Multimedia

Στιγμιότυπα από τη δεύτερη εβδομάδα των Ολυμπιακών Αγώνων

Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016 11:14

Φωτογραφίες που ξεχωρίσαμε από τη δεύτερη εβδομάδα των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Στιγμιότυπα από τη δεύτερη εβδομάδα των Ολυμπιακών Αγώνων . Ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ Γιουσέιν Μπολτ χαμογελά στην κάμερα, κατά τη διάρκεια της κούρσας των 100 μ., στην οποία επικράτησε με χρόνο 9,81 δευτερόλεπτα. Ο Μπολτ ήταν ο μεγάλος νικητής και στην κούρσα των 200μ., όντας, πλέον ο μοναδικός που καταφέρνει να κερδίσει σε τρεις συνεχείς διοργανώσεις στο ίδιο αγώνισμα.
REUTERS / KAI PFAFFENBACH

Ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ Γιουσέιν Μπολτ χαμογελά στην κάμερα, κατά τη διάρκεια της κούρσας των 100 μ., στην οποία επικράτησε με χρόνο 9,81 δευτερόλεπτα. Ο Μπολτ ήταν ο μεγάλος νικητής και στην κούρσα των 200μ., όντας, πλέον ο μοναδικός που καταφέρνει να κερδίσει σε τρεις συνεχείς διοργανώσεις στο ίδιο αγώνισμα.

Στιγμιότυπα από τη δεύτερη εβδομάδα των Ολυμπιακών Αγώνων- Ενόργανη. Ο Λευτέρης Πετρούνιας παραλαμβάνει το χρυσό μετάλλιο για το αγώνισμα των κρίκων και ο εθνικός ύμνος της Ελλάδας ακούγεται για δεύτερη φορά στο Ρίο. 
REUTERS / MIKE BLAKE

Ο Λευτέρης Πετρούνιας παραλαμβάνει το χρυσό μετάλλιο για το αγώνισμα των κρίκων και ο εθνικός ύμνος της Ελλάδας ακούγεται για δεύτερη φορά στο Ρίο. 

Στιγμιότυπα από τη δεύτερη εβδομάδα των Ολυμπιακών Αγώνων . Ο Σπύρος Γιαννιώτης (κέντρο) χάρισε το ασημένιο μετάλλιο στην Ελλάδα στα 10 χιλιόμετρα ανοιχτής θάλασσας χάνοντας το χρυσό στην τελευταία χεριά, κι ενώ έκανε ακριβώς τον ίδιο χρόνο (1:52΄59΄΄08) με τον πρώτο, τον Ολλανδό Φέρι Βέερτμαν. Είναι το πρώτο Ολυμπιακό μετάλλιο στην κολύμβηση για την Ελλάδα μετά από 120 χρόνια.
REUTERS / TOBY MELVILLE

Ο Σπύρος Γιαννιώτης (κέντρο) χάρισε το ασημένιο μετάλλιο στην Ελλάδα στα 10 χιλιόμετρα ανοιχτής θάλασσας χάνοντας το χρυσό στην τελευταία χεριά, κι ενώ έκανε ακριβώς τον ίδιο χρόνο (1:52΄59΄΄08) με τον πρώτο, τον Ολλανδό Φέρι Βέερτμαν. Είναι το πρώτο Ολυμπιακό μετάλλιο στην κολύμβηση για την Ελλάδα μετά από 120 χρόνια.

Στιγμιότυπα από τη δεύτερη εβδομάδα των Ολυμπιακών Αγώνων. Το χάλκινο μετάλλιο κατάκτησαν οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής στα 470, ύστερα από συναρπαστική μάχη με το πλήρωμα της Αυστραλίας που κατετάγη δεύτερο στη συνολική κατάταξη. Η ελληνική ιστιοπλοΐα επέστρεψε στο podium της διοργάνωσης μετά το 2012 στο Λονδίνο, καθώς τελευταίο μετάλλιο ήταν το χάλκινο που είχαν κατακτήσει το 2008 στο Πεκίνο και την κλάση των Yngling οι Σοφία Μπεκατώρου, Σοφία Παπαδοπούλου και Βιργινία Κραβαριώτη.
EPA / OLIVIER HOSLET

Το χάλκινο μετάλλιο κατάκτησαν οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής στα 470, ύστερα από συναρπαστική μάχη με το πλήρωμα της Αυστραλίας που κατετάγη δεύτερο στη συνολική κατάταξη. Η ελληνική ιστιοπλοΐα επέστρεψε στο podium της διοργάνωσης μετά το 2012 στο Λονδίνο, καθώς τελευταίο μετάλλιο ήταν το χάλκινο που είχαν κατακτήσει το 2008 στο Πεκίνο και την κλάση των Yngling οι Σοφία Μπεκατώρου, Σοφία Παπαδοπούλου και Βιργινία Κραβαριώτη.

Στιγμιότυπα από τη δεύτερη εβδομάδα των Ολυμπιακών Αγώνων . Η Νίκι Χάμπλιν από τη Νέα Ζηλανδία ενθαρρύνει την Αμερικανίδα Άντι Ντ’ Αγκοστίνο να φτάσει στον τερματισμό. Είχε προηγηθεί η μεταξύ τους σύγκρουση, περίπου στο τρίτο χιλιόμετρο της δεύτερης προκριματικής σειράς στα 5.000 μ. Η Αμερικανίδα είχε σταματήσει πρώτη τον αγώνα της προκειμένου να βοηθήσει την Χάμπλιν που είχε πέσει στο έδαφος, ενώ αμέσως μετά ήταν η σειρά της Νεοζηλανδής να βοηθήσει την τραυματισμένη συναθλήτριά της. Ως επιβράβευση για τη στάση τους αποφασίστηκε να συμπεριληφθούν οι δύο αθλήτριες στον τελικό, όπως και η Αυστριακή Τζένιφερ Βεντ, που επίσης ενεπλάκη στην πτώση.
REUTERS / KAI PFAFFENBACH

Η Νίκι Χάμπλιν από τη Νέα Ζηλανδία ενθαρρύνει την Αμερικανίδα Άντι Ντ’ Αγκοστίνο να φτάσει στον τερματισμό. Είχε προηγηθεί η μεταξύ τους σύγκρουση, περίπου στο τρίτο χιλιόμετρο της δεύτερης προκριματικής σειράς στα 5.000 μ. Η Αμερικανίδα είχε σταματήσει πρώτη τον αγώνα της προκειμένου να βοηθήσει την Χάμπλιν που είχε πέσει στο έδαφος, ενώ αμέσως μετά ήταν η σειρά της Νεοζηλανδής να βοηθήσει την τραυματισμένη συναθλήτριά της. Ως επιβράβευση για τη στάση τους αποφασίστηκε να συμπεριληφθούν οι δύο αθλήτριες στον τελικό, όπως και η Αυστριακή Τζένιφερ Βεντ, που επίσης ενεπλάκη στην πτώση.

Στιγμιότυπα από τη δεύτερη εβδομάδα των Ολυμπιακών Αγώνων -Ελληνορωμαϊκή . Ο Γιακόμπι Κατζάια από τη Γεωργία έχει στριμώξει τον Αλεξάντερ Τσερνέτσκι από την Ουκρανία, καθώς αγωνίζονται στην ελληνορωμαϊκή πάλη, στην κατηγορία των 130 κιλών. 
REUTERS / TORU HANAI

Ο Γιακόμπι Κατζάια από τη Γεωργία έχει στριμώξει τον Αλεξάντερ Τσερνέτσκι από την Ουκρανία, καθώς αγωνίζονται στην ελληνορωμαϊκή πάλη, στην κατηγορία των 130 κιλών. 

