Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Σάββατο, 09 Ιουλίου 2016 21:29

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Σάββατο 9 Ιουλίου 2016.

Η Σερένα Γουίλιαμς κατάκτησε για έβδομη φορά το Wimbledon . Η Σερένα Γουίλιαμς πανηγυρίζει τη νίκη της μετά το τέλος του αγώνα εναντίον της Γερμανίδας Αντζελίκ Κέρμπερ. Η κορυφαία τενίστρια στον πλανήτη νίκησε στον τελικό του Wimbledon με 7-5, 6-3 την Αντζελίκ Κέρμπερ και δεν κατάκτησε απλώς για έβδομη φορά (σε 9 τελικούς) το διάσημο αγγλικό τουρνουά, αλλά έφτασε την επίσης θρυλική Στέφι Γκραφ στην πρώτη θέση όλων των εποχών με 22 Grand Slam τίτλους στο επαγγελματικό τένις.
REUTERS / POOL

Η Σερένα Γουίλιαμς πανηγυρίζει τη νίκη της μετά το τέλος του αγώνα εναντίον της Γερμανίδας Αντζελίκ Κέρμπερ. Η κορυφαία τενίστρια στον πλανήτη νίκησε στον τελικό του Wimbledon με 7-5, 6-3 την Αντζελίκ Κέρμπερ και δεν κατάκτησε απλώς για έβδομη φορά (σε 9 τελικούς) το διάσημο αγγλικό τουρνουά, αλλά έφτασε την επίσης θρυλική Στέφι Γκραφ στην πρώτη θέση όλων των εποχών με 22 Grand Slam τίτλους στο επαγγελματικό τένις.

Σύνοδος του ΝΑΤΟ στη Βαρσοβία. Ο Ουκρανός πρόεδρος Πέτρο Ποροσένκο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ και ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ ετοιμάζονται να φωτογραφηθούν, μετά τη συνάντησή τους στο πλαίσιο της Συνόδου του ΝΑΤΟ στη Βαρσοβία.
REUTERS / JONATHAN ERNST

Ο Ουκρανός πρόεδρος Πέτρο Ποροσένκο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ και ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ ετοιμάζονται να φωτογραφηθούν, μετά τη συνάντησή τους στο πλαίσιο της Συνόδου του ΝΑΤΟ στη Βαρσοβία.

«Θάλασσα ανθρώπων» στη βόρεια Αγγλία. Γυμνά μοντέλα ετοιμάζονται να φωτογραφηθούν από τον Αμερικανό καλλιτέχνη Σπένσερ Τουνικ, για το πρότζεκτ με τίτλο "Sea of Hull", στο κέντρο της πόλης Χαλ, στη βόρεια Αγγλία.
REUTERS / ANDREW YATES

Γυμνά μοντέλα ετοιμάζονται να φωτογραφηθούν από τον Αμερικανό καλλιτέχνη Σπένσερ Τουνικ, για το πρότζεκτ με τίτλο "Sea of Hull", στο κέντρο της πόλης Χαλ, στη βόρεια Αγγλία.

Formula 1: Έκτη pole position για Χάμιλτον. Η Mercedes του Λιούις Χάμιλτον θα ξεκινήσει από την pole position στο αυριανό βρετανικό Grand Prix, που είναι ο δέκατος αγώνας του φετινού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Στο Σίλβερστοουν ο Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής ήταν ο ταχύτερος των κατατακτήριων δοκιμών, για έκτη φορά φέτος, ενώ δίπλα του στην πρώτη σειρά θα βρεθεί ο Γερμανός συνάδελφός του, Νίκο Ρόσμπεργκ. 
REUTERS / Matthew Childs

Η Mercedes του Λιούις Χάμιλτον θα ξεκινήσει από την pole position στο αυριανό βρετανικό Grand Prix, που είναι ο δέκατος αγώνας του φετινού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Στο Σίλβερστοουν ο Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής ήταν ο ταχύτερος των κατατακτήριων δοκιμών, για έκτη φορά φέτος, ενώ δίπλα του στην πρώτη σειρά θα βρεθεί ο Γερμανός συνάδελφός του, Νίκο Ρόσμπεργκ. 

