Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2016 19:49

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Παρασκευή 01 Ιουλίου 2016.

Άλματα με ποδήλατο στην Ηλιούπολη . Ένα αγόρι κάνει άλμα με το ποδήλατό του, στην περιοχή των Πολυκλαδικών Ηλιούπολης.
INTIME NEWS / ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ένα αγόρι κάνει άλμα με το ποδήλατό του, στην περιοχή των Πολυκλαδικών Ηλιούπολης.

Παραδοσιακοί αγώνες πάλης στο χωριό Σοχός. Στιγμιότυπο από τους παραδοσιακούς αγώνες πάλης που πραγματοποιούνται στο πανηγύρι των Αγίων Αποστόλων, στο χωριό Σοχός του νομού Θεσσαλονίκη. Οι παλαιστές αγωνίζονται φορώντας τα παραδοσιακά «κιουσπέτια» (δερμάτινα παντελόνια), αλειμμένοι με λάδι υπό τους ήχους ζουρνάδων. 
SOOC / Konstantinos Tsakalidis

Στιγμιότυπο από τους παραδοσιακούς αγώνες πάλης που πραγματοποιούνται στο πανηγύρι των Αγίων Αποστόλων, στο χωριό Σοχός του νομού Θεσσαλονίκη. Οι παλαιστές αγωνίζονται φορώντας τα παραδοσιακά «κιουσπέτια» (δερμάτινα παντελόνια), αλειμμένοι με λάδι υπό τους ήχους ζουρνάδων. 

Συνάντηση Ευκλείδη Τσακαλώτου - Ζίγκμαρ Γκάμπριελ. Στιγμιότυπο από τη συνάντηση του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, με τον αντικαγκελάριο της Γερμανίας και υπουργό Οικονομίας, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.
SOOC / Nick Paleologos

Στιγμιότυπο από τη συνάντηση του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, με τον αντικαγκελάριο της Γερμανίας και υπουργό Οικονομίας, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.

Πεταλούδα στην Γερμανία . Πεταλούδα στέκεται πάνω σε άνθη ενός κήπου, στη Γερμανία.
EPA / JULIAN STRATENSCHULTE

Πεταλούδα στέκεται πάνω σε άνθη ενός κήπου, στη Γερμανία.

Συννεφιά στο Λονδίνο. Σύννεφα καλύπτουν τη συνοικία Κανάρι Γουόρφ του Λονδίνου.
REUTERS / REINHARD KRAUSE

Σύννεφα καλύπτουν τη συνοικία Κανάρι Γουόρφ του Λονδίνου.

Κωπηλασία στη λίμνη Μπάλατον. Κωπηλάτες διακρίνονται στη λίμνη Μπάλατον της Ουγγαρίας. 
EPA / GYORGY VARGA

Κωπηλάτες διακρίνονται στη λίμνη Μπάλατον της Ουγγαρίας. 

Φωτογραφία από το εσωτερικό του αεροδρομίου Ατατούρκ . Φωτογραφία από κάμερα ασφαλείας που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα και απεικονίζει έναν εκ των δραστών της επίθεσης Κωνσταντινούπολη να περπατά μέσα στο κτήριο του αεροδρομίου Ατατούρκ κρατώντας όπλο. Γύρω του διακρίνονται άτομα που τρέχουν να απομακρυνθούν από το σημείο ή προσπαθούν να καλυφθούν πίσω από κολώνες. Στους 44 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από την επίθεση στο διεθνές αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, ενώ η τουρκική αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 13 υπόπτων.
REUTERS / REUTERS TV

Φωτογραφία από κάμερα ασφαλείας που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα και απεικονίζει έναν εκ των δραστών της επίθεσης Κωνσταντινούπολη να περπατά μέσα στο κτήριο του αεροδρομίου Ατατούρκ κρατώντας όπλο. Γύρω του διακρίνονται άτομα που τρέχουν να απομακρυνθούν από το σημείο ή προσπαθούν να καλυφθούν πίσω από κολώνες. Στους 44 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από την επίθεση στο διεθνές αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, ενώ η τουρκική αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 13 υπόπτων.

Γιορτή των καπέλων στο Μπίντγκοστς. Μια γυναίκα φορά καπέλο σε σχήμα παλέτας κατά τη διάρκεια γιορτής αφιερωμένης στα περίτεχνα καπέλα, στην πόλη Μπίντγκοστς της Πολωνίας.
EPA / TYTUS ZMIJEWSKI

Μια γυναίκα φορά καπέλο σε σχήμα παλέτας κατά τη διάρκεια γιορτής αφιερωμένης στα περίτεχνα καπέλα, στην πόλη Μπίντγκοστς της Πολωνίας.

Επέτειος 95 χρόνων από την ίδρυση του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας . Ένας άντρας παίζει τρομπέτα, κατά την έναρξη της τελετής για την επέτειο των 95 χρόνων από την ίδρυση του Κομουνιστικού Κόμματος Κίνας, στο Μέγαρο του Λαού, στο Πεκίνο.
EPA / HOW HWEE YOUNG

Ένας άντρας παίζει τρομπέτα, κατά την έναρξη της τελετής για την επέτειο των 95 χρόνων από την ίδρυση του Κομουνιστικού Κόμματος Κίνας, στο Μέγαρο του Λαού, στο Πεκίνο.

Μετανάστες στο λιμάνι της Σικελίας . Αστυνομικός μιλά σε δύο παιδάκια, κατά τη διάρκεια αποβίβασης μεταναστών, που διασώθηκαν στη Μεσόγειο, στο λιμάνι της Αουγκούστα της Σικελίας.
REUTERS / ANTONIO PARRINELLO

Αστυνομικός μιλά σε δύο παιδάκια, κατά τη διάρκεια αποβίβασης μεταναστών, που διασώθηκαν στη Μεσόγειο, στο λιμάνι της Αουγκούστα της Σικελίας.

Φεστιβάλ αερόστατου στην Ταϊβάν. Στιγμιότυπο από το φεστιβάλ αερόστατου που πραγματοποιείται στην Ταϊβάν.
EPA / RITCHIE B. TONGO

Στιγμιότυπο από το φεστιβάλ αερόστατου που πραγματοποιείται στην Ταϊβάν.