Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016 21:07

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016.

Το Φεστιβάλ Κήπου της Σιγκαπούρης. Επισκέπτες του Φεστιβάλ Κήπου που διεξάγεται στη Σιγκαπούρη βγάζουν φωτογραφίες τις ιδιαίτερες δημιουργίες των διακοσμητών εξωτερικού χώρου. Το φεστιβάλ θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Ιουλίου.
EPA / WALLACE WOON

Επισκέπτες του Φεστιβάλ Κήπου που διεξάγεται στη Σιγκαπούρη βγάζουν φωτογραφίες τις ιδιαίτερες δημιουργίες των διακοσμητών εξωτερικού χώρου. Το φεστιβάλ θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Ιουλίου.

Φεστιβάλ του Νούφαρου στις Φιλιππίνες. Στιγμιότυπο από παραδοσιακό χορευτικό για το Φεστιβάλ του Νούφαρου στην περιοχή Λας Πίνας, στις Φιλιππίνες.
EPA / FRANCIS R. MALASIG

Στιγμιότυπο από παραδοσιακό χορευτικό για το Φεστιβάλ του Νούφαρου στην περιοχή Λας Πίνας, στις Φιλιππίνες.

Αναπάντεχη εμφάνιση στη διαδήλωση. Νιόπαντρο ζευγάρι χειροκροτείται και φωτογραφίζεται από πρόσφυγες που διαδηλώνουν, διαμαρτυρόμενοι για την αστυνομική επέμβαση σε τρεις καταλήψεις της Θεσσαλονίκης. Στις αντίστοιχες καταλήψεις της Αθήνας διαμένουν προσωρινά περίπου 1200 πρόσφυγες από διάφορες χώρες.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Νιόπαντρο ζευγάρι χειροκροτείται και φωτογραφίζεται από πρόσφυγες που διαδηλώνουν, διαμαρτυρόμενοι για την αστυνομική επέμβαση σε τρεις καταλήψεις της Θεσσαλονίκης. Στις αντίστοιχες καταλήψεις της Αθήνας διαμένουν προσωρινά περίπου 1200 πρόσφυγες από διάφορες χώρες.

Θεσσαλονίκη: Δικάζονται στο Αυτόφωρο οι 74 συλληφθέντες των καταλήψεων. Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης δικάζονται σήμερα οι 74 συλληφθέντες κατά την αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης τριών κτηρίων στη Θεσσαλονίκη που τελούσαν υπό κατάληψη. Άπαντες αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος.
INTIME NEWS / ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης δικάζονται σήμερα οι 74 συλληφθέντες κατά την αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης τριών κτηρίων στη Θεσσαλονίκη που τελούσαν υπό κατάληψη. Άπαντες αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος.

Στιγμές χαλάρωσης σε ζωολογικό κήπο του Καράκας. Ένα λιοντάρι κοιμάται στο κλουβί του στον ζωολογικό κήπο του Caricuao, στο Καράκας της Βενεζουέλας. Η φωτογραφία τραβήχτηκε στις 12 Ιουλίου και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.
REUTERS / CARLOS JASSO

Ένα λιοντάρι κοιμάται στο κλουβί του στον ζωολογικό κήπο του Caricuao, στο Καράκας της Βενεζουέλας. Η φωτογραφία τραβήχτηκε στις 12 Ιουλίου και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Ομπάμα: Θερμή στήριξη στην Κλίντον και βολές κατά Τραμπ. Την υποστήριξή του στην υποψηφιότητα της Χίλαρι Κλίντον για την προεδρία των ΗΠΑ, εξέφρασε επίσημα ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, στην ομιλία του στο κεντρικό συνέδριο των Δημοκρατικών, που διεξάγεται στη Φιλαδέλφεια. «Δεν υπήρξε ποτέ ένας ή μία υποψήφια, ούτε εγώ, ούτε ο Μπιλ (Κλίντον)..., κανένας που να είναι περισσότερο κατάλληλος από τη Χίλαρι Κλίντον για να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ» ανέφερε ο Ομπάμα προκαλώντας ενθουσιασμό στους συνέδρους του Δημοκρατικού Κόμματος.
REUTERS / JIM YOUNG

Την υποστήριξή του στην υποψηφιότητα της Χίλαρι Κλίντον για την προεδρία των ΗΠΑ, εξέφρασε επίσημα ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, στην ομιλία του στο κεντρικό συνέδριο των Δημοκρατικών, που διεξάγεται στη Φιλαδέλφεια. «Δεν υπήρξε ποτέ ένας ή μία υποψήφια, ούτε εγώ, ούτε ο Μπιλ (Κλίντον)..., κανένας που να είναι περισσότερο κατάλληλος από τη Χίλαρι Κλίντον για να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ» ανέφερε ο Ομπάμα προκαλώντας ενθουσιασμό στους συνέδρους του Δημοκρατικού Κόμματος.

Παιχνίδι με τη τεχνολογία. Κόριτσι σκαρφαλώνει σε γιγάντιο ομοίωμα φορητού υπολογιστή που βρίσκεται σε εμπορικό κέντρο του Πεκίνου.
REUTERS / THOMAS PETER

Κόριτσι σκαρφαλώνει σε γιγάντιο ομοίωμα φορητού υπολογιστή που βρίσκεται σε εμπορικό κέντρο του Πεκίνου.

Βουτιές στην Αϊτή. Ένα αγόρι κολυμπάει σε δημόσια πισίνα του Trou Caiman, στην Αϊτή.
REUTERS / ANDRES MARTINEZ CASARES

Ένα αγόρι κολυμπάει σε δημόσια πισίνα του Trou Caiman, στην Αϊτή.

Φώκια σε ζωολογικό κήπο της Γερμανίας. Η μικρή φώκια Myrte κάνει τη εμφάνισή της στο κοινό σε ζωολογικό κήπο στο Αννόβερο της Γερμανίας. Η Myrte γεννήθηκε στις 24 Ιουνίου.
EPA / SEBASTIAN GOLLNOW

Η μικρή φώκια Myrte κάνει τη εμφάνισή της στο κοινό σε ζωολογικό κήπο στο Αννόβερο της Γερμανίας. Η Myrte γεννήθηκε στις 24 Ιουνίου.

Ακροβατικά στη Μουμπάι. Ακροβάτες κάνουν πρόβα σε μια υπόγεια διάβαση πεζών, στη Μουμπάι της Ινδίας.
REUTERS / DANISH SIDDIQUI

Ακροβάτες κάνουν πρόβα σε μια υπόγεια διάβαση πεζών, στη Μουμπάι της Ινδίας.

Η πτώση του Πάπα Φραγκίσκου. Ο Πάπας Φραγκίσκος πέφτει λίγη ώρα μετά την άφιξή του στη Ζεστοκόβα της Πολωνίας.
REUTERS / STRINGER

Ο Πάπας Φραγκίσκος πέφτει λίγη ώρα μετά την άφιξή του στη Ζεστοκόβα της Πολωνίας.

Φωτιά στην Καλιφόρνια. Στιγμιότυπο από πυρκαγιά στην πόλη Κάρμελ της Καλιφόρνια.
REUTERS / NOAH BERGER

Στιγμιότυπο από πυρκαγιά στην πόλη Κάρμελ της Καλιφόρνια.