να κατασβέσουν την πυρκαγιά που ξέσπασε σε αποθήκη πλαστικών στα περίχωρα της Μόσχας, ανακοίνωσε το υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων.
EPA / YURI KOCHETKOV

Οκτώ πυροσβέστες έχασαν τη ζωή τους ενώ μάχονταν για την κατάσβεση πυρκαγιάς σε αποθήκη ανατολικά της Μόσχας, ανακοίνωσαν οι ρωσικές αρχές. Τα πτώματα των πυροσβεστών εντοπίστηκαν αφού είχε χαθεί κάθε επαφή μαζί τους ενώ προσπαθούσαν από την Πέμπτη το βράδυ να κατασβέσουν την πυρκαγιά που ξέσπασε σε αποθήκη πλαστικών στα περίχωρα της Μόσχας, ανακοίνωσε το υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων.

Εκδήλωση κατά του Τραμπ στο Βερολίνο . Διαδηλωτές χτίζουν ένα χαρτονένιο τείχος μπροστά από την πύλη του Βρανδεμβούργου στο Βερολίνο, στο οποίο αναγράφεται η φράση: «ενωμένοι για να σταματήσουμε τον Τραμπ». Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε από Γερμανούς πολίτες με σκοπό να αποθαρρύνουν τους Αμερικανούς να ψηφίσουν τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ.
REUTERS / AXEL SCHMIDT

Διαδηλωτές χτίζουν ένα χαρτονένιο τείχος μπροστά από την πύλη του Βρανδεμβούργου στο Βερολίνο, στο οποίο αναγράφεται η φράση: «ενωμένοι για να σταματήσουμε τον Τραμπ». Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε από Γερμανούς πολίτες με σκοπό να αποθαρρύνουν τους Αμερικανούς να ψηφίσουν τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ.