Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2016 19:42

Φωτογραφίες της ημέρας, Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016.

Οι καβαλάρηδες της Ουγγαρίας.
REUTERS / LASZLO BALOGH

'Ενας καβαλάρης εξασκείται στο λάσο, καθώς ο ήλιος δύει στο Hortobagy της Ουγγαρίας. Η φωτογραφία λήφθηκε στις 29 Ιουνίου και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Συνεχίζεται ο Γύρος της Γαλλίας. Ομάδα ποδηλατών στο έκτο στάδιο του γύρου της Γαλλίας που βρίσκεται ανάμεσα στο Αρπαζόν-σουρ-Κερ και το Μοντομπάν.
REUTERS / JUAN MEDINA

Ομάδα ποδηλατών στο έκτο στάδιο του γύρου της Γαλλίας που βρίσκεται ανάμεσα στο Αρπαζόν-σουρ-Κερ και το Μοντομπάν.

Μινεσότα: Δολοφονία Αφροαμερικανού σε έλεγχο της τροχαίας. Λουλούδια και κεριά στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Φιλάντο Κάσταϊλ από αστυνομικούς την ώρα που του έκαναν έλεγχο επειδή δεν λειτουργούσε ένα από τα φανάρια του αυτοκινήτου του. Ο Κάσταϊλ δέχτηκε σφαίρες ενώ έψαχνε το δίπλωμα οδήγησης του. Μέσα στο αυτοκίνητο βρισκόταν η σύντροφος του και η κόρη του.
EPA / CRAIG LASSIG

Λουλούδια και κεριά στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Φιλάντο Κάσταϊλ από αστυνομικούς την ώρα που του έκαναν έλεγχο επειδή δεν λειτουργούσε ένα από τα φανάρια του αυτοκινήτου του. Ο Κάσταϊλ δέχτηκε σφαίρες ενώ έψαχνε το δίπλωμα οδήγησης του. Μέσα στο αυτοκίνητο βρισκόταν η σύντροφος του και η κόρη του.

Βραζιλία: Συγκέντρωση για μποϊκοτάζ των Ολυμπιακών Αγώνων. Διαδηλωτής συμμετέχει σε πορείας διαμαρτυρίας κατά των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο. Στο χέρι του διακρίνεται αυτοκόλλητο με τη λέξη «μποϊκοτάζ».
REUTERS / RICARDO MORAES

Διαδηλωτής συμμετέχει σε πορείας διαμαρτυρίας κατά των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο. Στο χέρι του διακρίνεται αυτοκόλλητο με τη λέξη «μποϊκοτάζ».

Ασκήσεις ευλυγισίας στη Μογγολία. Προπόνηση ακροβατικών ασκήσεων σε σχολείο στο Ουλάν Μπατόρ της Μογγολίας.
REUTERS / STAFF

Προπόνηση ακροβατικών ασκήσεων σε σχολείο στο Ουλάν Μπατόρ της Μογγολίας.

Αντικυβερνητική διαδήλωση στο Ρίο. Στιγμιότυπο από πορεία διαμαρτυρίας κατά της κυβέρνησης και των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο ντε Τζανέιρο.
EPA / ANTONIO LACERDA

Στιγμιότυπο από πορεία διαμαρτυρίας κατά της κυβέρνησης και των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Ανάσες δροσιάς. Ένα παιδί παίζει σε συντριβάνι στο Battery Park του Μανχάταν.
REUTERS / BRENDAN MCDERMID

Ένα παιδί παίζει σε συντριβάνι στο Battery Park του Μανχάταν.

Νέο πλήρωμα στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Στιγμιότυπο από την επιτυχημένη εκτόξευση του πυραύλου Σογιούζ από το κοσμοδρόμιο του Μπαϊκονούρ στο Καζακστάν. Προορισμός είναι ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός, όπου θα μεταφερθούν η Αμερικανίδα αστροναύτης Κέιτ Ρούμπινς, ο Ιάπωνας Τακούγια Ονίσι και ο κοσμοναύτης Ανατολί Ιβανίσιν.
REUTERS / SHAMIL ZHUMATOV

Στιγμιότυπο από την επιτυχημένη εκτόξευση του πυραύλου Σογιούζ από το κοσμοδρόμιο του Μπαϊκονούρ στο Καζακστάν. Προορισμός είναι ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός, όπου θα μεταφερθούν η Αμερικανίδα αστροναύτης Κέιτ Ρούμπινς, ο Ιάπωνας Τακούγια Ονίσι και ο κοσμοναύτης Ανατολί Ιβανίσιν.

Πλημμύρες στην Κίνα. Ένας άνδρας διασχίζει πλημμυρισμένο δρόμο μέσα σε μια αυτοσχέδια βάρκα, στο Χεφέι της Κίνας.
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Ένας άνδρας διασχίζει πλημμυρισμένο δρόμο μέσα σε μια αυτοσχέδια βάρκα, στο Χεφέι της Κίνας.

Καθημερινή ζωή στο Αφγανιστάν. Ένα μικρό αγόρι παίζει με ένα μπαλόνι σε περιοχή της Καμπούλ.
EPA / HEDAYATULLAH AMID

Ένα μικρό αγόρι παίζει με ένα μπαλόνι σε περιοχή της Καμπούλ.

Καλοκαιρινό στιγμιότυπο από τις Κυκλάδες. Καλοκαιρινό στιγμιότυπο από τις Κυκλάδες.
INTIME NEWS / ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Καλοκαιρινό στιγμιότυπο από τις Κυκλάδες.

Εν αναμονή του αγώνα της Γερμανίας με τη Γαλλία. Ένας άνδρας κρατά τη σημαία της Γερμανίας σε παράθυρο της Μασσαλίας, στη Γαλλία, εν αναμονή του «ντέρμπι» μεταξύ των δύο ομάδων για τον ημιτελικό του Euro 2016.
REUTERS / ERIC GAILLARD

Ένας άνδρας κρατά τη σημαία της Γερμανίας σε παράθυρο της Μασσαλίας, στη Γαλλία, εν αναμονή του «ντέρμπι» μεταξύ των δύο ομάδων για τον ημιτελικό του Euro 2016.

Συναγερμός στην Ταϊβάν εν όψει της επέλασης τυφώνα.
REUTERS / TYRONE SIU

'Ενα κορίτσι βγάζει φωτογραφίες στην Yilan της Ταϊβάν. Στη χώρα έχει σημάνει συναγερμός εν όψει της επέλασης του τυφώνα Νεπαρτάκ. Δεκάδες πτήσεις ακυρώθηκαν, σχολεία έκλεισαν, ενώ χιλιάδες τουρίστες απομακρύνθηκαν από θέρετρα. Όπως ανακοίνωσε η Κεντρική Μετεωρολογική Υπηρεσία της Ταϊβάν, ο τυφώνας συνοδεύεται από ανέμους που πνέουν με ταχύτητα έως και 245 χιλιομέτρων και κατευθύνεται προς την ανατολική κομητεία Χουαλιέν.