Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016 20:33

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016.

Η «γεύση» του Pokemon Go. Τα pokeburgs, χάμπουργκερ με τη μορφή των χαρακτήρων του δημοφιλούς παιχνιδιού Pokemon Go, διακρίνονται σε εστιατόριο του Σίδνεϊ.  Το εστιατόριο προσφέρει στους πελάτες του έναν περιορισμένο αριθμό pokeburgs ανά ημέρα, στην προσπάθειά του να προσελκύσει τους παίχτες του δημοφιλούς παιχνιδιού επαυξημένης πραγματικότητας.
REUTERS / JASON REED

Τα pokeburgs, χάμπουργκερ με τη μορφή των χαρακτήρων του δημοφιλούς παιχνιδιού Pokemon Go, διακρίνονται σε εστιατόριο του Σίδνεϊ.  Το εστιατόριο προσφέρει στους πελάτες του έναν περιορισμένο αριθμό pokeburgs ανά ημέρα, στην προσπάθειά του να προσελκύσει τους παίχτες του δημοφιλούς παιχνιδιού επαυξημένης πραγματικότητας.

Καφετέρια για κουνέλια άνοιξε στο Χονγκ Κονγκ. Το πρώτο καφέ όπου κουνέλια έχουν την ελευθερία να τριγυρνάνε ανάμεσα στους πελάτες, άνοιξε στο Χονγκ Κονγκ.
REUTERS / BOBBY YIP

Το πρώτο καφέ όπου κουνέλια έχουν την ελευθερία να τριγυρνάνε ανάμεσα στους πελάτες, άνοιξε στο Χονγκ Κονγκ.

Πέπλο ομίχλης κάλυψε τη Σιγκαπούρη. Άνθρωποι φωτογραφίζονται δίπλα στη μεγάλη ρόδα-παρατηρητήριο της Σιγκαπούρη ενώ τα πάντα γύρω τους καλύπτονται με ομίχλη.
REUTERS / EDGAR SU

Άνθρωποι φωτογραφίζονται δίπλα στη μεγάλη ρόδα-παρατηρητήριο της Σιγκαπούρη ενώ τα πάντα γύρω τους καλύπτονται με ομίχλη.

Ζιμπάμπουε: Συγκρούσεις της αστυνομίας με οπαδούς της αντιπολίτευσης. Η αστυνομία της Ζιμπάμπουε διέλυσε με δακρυγόνα διαδήλωση της αντιπολίτευσης κατά του προέδρου της χώρας, Ρόμπερτ Μουγκάμπε, στην οποία πρωτοστατούσαν ο πρώην πρωθυπουργός Μόργκαν Τσβανγκιράι και ο πρώην αντιπρόεδρος Τζόισε Μουτζούρου. Οι αρχές ασφαλείας της αφρικανικής χώρας ασκούν όλο και μεγαλύτερη βία ενάντια στις διαμαρτυρίες κατά του προέδρου Μουγκάμπε και του κυβερνώντος κόμματος ZANU-PF τους τελευταίους μήνες.
REUTERS / PHILIMON BULAWAYO

Η αστυνομία της Ζιμπάμπουε διέλυσε με δακρυγόνα διαδήλωση της αντιπολίτευσης κατά του προέδρου της χώρας, Ρόμπερτ Μουγκάμπε, στην οποία πρωτοστατούσαν ο πρώην πρωθυπουργός Μόργκαν Τσβανγκιράι και ο πρώην αντιπρόεδρος Τζόισε Μουτζούρου. Οι αρχές ασφαλείας της αφρικανικής χώρας ασκούν όλο και μεγαλύτερη βία ενάντια στις διαμαρτυρίες κατά του προέδρου Μουγκάμπε και του κυβερνώντος κόμματος ZANU-PF τους τελευταίους μήνες.

Αγροτικές εργασίες στη Γερμανία. Ένας αγρότης οργώνει το χωράφι του κοντά στο Treplin της Γερμανίας.
EPA / PATRICK PLEUL

Ένας αγρότης οργώνει το χωράφι του κοντά στο Treplin της Γερμανίας.

