Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Παρασκευή, 08 Ιουλίου 2016 19:51

Φωτογραφίες της ημέρας, Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016.

Γιγάντια μηχανική αράχνη στους δρόμους της Γαλλίας. Κόσμος κοιτάει έκπληκτος την Κούμο Νι, την γιγάντια μηχανική αράχνη που κατασκεύασε η εταιρία La Machine, η οποία πραγματοποίησε επίδειξη στην πόλη Ναντ στη Γαλλία. 
REUTERS / STEPHANE MAHE

Κόσμος κοιτάει έκπληκτος την Κούμο Νι, την γιγάντια μηχανική αράχνη που κατασκεύασε η εταιρία La Machine, η οποία πραγματοποίησε επίδειξη στην πόλη Ναντ στη Γαλλία. 

Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων η Εθνική μπάσκετ. Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων έμεινε η εθνική ομάδα μπάσκετ. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα γνώρισε την ήττα από την Κροατία στον πρώτο ημιτελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά με 61-66 κι έτσι δεν θα είναι παρούσα στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη τον ερχόμενο Αύγουστο στο Ρίο ντε Τζανέιρο.
INTIME SPORTS

Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων έμεινε η εθνική ομάδα μπάσκετ. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα γνώρισε την ήττα από την Κροατία στον πρώτο ημιτελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά με 61-66 κι έτσι δεν θα είναι παρούσα στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη τον ερχόμενο Αύγουστο στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Το φεγγάρι πάνω από το Αιγαίο. Το φεγγάρι διακρίνεται στον ουρανό των Κυκλάδων.
INTIME NEWS / ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Το φεγγάρι διακρίνεται στον ουρανό των Κυκλάδων.

Πλημμύρες στην Κίνα. Μια γυναίκα φωτογραφίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στη Ναντσίνγκ της Κίνας.
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Μια γυναίκα φωτογραφίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στη Ναντσίνγκ της Κίνας.

Καλλιτέχνης του δρόμου στην Κόστα Ρίκα. Ένας άνδρας από την Αφρική πραγματοποιεί ακροβατικά σε δρόμο του Σαν Χοσέ, στην Κόστα Ρίκα.
REUTERS / JUAN CARLOS ULATE

Ένας άνδρας από την Αφρική πραγματοποιεί ακροβατικά σε δρόμο του Σαν Χοσέ, στην Κόστα Ρίκα.

Το 20 Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Αερόστατου στην Ισπανία. Ένας άνδρας ετοιμάζει το αερόστατό του λίγο πριν λάβει μέρος στο 20ο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Αερόστατου που διεξάγεται από τις 6 μέχρι τις 10 Ιουλίου στην Βαρκελώνη.
EPA / SUSANNA SAEZ

Ένας άνδρας ετοιμάζει το αερόστατό του λίγο πριν λάβει μέρος στο 20ο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Αερόστατου που διεξάγεται από τις 6 μέχρι τις 10 Ιουλίου στην Βαρκελώνη.

Αγροτικές εργασίες στο Αλλαχαμπάντ. Στιγμιότυπο από καλλιέργεια χωραφιού στο Αλλαχαμπάντ της Ινδίας.
REUTERS / JITENDRA PRAKASH

Στιγμιότυπο από καλλιέργεια χωραφιού στο Αλλαχαμπάντ της Ινδίας.

Συγκομιδή σιταριού στη Βουδαπέστη. Ένας πελαργός πετά πάνω από χωράφι σιταριού στην περιοχή Bugac της Ουγγαρίας. Η συγκομιδή του σίτου στη χώρα ξεκινά παραδοσιακά κάθε χρόνο στις 29 Ιουνίου.
EPA / SANDOR UJVARI

Ένας πελαργός πετά πάνω από χωράφι σιταριού στην περιοχή Bugac της Ουγγαρίας. Η συγκομιδή του σίτου στη χώρα ξεκινά παραδοσιακά κάθε χρόνο στις 29 Ιουνίου.

Ντάλας: Πέντε αστυνομικοί νεκροί από πυρά σε διαδήλωση κατά της αστυνομικής βίας. Πέντε αστυνομικοί σκοτώθηκαν και άλλοι επτά τραυματίστηκαν από πυρά, στη διάρκεια διαδήλωσης στο Ντάλας κατά των επιθέσεων αστυνομικών εναντίον Αφροαμερικανών. Όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, τρεις ύποπτοι είναι υπό κράτηση, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται διαπραγματεύσεις με έναν ακόμη ύποπτο, ο οποίος βρίσκεται σε γκαράζ και πυροβολεί σποραδικά κατά των αστυνομικών. Σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας του Ντάλας, ο ύποπτος είπε στους διαπραγματευτές ότι «έρχεται το τέλος» και ότι έχουν τοποθετηθεί βόμβες στο γκαράζ και στο κέντρο της πόλης. Τα κίνητρα των δραστών, όπως και ο ακριβής αριθμός τους παραμένουν αδιευκρίνιστα.
EPA / RALPH LAUER

Πέντε αστυνομικοί σκοτώθηκαν και άλλοι επτά τραυματίστηκαν από πυρά, στη διάρκεια διαδήλωσης στο Ντάλας κατά των επιθέσεων αστυνομικών εναντίον Αφροαμερικανών. Όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, τρεις ύποπτοι είναι υπό κράτηση, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται διαπραγματεύσεις με έναν ακόμη ύποπτο, ο οποίος βρίσκεται σε γκαράζ και πυροβολεί σποραδικά κατά των αστυνομικών. Σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας του Ντάλας, ο ύποπτος είπε στους διαπραγματευτές ότι «έρχεται το τέλος» και ότι έχουν τοποθετηθεί βόμβες στο γκαράζ και στο κέντρο της πόλης. Τα κίνητρα των δραστών, όπως και ο ακριβής αριθμός τους παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Παιχνίδια με τα χάσκι στη «Χώρα του Ποτέ». Στιγμιότυπο από τη «Χώρα του Ποτέ» ένα μέρος στην Μπανγκόκ που δημιουργήθηκε πριν από 3 χρόνια και δίνει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να παίξουν με περίπου 30 χάσκι, καθώς και να απολαύσουν ένα δροσιστικό ρόφημα ή παγωτό.
EPA / BARBARA WALTON

Στιγμιότυπο από τη «Χώρα του Ποτέ» ένα μέρος στην Μπανγκόκ που δημιουργήθηκε πριν από 3 χρόνια και δίνει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να παίξουν με περίπου 30 χάσκι, καθώς και να απολαύσουν ένα δροσιστικό ρόφημα ή παγωτό.

Ηλιόλουστη μέρα στο Κίεβο. Ένα περιστέρι πετά μπροστά από συντριβάνι στην πόλη του Κιέβου.
REUTERS / GLEB GARANICH

Ένα περιστέρι πετά μπροστά από συντριβάνι στην πόλη του Κιέβου.