Στιγμιότυπα από τη δεύτερη εβδομάδα των Ολυμπιακών Αγώνων. Βουτιά προς τη… νίκη έκανε στον τελικό των 400 μέτρων γυναικών η Σόουν Μίλερ από τις Μπαχάμες, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο της Ολυμπιάδας του Ρίο ντε Τζανέιρο. Η Μίλερ κέρδισε στο νήμα την Αμερικανίδα Άλισον Φίλιξ, με χρόνο 49.44 έναντι 49.51 της αντιπάλου της.
REUTERS / KAI PFAFFENBACH

Βουτιά προς τη… νίκη έκανε στον τελικό των 400 μέτρων γυναικών η Σόουν Μίλερ από τις Μπαχάμες, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο της Ολυμπιάδας του Ρίο ντε Τζανέιρο. Η Μίλερ κέρδισε στο νήμα την Αμερικανίδα Άλισον Φίλιξ, με χρόνο 49.44 έναντι 49.51 της αντιπάλου της.

Στιγμιότυπα από τη δεύτερη εβδομάδα των Ολυμπιακών Αγώνων- τραμπολίνο. Ο Πίρμαμαντ Αλίγεφ από το Καζακστάν σε στιγμιότυπο από τους προκριματικούς του τραμπολίνου, στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας.
REUTERS / MIKE BLAKE

Ο Πίρμαμαντ Αλίγεφ από το Καζακστάν σε στιγμιότυπο από τους προκριματικούς του τραμπολίνου, στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας.

Στιγμιότυπα από τη δεύτερη εβδομάδα των Ολυμπιακών Αγώνων- Μαραθώνιος . Η Ελληνίδα Παναγιώτα Βλαχάκη δέχεται τις πρώτες βοήθειες, καθώς κατέρρευσε τη στιγμή του τερματισμού του Μαραθωνίου. Η δρομέας τερμάτισε στην 118η θέση με χρόνο 2 ώρες 59 λεπτά και 12 δεύτερα.
REUTERS / SERGIO MORAES
Η Ελληνίδα Παναγιώτα Βλαχάκη δέχεται τις πρώτες βοήθειες, καθώς κατέρρευσε τη στιγμή του τερματισμού του Μαραθωνίου. Η δρομέας τερμάτισε στην 118η θέση με χρόνο 2 ώρες 59 λεπτά και 12 δεύτερα.  
Στιγμιότυπα από τη δεύτερη εβδομάδα των Ολυμπιακών Αγώνων . Ο Κύπριος αθλητής Μίλαν Τραΐκοβιτς πανηγυρίζει για την πρόκρισή του στον τελικό των 110μ. με εμπόδια, όπου αργότερα κατέλαβε την έβδομη θέση, ενώ τον αγκαλιάζει ο Κώστας Δουβαλίδης, ο οποίος, ωστόσο, δεν κατάφερε να προκριθεί. 
REUTERS / LUCY NICHOLSON

Ο Κύπριος αθλητής Μίλαν Τραΐκοβιτς πανηγυρίζει για την πρόκρισή του στον τελικό των 110μ. με εμπόδια, όπου αργότερα κατέλαβε την έβδομη θέση, ενώ τον αγκαλιάζει ο Κώστας Δουβαλίδης, ο οποίος, ωστόσο, δεν κατάφερε να προκριθεί. 

Στιγμιότυπα από τη δεύτερη εβδομάδα των Ολυμπιακών Αγώνων- συγχρονισμένη κολύμβηση. Στιγμιότυπο από την εμφάνιση της ομάδας της Ρωσίας στο αγώνισμα της συγχρονισμένης κολύμβησης (ομαδικό γυναικών, τεχνική). 
REUTERS / STEFAN WERMUTH

Στιγμιότυπο από την εμφάνιση της ομάδας της Ρωσίας στο αγώνισμα της συγχρονισμένης κολύμβησης (ομαδικό γυναικών, τεχνική). 

