Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2016 21:22

Φωτογραφίες της ημέρας, Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016.

Καλοκαιρινός ουρανός. Φωτογραφία του γαλαξία (Milky Way) όπως φάνηκε το βράδυ της Τρίτης πάνω από τις Κυκλάδες.
INTIME NEWS / ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Φωτογραφία του γαλαξία (Milky Way) όπως φάνηκε το βράδυ της Τρίτης πάνω από τις Κυκλάδες.

Πρωτοεμφανιζόμενα μωρά - λιοντάρια του βουνού. Δύο μικρά λιονταράκια του βουνού εμφανίστηκαν στο βουνό της Σάντα Σουζάνα, στο Λος Άντζελες. Την φωτογραφία έδωσε στη δημοσιότητας η υπηρεσία του Εθνικού Πάρκου.
REUTERS / National Park Service/Handout

Δύο μικρά λιονταράκια του βουνού εμφανίστηκαν στο βουνό της Σάντα Σουζάνα, στο Λος Άντζελες. Την φωτογραφία έδωσε στη δημοσιότητας η υπηρεσία του Εθνικού Πάρκου.

Λωτός σε κήπο της Μπανγκόκ. Μια μέλισσα μαζεύει γύρη από ένα άνθος λωτού, σε κήπο της Μπανγκόκ. Η φωτογραφία λήφθηκε στις 4 Ιουλίου.
REUTERS / JORGE SILVA

Μια μέλισσα μαζεύει γύρη από ένα άνθος λωτού, σε κήπο της Μπανγκόκ. Η φωτογραφία λήφθηκε στις 4 Ιουλίου.

Έξι χρόνια φυλάκιση για τον Πιστόριους. Εξαετής ποινή φυλάκισης στον Όσκαρ Πιστόριους είναι η απόφαση του συνταγματικού δικαστηρίου της Νότιας Αφρικής, η οποία ανακοινώθηκε σήμερα στον Παραολυμπιονίκη, για τη δολοφονία της συντρόφου του Ρίβα Στέενκαμπ στις 14 Φεβρουαρίου 2013. Ο 28χρονος Πιστόριους είχε πυροβολήσει και σκοτώσει την Στέενκαμπ στο μπάνιο του σπιτιού του, ισχυριζόμενος ότι επρόκειτο για τραγικό λάθος επειδή θεώρησε ότι ήταν διαρρήκτης.
 
REUTERS / POOL

Εξαετής ποινή φυλάκισης στον Όσκαρ Πιστόριους είναι η απόφαση του συνταγματικού δικαστηρίου της Νότιας Αφρικής, η οποία ανακοινώθηκε σήμερα στον Παραολυμπιονίκη, για τη δολοφονία της συντρόφου του Ρίβα Στέενκαμπ στις 14 Φεβρουαρίου 2013. Ο 28χρονος Πιστόριους είχε πυροβολήσει και σκοτώσει την Στέενκαμπ στο μπάνιο του σπιτιού του, ισχυριζόμενος ότι επρόκειτο για τραγικό λάθος επειδή θεώρησε ότι ήταν διαρρήκτης.

 

Πλημμύρες στην Ασσάμ. Οι κάτοικοι σε περιοχή της Ασσάμ, στην Ινδία, διασχίζουν τα πλημμυρισμένα σημεία δρόμου με τη βοήθεια μιας αυτοσχέδιας γέφυρας που κατασκεύασαν οι ίδιοι. Οι συνεχείς βροχές των τελευταίων ημερών έχουν δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα σε περισσότερους από 100.000 ανθρώπους στην ευρύτερη περιοχή.
EPA / STR

Οι κάτοικοι σε περιοχή της Ασσάμ, στην Ινδία, διασχίζουν τα πλημμυρισμένα σημεία δρόμου με τη βοήθεια μιας αυτοσχέδιας γέφυρας που κατασκεύασαν οι ίδιοι. Οι συνεχείς βροχές των τελευταίων ημερών έχουν δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα σε περισσότερους από 100.000 ανθρώπους στην ευρύτερη περιοχή.

