Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016 20:31

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016.

Λευκό λιονταράκι στην Ουγγαρία . Η Ζάχρα, το τεσσάρων εβδομάδων λευκό λιονταράκι του ζωολογικού κήπου «Magan» της Ουγγαρίας… δείχνει τα δόντια της. Η μητέρα της την παράτησε μετά τη γέννα, λόγω μεταδοτικής ασθένειας από την οποία έπασχε το μικρό ζώο και έτσι ανέλαβαν να τη μεγαλώσουν οι φροντιστές του πάρκου.
EPA / SANDOR UJVARI

Η Ζάχρα, το τεσσάρων εβδομάδων λευκό λιονταράκι του ζωολογικού κήπου «Magan» της Ουγγαρίας… δείχνει τα δόντια της. Η μητέρα της την παράτησε μετά τη γέννα, λόγω μεταδοτικής ασθένειας από την οποία έπασχε το μικρό ζώο και έτσι ανέλαβαν να τη μεγαλώσουν οι φροντιστές του πάρκου.

Euro: Εισβολέας στο γήπεδο. Άνδρας της ομάδας ασφαλείας πιάνει τον οπαδό που όρμησε στο γήπεδο την ώρα που ο αγώνας Πολωνία - Πορτογαλία βρισκόταν σε εξέλιξη. Ο αγώνας, φυσικά, διακόπηκε προσωρινά.
REUTERS / Yves Herman

Άνδρας της ομάδας ασφαλείας πιάνει τον οπαδό που όρμησε στο γήπεδο την ώρα που ο αγώνας Πολωνία - Πορτογαλία βρισκόταν σε εξέλιξη. Ο αγώνας, φυσικά, διακόπηκε προσωρινά.

Βιοτεχνία υαλικών στον Λίβανο. Μπάλες από χρωματιστό γυαλί που φτιάχτηκαν με την παραδοσιακή τεχνική που χρησιμοποιούσαν οι Φοίνικες στην αρχαιότητα, πωλούνται στο χωριό Σαραφάντ του Λιβάνου. Αυτή η τεχνική είναι ειδικότητα της οικογένειας Καλιφέχ, στο εργαστήριο της οποίας ανακυκλώνουν χρησιμοποιημένα γυαλιά.
EPA / Nabil Mounzer

Μπάλες από χρωματιστό γυαλί που φτιάχτηκαν με την παραδοσιακή τεχνική που χρησιμοποιούσαν οι Φοίνικες στην αρχαιότητα, πωλούνται στο χωριό Σαραφάντ του Λιβάνου. Αυτή η τεχνική είναι ειδικότητα της οικογένειας Καλιφέχ, στο εργαστήριο της οποίας ανακυκλώνουν χρησιμοποιημένα γυαλιά.

Δεν θέτει υποψηφιότητα για την ηγεσία των Συντηρητικών ο Μπόρις Τζόνσον. Σε μια κίνηση - έκπληξη, ο πρώην δήμαρχος του Λονδίνου και ηγετικό στέλεχος του Συντηρητικού Κόμματος, καθώς και βασικός υπέρμαχος του Brexit, Μπόρις Τζόνσον δήλωσε ότι δεν πρόκειται να διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος και την πρωθυπουργία. Επικρατέστερη υποψήφια, μετά και την απόσυρση του Τζόνσον από την κούρσα, είναι η υπουργός Εσωτερικών Τερέζα Μέι, η οποία υποστήριξε το Bremain, χωρίς ωστόσο να εκτεθεί και να συγκρουστεί ιδιαίτερα με τους υποστηρικτές του Brexit.
REUTERS / TOBY MELVILLE

Σε μια κίνηση - έκπληξη, ο πρώην δήμαρχος του Λονδίνου και ηγετικό στέλεχος του Συντηρητικού Κόμματος, καθώς και βασικός υπέρμαχος του Brexit, Μπόρις Τζόνσον δήλωσε ότι δεν πρόκειται να διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος και την πρωθυπουργία. Επικρατέστερη υποψήφια, μετά και την απόσυρση του Τζόνσον από την κούρσα, είναι η υπουργός Εσωτερικών Τερέζα Μέι, η οποία υποστήριξε το Bremain, χωρίς ωστόσο να εκτεθεί και να συγκρουστεί ιδιαίτερα με τους υποστηρικτές του Brexit.