Βραζιλία: Ασκήσεις περιπολίας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων. Μέλος του στρατού της Βραζιλίας λαμβάνει μέρος σε άσκηση περιπολίας γύρω από το στάδιο Μαρακανά, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων 2016, στο Ρίο ντε Τζανέιρο.
REUTERS / RICARDO MORAES

Μέλος του στρατού της Βραζιλίας λαμβάνει μέρος σε άσκηση περιπολίας γύρω από το στάδιο Μαρακανά, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων 2016, στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Βουτιές στη λίμνη της Γενεύης. Νέοι απολαμβάνουν τον ζεστό ηλιόλουστο καιρό στη λίμνη Γενεύη στο Βιλνέβ, στη νοτιοδυτική Ελβετία.
EPA / JEAN-CHRISTOPHE BOTT

Νέοι απολαμβάνουν τον ζεστό ηλιόλουστο καιρό στη λίμνη Γενεύη στο Βιλνέβ, στη νοτιοδυτική Ελβετία.

Συνάντηση Μπαράκ Ομπάμα - Αλέξη Τσίπρα . Με τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα συναντήθηκε στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ που διεξάγεται στη Βαρσοβία της Πολωνίας ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Όπως ανακοινώθηκε από τον Λευκό Οίκο, ο κ. Ομπάμα συζήτησε με τον κ. Τσίπρα την πρόοδο που έχει σημειώσει η Ελλάδα στην αντιμετώπιση των οικονομικών προκλήσεων, αλλά και του ζητήματος της μετανάστευσης. Ο κ. Ομπάμα στη συζήτηση επανέλαβε ότι η Ουάσιγκτον τάσσεται υπέρ της ουσιαστικής ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους.
SOOC / Andrea Bonetti

Με τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα συναντήθηκε στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ που διεξάγεται στη Βαρσοβία της Πολωνίας ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Όπως ανακοινώθηκε από τον Λευκό Οίκο, ο κ. Ομπάμα συζήτησε με τον κ. Τσίπρα την πρόοδο που έχει σημειώσει η Ελλάδα στην αντιμετώπιση των οικονομικών προκλήσεων, αλλά και του ζητήματος της μετανάστευσης. Ο κ. Ομπάμα στη συζήτηση επανέλαβε ότι η Ουάσιγκτον τάσσεται υπέρ της ουσιαστικής ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους.

Νεροπόλεμος στη Νότια Κορέα. Ένας πυροσβέστης ρίχνει νερό στους συμμετέχοντες, κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ νεροπίστολου Σιντσόν, στη Σεούλ.
REUTERS / KIM HONG-JI

Ένας πυροσβέστης ρίχνει νερό στους συμμετέχοντες, κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ νεροπίστολου Σιντσόν, στη Σεούλ.

Νυχτερινός ουρανός στην Κίμωλο. Ο νυχτερινός ουρανός, από τους εγκαταλελειμμένους ανεμόμυλους της Κιμώλου.
INTIME NEWS / ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Ο νυχτερινός ουρανός, από τους εγκαταλελειμμένους ανεμόμυλους της Κιμώλου.

Ηλιοβασίλεμα στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Κόσμος απολαμβάνει το ηλιοβασίλεμα σε μία παραλία στο δημοτικό πάρκο του φυσικού καταφυγίου Μαραπέντι, κοντά στο Ολυμπιακό πάρκο, στο Ρίο ντε Τζανέιρο.
REUTERS / FABRIZIO BENSCH

Κόσμος απολαμβάνει το ηλιοβασίλεμα σε μία παραλία στο δημοτικό πάρκο του φυσικού καταφυγίου Μαραπέντι, κοντά στο Ολυμπιακό πάρκο, στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

