Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016 19:34

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τρίτη 28 Ιουνίου 2016.

Σούρουπο στη λίμνη του Μαραθώνα. Σούρουπο στη λίμνη του Μαραθώνα (φωτογραφία από drone).
EUROKINISSI / ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Σούρουπο στη λίμνη του Μαραθώνα (φωτογραφία από drone).

Βουτιά στον ποταμό Γενισέι. Ένας άντρας πηδά από γέφυρα ύψους 12 μέτρων στα νερά του ποταμού Γενισέι, στο Κρασνογιάρσκ της Σιβηρίας.
REUTERS / ILYA NAYMUSHIN

Ένας άντρας πηδά από γέφυρα ύψους 12 μέτρων στα νερά του ποταμού Γενισέι, στο Κρασνογιάρσκ της Σιβηρίας.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Είμαι ακόμη ζωντανή. «Σε κάθε περίπτωση, είμαι ακόμη ζωντανή, χα!», δήλωσε η βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου Ελισάβετ, κατά την πρώτη δημόσια εμφάνισή της, μετά την ψήφο των Βρετανών υπέρ του Brexit στο δημοψήφισμα της περασμένης Πέμπτης. Το σχόλιο έγινε κατά τη διάρκεια διήμερης επίσκεψης στη Βόρεια Ιρλανδία, έπειτα από την εξαιρετικά έντονη εβδομάδα που έζησε το Ηνωμένο Βασίλειο στο οποίο η πολιτική τάξη αντιμετωπίζει τις συνέπειες της ψήφου των Βρετανών υπέρ της εξόδου της χώρας τους από την Ε.Ε..
REUTERS / CLODAGH KILCOYNE

«Σε κάθε περίπτωση, είμαι ακόμη ζωντανή, χα!», δήλωσε η βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου Ελισάβετ, κατά την πρώτη δημόσια εμφάνισή της, μετά την ψήφο των Βρετανών υπέρ του Brexit στο δημοψήφισμα της περασμένης Πέμπτης. Το σχόλιο έγινε κατά τη διάρκεια διήμερης επίσκεψης στη Βόρεια Ιρλανδία, έπειτα από την εξαιρετικά έντονη εβδομάδα που έζησε το Ηνωμένο Βασίλειο στο οποίο η πολιτική τάξη αντιμετωπίζει τις συνέπειες της ψήφου των Βρετανών υπέρ της εξόδου της χώρας τους από την Ε.Ε..

Βουτιές για λίγα κέρματα. Ένα αγόρι αναδύεται από τα νερά μολυσμένου ποταμού στην Καλκούτα έχοντας στο στόμα του κέρματα. Εκατοντάδες παιδιά στην Ινδία βγάζουν τα προς το ζην μαζεύοντας τα κέρματα που πετούν οι πιστοί στο ποτάμι της περιοχής που θεωρείται ιερό. Συγκεντρώνουν περίπου 10 δολάρια ΗΠΑ της ημέρα, τα οποία συχνά αποτελούν και το μοναδικό εισόδημα των οικογενειών τους.
EPA / PIYAL ADHIKARY

Ένα αγόρι αναδύεται από τα νερά μολυσμένου ποταμού στην Καλκούτα έχοντας στο στόμα του κέρματα. Εκατοντάδες παιδιά στην Ινδία βγάζουν τα προς το ζην μαζεύοντας τα κέρματα που πετούν οι πιστοί στο ποτάμι της περιοχής που θεωρείται ιερό. Συγκεντρώνουν περίπου 10 δολάρια ΗΠΑ της ημέρα, τα οποία συχνά αποτελούν και το μοναδικό εισόδημα των οικογενειών τους.

Οικογενειακές στιγμές στην Ιαπωνία. Η Ασάκο Γιοσιχανάρι κρατά στην αγκαλιά της το ηλικίας δύο μηνών μωρό που υιοθέτησε πρόσφατα, στο σπίτι της στην Ιαπωνία
REUTERS / TORU HANAI

Η Ασάκο Γιοσιχανάρι κρατά στην αγκαλιά της το ηλικίας δύο μηνών μωρό που υιοθέτησε πρόσφατα, στο σπίτι της στην Ιαπωνία

Το φιλί του Γιούνκερ στον Φάρατζ. Ένα πεταχτό φιλί στο μάγουλο έδωσε ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στον ηγέτη του ευρωσκεπτικιστικού κόμματος Ukip της Βρετανίας Νάιτζελ Φάρατζ στο Ευρωκοινοβούλιο, λίγο πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση της Ολομέλειας για το Brexit.
REUTERS / ERIC VIDAL

Ένα πεταχτό φιλί στο μάγουλο έδωσε ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στον ηγέτη του ευρωσκεπτικιστικού κόμματος Ukip της Βρετανίας Νάιτζελ Φάρατζ στο Ευρωκοινοβούλιο, λίγο πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση της Ολομέλειας για το Brexit.

Επιστροφή από το σχολείο. Με όχημα ένα… βαρέλι επιστρέφουν οι μαθητές της φωτογραφίας από το σχολείο τους, λόγω των πλημμυρών που πλήττουν την κομητεία Ντουτσάνγκ της Κίνας.
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Με όχημα ένα… βαρέλι επιστρέφουν οι μαθητές της φωτογραφίας από το σχολείο τους, λόγω των πλημμυρών που πλήττουν την κομητεία Ντουτσάνγκ της Κίνας.

Αγροτικές εργασίες στην Υεμένη. Αγρότης εργάζεται στο χωράφι του στα περίχωρα της πρωτεύουσας της Υεμένης, Σαναά.
EPA / YAHYA ARHAB

Αγρότης εργάζεται στο χωράφι του στα περίχωρα της πρωτεύουσας της Υεμένης, Σαναά.

Καθημερινή ζωή στην Ινδία. Μαϊμού τρέχει πάνω σε γέφυρα του ποταμού Σαμπαρμάτι στο Αχμενταμπάντ της Ινδίας.
REUTERS / AMIT DAVE

Μαϊμού τρέχει πάνω σε γέφυρα του ποταμού Σαμπαρμάτι στο Αχμενταμπάντ της Ινδίας.

Στιγμιότυπο από παραλία της Θεσσαλονίκης . Στιγμιότυπο από παραλία στα Νέα Βρασνά Θεσσαλονίκης.
SOOC / Konstantinos Tsakalidis

Στιγμιότυπο από παραλία στα Νέα Βρασνά Θεσσαλονίκης.

Μαίνεται η πυρκαγιά στα Δερβενοχώρια. Συνεχίζεται και σήμερα η μάχη με τις φλόγες στα Δερβενοχώρια, με την πυρκαγιά που μαίνεται από το βράδυ του Σαββάτου να έχει κατακάψει χιλιάδες στρέμματα πευκοδάσους.
SOOC / Nick Paleologos

Συνεχίζεται και σήμερα η μάχη με τις φλόγες στα Δερβενοχώρια, με την πυρκαγιά που μαίνεται από το βράδυ του Σαββάτου να έχει κατακάψει χιλιάδες στρέμματα πευκοδάσους.