Κάτω από τον έναστρο ουρανό της Σλοβακίας. Εκκλησία, κάτω από τον έναστρο ουρανό της Σλοβακίας.
EPA / PETER KOMKA

Εκκλησία, κάτω από τον έναστρο ουρανό της Σλοβακίας.

Προσευχή στη Τζακάρτα . Μουσουλμάνος προσεύχεται σε τέμενος της Τζακάρτα.
REUTERS / DARREN WHITESIDE

Μουσουλμάνος προσεύχεται σε τέμενος της Τζακάρτα.

Ένα απρόθυμο πορτρέτο . Μάλλον απρόθυμος να φωτογραφηθεί φαίνεται ο ιδρυτής της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Μάο Τσετούνγκ σε αυτό το στιγμιότυπο από έκθεση αφιερωμένη στην επέτειο 95 χρόνων από την ίδρυση του Κομμουνιστικού Κόμματος, στο Πεκίνο.
EPA / WU HONG

Μάλλον απρόθυμος να φωτογραφηθεί φαίνεται ο ιδρυτής της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Μάο Τσετούνγκ σε αυτό το στιγμιότυπο από έκθεση αφιερωμένη στην επέτειο 95 χρόνων από την ίδρυση του Κομμουνιστικού Κόμματος, στο Πεκίνο.

Στρατιωτική εκπαίδευση στην Κίνα. Παραστρατιωτικός αστυνομικός σε στιγμιότυπο από εκπαιδευτική άσκηση στη Σεντζέν της Κίνας.
REUTERS / CHINA DAILY

Παραστρατιωτικός αστυνομικός σε στιγμιότυπο από εκπαιδευτική άσκηση στη Σεντζέν της Κίνας.

Κατσίκες στη Νέα Υόρκη. Κατσίκες βόσκουν στο πάρκο της γέφυρας του Μπρούκλιν, με φόντο το Μανχάταν. Τα ζώα βρέθηκαν στην αμερικανική μεγαλούπολη, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστεί με οικολογικό τρόπο η ανεπιθύμητη βλάστηση της περιοχής.
REUTERS / ANDREW KELLY

Κατσίκες βόσκουν στο πάρκο της γέφυρας του Μπρούκλιν, με φόντο το Μανχάταν. Τα ζώα βρέθηκαν στην αμερικανική μεγαλούπολη, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστεί με οικολογικό τρόπο η ανεπιθύμητη βλάστηση της περιοχής.

Κωνσταντινούπολη: Θρήνος για τα θύματα της νέας επίθεσης. Συγγενής θύματος της επίθεσης, που σημειώθηκε στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης, κλαίει κατά τη διάρκεια της κηδείας. Στους 41 ανέρχονται οι νεκροί και πάνω από 239 άτομα έχουν τραυματιστεί από την τρομοκρατική ενέργεια.
EPA / SEDAT SUNA

Συγγενής θύματος της επίθεσης, που σημειώθηκε στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης, κλαίει κατά τη διάρκεια της κηδείας. Στους 41 ανέρχονται οι νεκροί και πάνω από 239 άτομα έχουν τραυματιστεί από την τρομοκρατική ενέργεια.

Εβδομάδα μόδας στο Βερολίνο. Στιγμιότυπο από επίδειξη μόδας της σχεδιάστριας Anja Gockel, στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας του Βερολίνου.
EPA / SOPHIA KEMBOWSKI

Στιγμιότυπο από επίδειξη μόδας της σχεδιάστριας Anja Gockel, στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας του Βερολίνου.

Ηλιοβασίλεμα στη Γαλλία. Ο ήλιος δύει σε ακτή της Μασσαλίας.
REUTERS / KAI PFAFFENBACH

Ο ήλιος δύει σε ακτή της Μασσαλίας.

Φράγμα στον Κίτρινο ποταμό. Νερό απελευθερώνεται από φράγμα στον Κίτρινο ποταμό, στην επαρχία Χενάν της Κίνας.
REUTERS / CHINA DAILY

Νερό απελευθερώνεται από φράγμα στον Κίτρινο ποταμό, στην επαρχία Χενάν της Κίνας.

Δερβίσηδες στη Δαμασκό . Δερβίσης χορεύει κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που οργάνωσε στη Δαμασκό το υπουργείο Τουρισμού της Συρίας, στο πλαίσιο του Ραμαζανιού.
EPA / YOUSSEF BADAWI

Δερβίσης χορεύει κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που οργάνωσε στη Δαμασκό το υπουργείο Τουρισμού της Συρίας, στο πλαίσιο του Ραμαζανιού.