Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016 19:34

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016.

Καταυλισμός προσφύγων στο Ιράκ. Στιγμιότυπο από καταυλισμό εσωτερικά εκτοπισμένων ατόμων, λόγω των συγκρούσεων με τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, κοντά στη Μοσούλη του Ιράκ.
REUTERS / ARI JALAL

Στιγμιότυπο από καταυλισμό εσωτερικά εκτοπισμένων ατόμων, λόγω των συγκρούσεων με τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, κοντά στη Μοσούλη του Ιράκ.

Τα μετάλλια των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο. Στη δημοσιότητα δόθηκαν σήμερα τα σχέδια των μεταλλίων που θα απονεμηθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2016 που θα πραγματοποιηθούν στο Ρίο. Η έναρξη των Αγώνων είναι στις 5 Αυγούστου.
REUTERS / SERGIO MORAES

Στη δημοσιότητα δόθηκαν σήμερα τα σχέδια των μεταλλίων που θα απονεμηθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2016 που θα πραγματοποιηθούν στο Ρίο. Η έναρξη των Αγώνων είναι στις 5 Αυγούστου.

Γιορτή των ορυζώνων στο Νεπάλ. Μαθητές της γεωργικής σχολής των Ιμαλαΐων παίζουν στα λασπόνερα, κατά τη διάρκεια της εθνικής γιορτής των ορυζώνων, στο Λαλιτπούρ. Οι αγρότες του Νεπάλ γιορτάζουν με αυτόν τον τρόπο την έναρξη της περιόδου της σποράς του ρυζιού.
EPA / NARENDRA SHRESTHA

Μαθητές της γεωργικής σχολής των Ιμαλαΐων παίζουν στα λασπόνερα, κατά τη διάρκεια της εθνικής γιορτής των ορυζώνων, στο Λαλιτπούρ. Οι αγρότες του Νεπάλ γιορτάζουν με αυτόν τον τρόπο την έναρξη της περιόδου της σποράς του ρυζιού.

Εμπρηστική επίθεση στη Διεύθυνση Μεταφορών Αργολίδας. Φωτιά ξέσπασε νωρίς τα ξημερώματα στη Διεύθυνση Συγκοινωνιών και Μεταφορών της Περιφερειακής ενότητας Αργολίδας. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά προκλήθηκε από εμπρηστικό μηχανισμό που πέταξαν από το παράθυρο άγνωστοι.
INTIME NEWS / ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

Φωτιά ξέσπασε νωρίς τα ξημερώματα στη Διεύθυνση Συγκοινωνιών και Μεταφορών της Περιφερειακής ενότητας Αργολίδας. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά προκλήθηκε από εμπρηστικό μηχανισμό που πέταξαν από το παράθυρο άγνωστοι.

Εκλογές στη Μογγολία . Μια γυναίκα φιλά τον γιο της, ενώ ασκεί το εκλογικό της δικαίωμα, στη Μογγολία.
REUTERS / JASON LEE

Μια γυναίκα φιλά τον γιο της, ενώ ασκεί το εκλογικό της δικαίωμα, στη Μογγολία.

Στιγμιότυπο από τη Μασσαλία . Ο ήλιος διακρίνεται ανάμεσα στα χέρια ενός αγάλματος, στην Μασσαλία.
REUTERS / KAI PFAFFENBACH

Ο ήλιος διακρίνεται ανάμεσα στα χέρια ενός αγάλματος, στην Μασσαλία.

Δεύτερη ημέρα της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες. Η Γερμανίδα καγκελάριος Αγκελα Μέρκελ φτάνει στον χώρο, όπου πραγματοποιείται για δεύτερη ημέρα, η Σύνοδος Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Έντονες πιέσεις προς το Λονδίνο, προκειμένου να αρχίσει το συντομότερο η διαδικασία εξόδου του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ε.Ε., άσκησαν χθες οι Ευρωπαίοι ηγέτες, αξιωματούχοι θεσμικών οργάνων και η Ευρωβουλή, ενώ προειδοποιούν πως δεν πρόκειται να γίνουν «εκπτώσεις» στις διαπραγματεύσεις.
REUTERS / PHIL NOBLE

Η Γερμανίδα καγκελάριος Αγκελα Μέρκελ φτάνει στον χώρο, όπου πραγματοποιείται για δεύτερη ημέρα, η Σύνοδος Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Έντονες πιέσεις προς το Λονδίνο, προκειμένου να αρχίσει το συντομότερο η διαδικασία εξόδου του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ε.Ε., άσκησαν χθες οι Ευρωπαίοι ηγέτες, αξιωματούχοι θεσμικών οργάνων και η Ευρωβουλή, ενώ προειδοποιούν πως δεν πρόκειται να γίνουν «εκπτώσεις» στις διαπραγματεύσεις.