Πυρκαγιά στο Μενίδι. Πυρκαγιά ξέσπασε στις 3 τη νύχτα στο Μενίδι. Στην κατάσβεση συμμετείχαν 52 πυροσβέστες 29 οχήματα, 12 άτομα πεζοπόρο τμήμα και 2 οχήματα του δήμου.
Eurokinissi / ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Πυρκαγιά ξέσπασε στις 3 τη νύχτα στο Μενίδι. Στην κατάσβεση συμμετείχαν 52 πυροσβέστες 29 οχήματα, 12 άτομα πεζοπόρο τμήμα και 2 οχήματα του δήμου.

Συρία: Λίγο πριν από την εκκένωση της Νταράγια. Άνδρες του συριακού στρατού βρίσκονται στην είσοδο της Νταράγια, προαστίου της Δαμασκού το οποίο ελέγχεται από Σύρους αντάρτες, λίγο πριν από την έναρξη της εκκένωσής της. Στον τοίχο έχει γραφτεί στα αραβικά: οι άνδρες του Άσαντ πέρασαν από εδώ. Η εκκένωση της Νταράγια, θα αρχίσει την Παρασκευή, μετά από συμφωνία του καθεστώτος Άσαντ με τη συριακή αντιπολίτευση.
REUTERS / OMAR SANADIKI

Άνδρες του συριακού στρατού βρίσκονται στην είσοδο της Νταράγια, προαστίου της Δαμασκού το οποίο ελέγχεται από Σύρους αντάρτες, λίγο πριν από την έναρξη της εκκένωσής της. Στον τοίχο έχει γραφτεί στα αραβικά: οι άνδρες του Άσαντ πέρασαν από εδώ. Η εκκένωση της Νταράγια, θα αρχίσει την Παρασκευή, μετά από συμφωνία του καθεστώτος Άσαντ με τη συριακή αντιπολίτευση.

Επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο σε εστιατόριο της Μογκαντίσου. Επίθεση με αυτοκίνητο παγιδευμένο με εκρηκτικές ύλες εξαπέλυσαν μαχητές της ισλαμιστικής οργάνωσης αλ Σεμπάμπ σε παραλιακό εστιατόριο στην πρωτεύουσα Μογκαντίσου, ενώ εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη ανταλλαγή πυρών, σύμφωνα με την αστυνομία.
REUTERS / FEISAL OMAR

Επίθεση με αυτοκίνητο παγιδευμένο με εκρηκτικές ύλες εξαπέλυσαν μαχητές της ισλαμιστικής οργάνωσης αλ Σεμπάμπ σε παραλιακό εστιατόριο στην πρωτεύουσα Μογκαντίσου, ενώ εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη ανταλλαγή πυρών, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ταραχές στη Βολιβία . Μεταλλωρύχοι «κλείνουν» την εθνική οδό στην περιοχή Παντούρο, σε απόσταση 160 χλμ., από την πρωτεύουσα Λα Πας, κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας ενάντια στην κυβερνητική πολιτική του προέδρου της Βολιβίας Έβο Μοράλες. Νεκρός είναι ο αναπληρωτής Εσωτερικών της Βολιβίας, Ροντόλφο Ιλάνες, ο οποίος είχε απαχθεί από απεργούς ανθρακωρύχους, όπως ανακοίνωσε αργά την Πέμπτη η κυβέρνηση της χώρας.
REUTERS / DAVID MERCADO

Μεταλλωρύχοι «κλείνουν» την εθνική οδό στην περιοχή Παντούρο, σε απόσταση 160 χλμ., από την πρωτεύουσα Λα Πας, κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας ενάντια στην κυβερνητική πολιτική του προέδρου της Βολιβίας Έβο Μοράλες. Νεκρός είναι ο αναπληρωτής Εσωτερικών της Βολιβίας, Ροντόλφο Ιλάνες, ο οποίος είχε απαχθεί από απεργούς ανθρακωρύχους, όπως ανακοίνωσε αργά την Πέμπτη η κυβέρνηση της χώρας.

Το «ψάρεμα» μίας αλκυόνης. Μία αλκυόνη πιάνει την τροφή της στην επαρχία Γκιόνγκι της Ν. Κορεάς.
EPA / KIM JAE-SUN

Μία αλκυόνη πιάνει την τροφή της στην επαρχία Γκιόνγκι της Ν. Κορεάς.

Ταξίδι στην Κοπεγχάγη. Στιγμιότυπο από την Κοπεγχάγη, στη Δανία.
INTIME NEWS / ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Στιγμιότυπο από την Κοπεγχάγη, στη Δανία.