Στιγμιότυπα από τη δεύτερη εβδομάδα των Ολυμπιακών Αγώνων . Ο αθλητής της άρσης βαρών (κατηγορία 105 κιλών), Νταβίντ Κατοατάου από το Κιριμπάτι χορεύει για να γιορτάσει την επιτυχημένη προσπάθειά του, τη Δευτέρα 15 Αυγούστου. Ο Κατοατάου, αν και ήρθε έκτος και τελευταίος στην κατηγορία του, κέρδισε το χειροκρότημα των θεατών με τον ιδιαίτερο χορό του, μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειάς του. Μετά τον αγώνα, ο αθλητής δήλωσε στο πρακτορείο Reuters: «οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ξέρουν που είναι το Κιριμπάτι. Θέλω ο κόσμος να μάθει περισσότερα για εμάς. Ένας τρόπος για να το κάνω είναι η άρση βαρών και ο άλλος είναι ο χορός», και πρόσθεσε: «Έγραψα πέρυσι μία ανοιχτή επιστολή προς τους πολίτες όλου του κόσμου για να τους ενημερώσω για όλα τα σπίτια που χάθηκαν όταν ανέβηκε η στάθμη τη θάλασσας. Δεν γνωρίζω πόσα χρόνια απομένουν ακόμα για να βυθιστεί (το Κιριμπάτι)».
REUTERS / STOYAN NENOV

Ο αθλητής της άρσης βαρών (κατηγορία 105 κιλών), Νταβίντ Κατοατάου από το Κιριμπάτι χορεύει για να γιορτάσει την επιτυχημένη προσπάθειά του, τη Δευτέρα 15 Αυγούστου. Ο Κατοατάου, αν και ήρθε έκτος και τελευταίος στην κατηγορία του, κέρδισε το χειροκρότημα των θεατών με τον ιδιαίτερο χορό του, μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειάς του. Μετά τον αγώνα, ο αθλητής δήλωσε στο πρακτορείο Reuters: «οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ξέρουν που είναι το Κιριμπάτι. Θέλω ο κόσμος να μάθει περισσότερα για εμάς. Ένας τρόπος για να το κάνω είναι η άρση βαρών και ο άλλος είναι ο χορός», και πρόσθεσε: «Έγραψα πέρυσι μία ανοιχτή επιστολή προς τους πολίτες όλου του κόσμου για να τους ενημερώσω για όλα τα σπίτια που χάθηκαν όταν ανέβηκε η στάθμη τη θάλασσας. Δεν γνωρίζω πόσα χρόνια απομένουν ακόμα για να βυθιστεί (το Κιριμπάτι)».

Στιγμιότυπα από τη δεύτερη εβδομάδα των Ολυμπιακών Αγώνων . Η Κολομβιανή Ζακλίν Ρεντέρια Καστίγιο και η Περουβιανή Γιανέτ Σοβέρο σε στιγμιότυπο από αναμέτρηση ελευθέρας πάλης (κατηγορία 58 κιλών).
REUTERS / TORU HANAI

Η Κολομβιανή Ζακλίν Ρεντέρια Καστίγιο και η Περουβιανή Γιανέτ Σοβέρο σε στιγμιότυπο από αναμέτρηση ελευθέρας πάλης (κατηγορία 58 κιλών).

Στιγμιότυπα από τη δεύτερη εβδομάδα των Ολυμπιακών Αγώνων . Η Ντάρια Κλίσινα συμμετέχει στους προκριματικούς του μήκους, μετά τη δικαίωσή της από Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο της Λοζάνης (CAS) που έκανε δεκτή την προσφυγή κατά του αποκλεισμού της από τη διεθνή ομοσπονδία στίβου (IAAF). Η IAAF είχε αποκλείσει τη Ρωσίδα πρωταθλήτρια, επειδή το όνομά της υπήρχε στη λίστα των εμπλεκομένων Ρώσων αθλητών (έκθεση ΜακΛάρεν) για το συστηματικό ντόπινγκ στη χώρα. Η Κλίσινα κατέλαβε τελικά την 9η θέση.
REUTERS / PHIL NOBLE

Η Ντάρια Κλίσινα συμμετέχει στους προκριματικούς του μήκους, μετά τη δικαίωσή της από Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο της Λοζάνης (CAS) που έκανε δεκτή την προσφυγή κατά του αποκλεισμού της από τη διεθνή ομοσπονδία στίβου (IAAF). Η IAAF είχε αποκλείσει τη Ρωσίδα πρωταθλήτρια, επειδή το όνομά της υπήρχε στη λίστα των εμπλεκομένων Ρώσων αθλητών (έκθεση ΜακΛάρεν) για το συστηματικό ντόπινγκ στη χώρα. Η Κλίσινα κατέλαβε τελικά την 9η θέση.