Κίνα: Πλημμύρες στο Τσονγκτσίνγκ. Διασώστες βοηθούν μια ηλικιωμένη γυναίκα να αποχωρήσει από το πλημμυρισμένο της σπίτι, στην πόλη Τσονγκτσίνγκ της Κίνας.
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Διασώστες βοηθούν μια ηλικιωμένη γυναίκα να αποχωρήσει από το πλημμυρισμένο της σπίτι, στην πόλη Τσονγκτσίνγκ της Κίνας.

Στους 36 οι νεκροί από τις επιθέσεις στο αεροδρόμιο Ατατούρκ. Στους 36 ανέβηκε ο αριθμός των νεκρών από τις επιθέσεις στο αεροδρόμιο Ατατούρκ Κωνσταντινούπολης, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό που έδωσε στη δημοσιότητα ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ. Όπως ανέφερε ο Τούρκος πρωθυπουργός, οι ενδείξεις δείχνουν ότι πίσω από τις επιθέσεις βρίσκεται το Ι.Κ.
REUTERS / OSMAN ORSAL

Στους 36 ανέβηκε ο αριθμός των νεκρών από τις επιθέσεις στο αεροδρόμιο Ατατούρκ Κωνσταντινούπολης, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό που έδωσε στη δημοσιότητα ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ. Όπως ανέφερε ο Τούρκος πρωθυπουργός, οι ενδείξεις δείχνουν ότι πίσω από τις επιθέσεις βρίσκεται το Ι.Κ.

Κάμερον: Μακάρι να είχα κερδίσει το δημοψήφισμα. «Μακάρι να είχα κερδίσει το δημοψήφισμα. Είμαι λυπημένος για αυτό, ωστόσο περισσότερο με ανησυχεί η διασφάλιση των σχέσεων Βρετανίας - Ε.Ε.» ανέφερε ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Ντέιβιντ Κάμερον, μετά το πέρας των εργασιών της Συνόδου Κορυφής, ενώ πρόσθεσε ότι θα κάνει το παν για να ενθαρρύνει μια «στενή σχέση» ανάμεσα στο Λονδίνο και τις Βρυξέλλες. 
REUTERS / PHIL NOBLE

«Μακάρι να είχα κερδίσει το δημοψήφισμα. Είμαι λυπημένος για αυτό, ωστόσο περισσότερο με ανησυχεί η διασφάλιση των σχέσεων Βρετανίας - Ε.Ε.» ανέφερε ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Ντέιβιντ Κάμερον, μετά το πέρας των εργασιών της Συνόδου Κορυφής, ενώ πρόσθεσε ότι θα κάνει το παν για να ενθαρρύνει μια «στενή σχέση» ανάμεσα στο Λονδίνο και τις Βρυξέλλες. 

Καταιγίδα στο Πλωμάρι . Στιγμιότυπο από την καταιγίδα στο Πλωμάρι της Λέσβου.
INTIME NEWS / ΛΑΓΟΥΤΑΡΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

Στιγμιότυπο από την καταιγίδα στο Πλωμάρι της Λέσβου.

Καλοκαιρινό μπουρίνι στην Αττική. Ισχυρή βροχόπτωση και χαλάζι σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην Αθήνα. Η βροχή ξεκίνησε λίγο μετά τις 19.00 και ήταν ιδιαίτερης έντασης, ενώ σημειώθηκε και χαλαζόπτωση για μερικά λεπτά. Η πυροσβεστική δέχτηκε 20 κλήσεις για απάντληση υδάτων κυρίως σε περιοχές των βορείων προαστίων.
INTIME NEWS / ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ισχυρή βροχόπτωση και χαλάζι σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην Αθήνα. Η βροχή ξεκίνησε λίγο μετά τις 19.00 και ήταν ιδιαίτερης έντασης, ενώ σημειώθηκε και χαλαζόπτωση για μερικά λεπτά. Η πυροσβεστική δέχτηκε 20 κλήσεις για απάντληση υδάτων κυρίως σε περιοχές των βορείων προαστίων.