ΗΠΑ: Μαζικές διαδηλώσεις ενάντια στην αστυνομική βία . Αστυνομικός γνέφει πίσω από την ασπίδα του, κατά τη διάρκεια διαδήλωσης ενάντια τον θάνατο δύο Αφροαμερικανών από πυρά αστυνομικών, στο Φοίνιξ, στην Αριζόνα. Χιλιάδες άνθρωποι κατέβηκαν χθες στους δρόμους διαφόρων πόλεων στις ΗΠΑ, μετά τον θάνατο από τα πυρά αστυνομικών του 32χρονου Φιλάντο Καστίλε κοντά στο Σεντ Πολ στη Μινεσότα και του 37χρονου Άλτον Στέρλινγκ στο Μπατόν Ρουζ της Λουιζιάνα, στη σκιά της επίθεσης με θύματα πέντε αστυνομικούς στο Ντάλας.  Οι διαδηλωτές απέκλεισαν δρόμους στην πόλη της Νέας Υόρκης, στην Ατλάντα και την Φιλαδέλφεια, ενώ πλήθος κόσμου μετείχε σε παρόμοιες εκδηλώσεις που έγιναν στο Σαν Φρανσίσκο και το Φοίνιξ.
REUTERS / RICARDO ARDUENGO

Αστυνομικός γνέφει πίσω από την ασπίδα του, κατά τη διάρκεια διαδήλωσης ενάντια τον θάνατο δύο Αφροαμερικανών από πυρά αστυνομικών, στο Φοίνιξ, στην Αριζόνα. Χιλιάδες άνθρωποι κατέβηκαν χθες στους δρόμους διαφόρων πόλεων στις ΗΠΑ, μετά τον θάνατο από τα πυρά αστυνομικών του 32χρονου Φιλάντο Καστίλε κοντά στο Σεντ Πολ στη Μινεσότα και του 37χρονου Άλτον Στέρλινγκ στο Μπατόν Ρουζ της Λουιζιάνα, στη σκιά της επίθεσης με θύματα πέντε αστυνομικούς στο Ντάλας. Οι διαδηλωτές απέκλεισαν δρόμους στην πόλη της Νέας Υόρκης, στην Ατλάντα και την Φιλαδέλφεια, ενώ πλήθος κόσμου μετείχε σε παρόμοιες εκδηλώσεις που έγιναν στο Σαν Φρανσίσκο και το Φοίνιξ.

Κυνηγώντας ταυρους στην Παμπλόνα. Ταύροι πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλο, κατά τη διάρκεια των ταυροδρομιών στην Παμπλόνα, στη βόρεια Ισπανία. Στην πόλη της Παμπλόνας, γιορτάζεται το διάσημο φεστιβάλ του Σαν Φερμίν, του οποίου οι εννεαήμερες εορταστικές εκδηλώσεις επιστέφονται με το πασίγνωστο σε όλο τον κόσμο κυνήγι των ταύρων. Κυρίαρχο ρόλο στο φεστιβάλ παίζουν οι οκταήμερες κούρσες, κατά τις οποίες οι ταύροι αφήνονται ελεύθεροι στα πολυδαίδαλα δρομάκια της παλαιάς πόλης, με τους άνδρες -που ονομάζονται «μόθος» - να τρέχουν πλάι τους, έχοντας ως μόνο όπλο διπλωμένες εφημερίδες.
REUTERS / ELOY ALONSO

Ταύροι πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλο, κατά τη διάρκεια των ταυροδρομιών στην Παμπλόνα, στη βόρεια Ισπανία. Στην πόλη της Παμπλόνας, γιορτάζεται το διάσημο φεστιβάλ του Σαν Φερμίν, του οποίου οι εννεαήμερες εορταστικές εκδηλώσεις επιστέφονται με το πασίγνωστο σε όλο τον κόσμο κυνήγι των ταύρων. Κυρίαρχο ρόλο στο φεστιβάλ παίζουν οι οκταήμερες κούρσες, κατά τις οποίες οι ταύροι αφήνονται ελεύθεροι στα πολυδαίδαλα δρομάκια της παλαιάς πόλης, με τους άνδρες -που ονομάζονται «μόθος» - να τρέχουν πλάι τους, έχοντας ως μόνο όπλο διπλωμένες εφημερίδες.

Καλοκαίρι στην Αλόννησο. Καλοκαιρινό στιγμιότυπο από την Αλόννησο.
INTIME NEWS / ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Καλοκαιρινό στιγμιότυπο από την Αλόννησο.

Πλημμυρισμένη περιοχή στην Κίνα. Στιγμιότυπο από πλημμυρισμένη περιοχή στην Χεφέι, στην επαρχία Ανχουέι στην Κίνα.
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Στιγμιότυπο από πλημμυρισμένη περιοχή στην Χεφέι, στην επαρχία Ανχουέι στην Κίνα.