Στιγμιότυπα από τη δεύτερη εβδομάδα των Ολυμπιακών Αγώνων . Οι ποδηλάτες Γκλεν Ο
REUTERS / PAUL HANNA

Οι ποδηλάτες Γκλεν Ο' Σέι από την Αυστραλία, Ελία Βιβιάνι από την Ιταλία και Παρκ Σανγκ-χιουν από τη Ν. Κορέα συγκρούονται κατά τη διάρκεια του τελικού αγώνα στο άθλημα της Ποδηλασίας Πίστας Όμνιουμ.

Στιγμιότυπα από τη δεύτερη εβδομάδα των Ολυμπιακών Αγώνων- 400 μ. O Νοτιοαφρικανός σπρίντερ Γουέιντ φαν Νίκερκ πανηγυρίζει την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο αγώνισμα των 400 μέτρων. Με χρόνο 43:03 κατάφερε να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο αλλά και να καταρρίψει το ρεκόρ του Μάικλ Τζόνσον που κρατούσε 17 χρόνια.
REUTERS / DAVID GRAY

O Νοτιοαφρικανός σπρίντερ Γουέιντ φαν Νίκερκ πανηγυρίζει την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο αγώνισμα των 400 μέτρων. Με χρόνο 43:03 κατάφερε να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο αλλά και να καταρρίψει το ρεκόρ του Μάικλ Τζόνσον που κρατούσε 17 χρόνια.

Στιγμιότυπα από τη δεύτερη εβδομάδα των Ολυμπιακών Αγώνων- άρση βαρών γυναικών . Η Μενγκ Σουπίνγκ από την Κίνα και η Σάρα Ρόμπλες από τις ΗΠΑ ποζάρουν εύθυμες με τα μετάλλια που κατέκτησαν στο αγώνισμα της άρσης βαρών στην κατηγορία των 75 κιλών και άνω. 
REUTERS / STOYAN NENOV

Η Μενγκ Σουπίνγκ από την Κίνα και η Σάρα Ρόμπλες από τις ΗΠΑ ποζάρουν εύθυμες με τα μετάλλια που κατέκτησαν στο αγώνισμα της άρσης βαρών στην κατηγορία των 75 κιλών και άνω. 

Στιγμιότυπα από τη δεύτερη εβδομάδα των Ολυμπιακών Αγώνων . Ο Σαμ Κέντρικς βυθίζεται στο βρεγμένο από τα νερά της βροχής στρώμα, έχοντας μόλις ολοκληρώσει το άλμα του. Ο Αμερικανός αθλητής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του επί κοντώ. 
REUTERS / ALESSANDRO BIANCHI

Ο Σαμ Κέντρικς βυθίζεται στο βρεγμένο από τα νερά της βροχής στρώμα, έχοντας μόλις ολοκληρώσει το άλμα του. Ο Αμερικανός αθλητής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του επί κοντώ. 

Στιγμιότυπα από τη δεύτερη εβδομάδα των Ολυμπιακών Αγώνων . Οι Αμερικανίδες Μπραϊάνα Ρόλινς, Νία Άλι και Κρίστι Κάστλιν πανηγυρίζουν για την κατάκτηση του χρυσού, αργυρού και χάλκινου μεταλλίου αντίστοιχα στα 100 μ. με εμπόδια. 
REUTERS / PHIL NOBLE

Οι Αμερικανίδες Μπραϊάνα Ρόλινς, Νία Άλι και Κρίστι Κάστλιν πανηγυρίζουν για την κατάκτηση του χρυσού, αργυρού και χάλκινου μεταλλίου αντίστοιχα στα 100 μ. με εμπόδια. 