Έξω από το ΤΑΙΠΕΔ οι εργαζόμενοι σε τρένα και μέσα σταθερής τροχιάς. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ΤΑΙΠΕΔ πραγματοποιούν από τις 8.00 το πρωί οι εργαζόμενοι σε τρένα, προαστιακό, μετρό, ηλεκτρικό και τραμ, αντιδρώντας στην ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της εταιρείας συντήρησης της σιδηροδρομικής υποδομής ΕΕΣΣΤΥ, καθώς σήμερα κατατίθενται οι δεσμευτικές προσφορές.
SOOC / Alexandros Michailidis

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ΤΑΙΠΕΔ πραγματοποιούν από τις 8.00 το πρωί οι εργαζόμενοι σε τρένα, προαστιακό, μετρό, ηλεκτρικό και τραμ, αντιδρώντας στην ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της εταιρείας συντήρησης της σιδηροδρομικής υποδομής ΕΕΣΣΤΥ, καθώς σήμερα κατατίθενται οι δεσμευτικές προσφορές.

Πακιστάν: Εορτασμοί για το Εΐντ αλ-φιτρ . Ένα αγόρι συμμετέχει στο Εΐντ αλ-φιτρ, στο Πακιστάν. Πρόκειται για το τέλος του ιερού μήνα της νηστείας του Ραμαζανιού και αποτελεί μια γιορτή αγάπης, συγχώρεσης και αδελφοσύνης.
REUTERS / FAISAL MAHMOOD

Ένα αγόρι συμμετέχει στο Εΐντ αλ-φιτρ, στο Πακιστάν. Πρόκειται για το τέλος του ιερού μήνα της νηστείας του Ραμαζανιού και αποτελεί μια γιορτή αγάπης, συγχώρεσης και αδελφοσύνης.

Μητρική αγάπη. Ένα πουλί που ανήκει στην κατηγορία των λανιίδων ταΐζει το μικρό του σε δάσος του Κανγκούνγκ, στη Ν. Κορέα.
EPA / YONHAP

Ένα πουλί που ανήκει στην κατηγορία των λανιίδων ταΐζει το μικρό του σε δάσος του Κανγκούνγκ, στη Ν. Κορέα.

Επίδειξη μόδας στο Παρίσι. Ένα μοντέλο παρουσιάζει δημιουργίες του Βρετανού σχεδιαστή Τζον Γκαλιάνο στα πλαίσια επίδειξης μόδας που διεξάγεται στο Παρίσι.
REUTERS / BENOIT TESSIER

Ένα μοντέλο παρουσιάζει δημιουργίες του Βρετανού σχεδιαστή Τζον Γκαλιάνο στα πλαίσια επίδειξης μόδας που διεξάγεται στο Παρίσι.

Η παραλία Σταυρού από ψηλά . Αεροφωτογραφία της παραλίας Σταυρού, στη Θεσσαλονίκη. 
MotionTeam / ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Αεροφωτογραφία της παραλίας Σταυρού, στη Θεσσαλονίκη. 

Στιγμιότυπο από το Αγ. Όρος. Στιγμιότυπο από το Αγ. Όρος.
INTIME NEWS / ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στιγμιότυπο από το Αγ. Όρος.

Εορτασμοί για τα γενέθλια του Δαλάι Λάμα. Βουδιστές μοναχοί προστατεύονται από τη βροχή στα πλαίσια εορτασμών για τα γενέθλια του Δαλάι Λάμα στην Καρνάτακα της Ινδίας.
REUTERS / ABHISHEK CHINNAPPA

Βουδιστές μοναχοί προστατεύονται από τη βροχή στα πλαίσια εορτασμών για τα γενέθλια του Δαλάι Λάμα στην Καρνάτακα της Ινδίας.