Στιγμιότυπα από τη δεύτερη εβδομάδα των Ολυμπιακών Αγώνων . Η Κινέζα Τσούνσονγκ Σανγκ αγωνίζεται στους τελικούς των ασύμμετρων ζυγών, καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση. 
EPA / HOW HWEE YOUNG

Η Κινέζα Τσούνσονγκ Σανγκ αγωνίζεται στους τελικούς των ασύμμετρων ζυγών, καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση. 

Στιγμιότυπα από τη δεύτερη εβδομάδα των Ολυμπιακών Αγώνων . Η Κρίσταμπελ Νέτι σε στιγμιότυπο από τον προκριματικό αγώνα του άλματος εις μήκος. Η Καναδή αθλήτρια κατετάγη 20η.
EPA / DIEGO AZUBEL

Η Κρίσταμπελ Νέτι σε στιγμιότυπο από τον προκριματικό αγώνα του άλματος εις μήκος. Η Καναδή αθλήτρια κατετάγη 20η.

Στιγμιότυπα από τη δεύτερη εβδομάδα των Ολυμπιακών Αγώνων . Η Έστερ Κιν από την Αυστραλία συμμετέχει στον τελικό των καταδύσεων από αναπηδητήρα 3μ.
EPA / SAM MOOY

Η Έστερ Κιν από την Αυστραλία συμμετέχει στον τελικό των καταδύσεων από αναπηδητήρα 3μ.

Στιγμιότυπα από τη δεύτερη εβδομάδα των Ολυμπιακών Αγώνων- καταδύσεις . Η Κινέζα Χε Ζι αφού κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 3μ. καταδύσεων κερδίζει το χρυσό στη καρδιά του συναθλητή της Κιν Κάι ο οποίος της κάνει πρόταση γάμου. 
REUTERS / MICHAEL DALDER

Η Κινέζα Χε Ζι αφού κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 3μ. καταδύσεων κερδίζει το χρυσό στη καρδιά του συναθλητή της Κιν Κάι ο οποίος της κάνει πρόταση γάμου. 

Στιγμιότυπα από τη δεύτερη εβδομάδα των Ολυμπιακών Αγώνων . Ο Ντέιμιαν Γουόρνερ συμμετέχει στη σφαιροβολία, στο πλαίσιο του δεκάθλου.
EPA / YOAN VALAT

Ο Ντέιμιαν Γουόρνερ συμμετέχει στη σφαιροβολία, στο πλαίσιο του δεκάθλου.

Στιγμιότυπα από τη δεύτερη εβδομάδα των Ολυμπιακών Αγώνων . Ο Λι Τσονγκ Γουέι από τη Μαλαισία σε στιγμιότυπο από την αναμέτρησή του με τον Ταϊβανέζο Τσόου Τιεν-τσεν, στο πλαίσιο των προημιτελικών του απλού ανδρών στο μπάντμιντον. 
REUTERS / MIKE BLAKE

Ο Λι Τσονγκ Γουέι από τη Μαλαισία σε στιγμιότυπο από την αναμέτρησή του με τον Ταϊβανέζο Τσόου Τιεν-τσεν, στο πλαίσιο των προημιτελικών του απλού ανδρών στο μπάντμιντον. 

Στιγμιότυπα από τη δεύτερη εβδομάδα των Ολυμπιακών Αγώνων . Στιγμιότυπο από τα προκριματικά των 5 χλμ. ανδρών. 
REUTERS / FABRIZIO BENSCH

Στιγμιότυπο από τα προκριματικά των 5 χλμ. ανδρών. 

Στιγμιότυπα από τη δεύτερη εβδομάδα των Ολυμπιακών Αγώνων . Ισχυρή βροχόπτωση, κατά τη διάρκεια απογευματινών αγώνων του στίβου, στο Ρίο ντε Τζανέιρο.
EPA / LUKAS COCH

Ισχυρή βροχόπτωση, κατά τη διάρκεια απογευματινών αγώνων του στίβου, στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Στιγμιότυπα από τη δεύτερη εβδομάδα των Ολυμπιακών Αγώνων . Στιγμιότυπο από το τεχνικό πρόγραμμα που παρουσίασαν οι Αιγύπτιες Ντάρα Χασανιέν και Σαμία Αχμέντ, στον προκριματικό του ντουέτου συγχρονισμένης κολύμβησης.
REUTERS / STEFAN WERMUTH

Στιγμιότυπο από το τεχνικό πρόγραμμα που παρουσίασαν οι Αιγύπτιες Ντάρα Χασανιέν και Σαμία Αχμέντ, στον προκριματικό του ντουέτου συγχρονισμένης κολύμβησης.

Στιγμιότυπα από τη δεύτερη εβδομάδα των Ολυμπιακών Αγώνων . Ο Πάτρικ Χάουσντινγκ από τη Γερμανία βουτά στην πισίνα, ολοκληρώνοντας την προσπάθειά του στους προκριματικούς των καταδύσεων από αναπηδητήρα 3μ. Ο Χάουσντινγκ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο συγκεκριμένο αγώνισμα.
EPA / PATRICK B. KRAEMER

Ο Πάτρικ Χάουσντινγκ από τη Γερμανία βουτά στην πισίνα, ολοκληρώνοντας την προσπάθειά του στους προκριματικούς των καταδύσεων από αναπηδητήρα 3μ. Ο Χάουσντινγκ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο συγκεκριμένο αγώνισμα.

Στιγμιότυπα από τη δεύτερη εβδομάδα των Ολυμπιακών Αγώνων - άρση βαρών . Ο Αουρίμας Ντιντζμπάλις από τη Λιθουανία πανηγυρίζει με μια τούμπα στον αέρα την καλή του εμφάνιση η οποία του χάρισε το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα της άρσης βαρών στην κατηγορία των 94 κιλών. 
REUTERS / STOYAN NENOV

Ο Αουρίμας Ντιντζμπάλις από τη Λιθουανία πανηγυρίζει με μια τούμπα στον αέρα την καλή του εμφάνιση η οποία του χάρισε το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα της άρσης βαρών στην κατηγορία των 94 κιλών. 

Στιγμιότυπα από τη δεύτερη εβδομάδα των Ολυμπιακών Αγώνων . Κούρσα των προκριματικών στα 110 μ. με εμπόδια.
EPA / BERND THISSEN

Κούρσα των προκριματικών στα 110 μ. με εμπόδια.

Στιγμιότυπα από τη δεύτερη εβδομάδα των Ολυμπιακών Αγώνων- ενόργανη γυναικών . Η Σιμόν Μπάιλς διαγωνίζεται στη δοκό ισορροπίας κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο. Η αθλήτρια συγκέντρωσε τέσσερα χρυσά και ένα χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα της ενόργανης, δεν κατάφερε, ωστόσο, να γίνει η πρώτη αθλήτρια που κατακτά τα πέντε από τα έξι χρυσά μετάλλια της ενόργανης. 
REUTERS / MIKE BLAKE

Η Σιμόν Μπάιλς διαγωνίζεται στη δοκό ισορροπίας κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο. Η αθλήτρια συγκέντρωσε τέσσερα χρυσά και ένα χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα της ενόργανης, δεν κατάφερε, ωστόσο, να γίνει η πρώτη αθλήτρια που κατακτά τα πέντε από τα έξι χρυσά μετάλλια της ενόργανης. 

Στιγμιότυπα από τη δεύτερη εβδομάδα των Ολυμπιακών Αγώνων . Ο Αμερικανός ΜακΛέιν Γουόρντ συμμετέχει στον τελικό του ομαδικού άλματος ιππασίας.
REUTERS / DAMIR SAGOLJ

Ο Αμερικανός ΜακΛέιν Γουόρντ συμμετέχει στον τελικό του ομαδικού άλματος ιππασίας.

Στιγμιότυπα από τη δεύτερη εβδομάδα των Ολυμπιακών Αγώνων . Η Καναδή Ελίζαμπεθ Γκλιντλ σε στιγμιότυπο από τους προκριματικούς του ακοντισμού.
REUTERS / ALESSANDRO BIANCHI

Η Καναδή Ελίζαμπεθ Γκλιντλ σε στιγμιότυπο από τους προκριματικούς του ακοντισμού.