Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016 20:00

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016.

Εντυπωσιακά καπέλα από τις Βασιλικές Ιπποδρομίες του Άσκοτ. Στιγμιότυπο από τις Βασιλικές ιπποδρομίες του Άσκοτ, στη Μ. Βρετανία.
REUTERS / Toby Melville

Στιγμιότυπο από τις Βασιλικές ιπποδρομίες του Άσκοτ, στη Μ. Βρετανία.

Προσευχή για το Ραμαζάνι. Μια γυναίκα προσεύχεται σε ναό του Σριναγκάρ, στην Ινδία.
REUTERS / DANISH ISMAIL

Μια γυναίκα προσεύχεται σε ναό του Σριναγκάρ, στην Ινδία.

Άνοδος της θερμοκρασίας στην Αθήνα. Ζεστή καλοκαιρινή μέρα στην Αθήνα, στις 15/6/2016.
EUROKINISSI / Stelios Μisinas

Ζεστή καλοκαιρινή μέρα στην Αθήνα, στις 15/6/2016.

«Γνωρίστε τον Βίνσεντ βαν Γκογκ». Μια γυναίκα επισκέπτεται την έκθεση «Γνωρίστε τον Βίνσεντ βαν Γκογκ» στο Πεκίνο.
REUTERS / KIM KYUNG-HOON

Μια γυναίκα επισκέπτεται την έκθεση «Γνωρίστε τον Βίνσεντ βαν Γκογκ» στο Πεκίνο.

Αγώνας με «Βάρκες του Δράκου» στην Κίνα . Στιγμιότυπο από προπόνηση εν όψει των αγώνων με βάρκες σε σχήμα δράκου που θα πραγματοποιηθούν στο Σινγιού της επαρχίας Τζιανγκσί, στην ανατολική Κίνα.
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Στιγμιότυπο από προπόνηση εν όψει των αγώνων με βάρκες σε σχήμα δράκου που θα πραγματοποιηθούν στο Σινγιού της επαρχίας Τζιανγκσί, στην ανατολική Κίνα.

Παρατηρώντας την άγρια ζωή του Νοτίου Ωκεανού. Φωτογραφία που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα από το IMAS απεικονίζει δύο θαλάσσιους ελέφαντες με μια συσκευή εντοπισμού θέσης η οποία τοποθετήθηκε στο ένα από τα θηλαστικά με σκοπό να μελετηθούν οι αλλαγές στη συμπεριφορά τους με την πάροδο των ετών.
EPA / IMAS/CLIVE MCMAHON

Φωτογραφία που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα από το IMAS απεικονίζει δύο θαλάσσιους ελέφαντες με μια συσκευή εντοπισμού θέσης η οποία τοποθετήθηκε στο ένα από τα θηλαστικά με σκοπό να μελετηθούν οι αλλαγές στη συμπεριφορά τους με την πάροδο των ετών.

Διαγωνισμός σέρφινγκ στα Φίτζι. Ο Βραζιλιάνος Adriano De Souza συμμετέχει σε διαγωνισμό σέρφινγκ που διεξάγεται στη Νήσος Ταβαρούα, στα Φίτζι.
WSL/Sloane

Ο Βραζιλιάνος Adriano De Souza συμμετέχει σε διαγωνισμό σέρφινγκ που διεξάγεται στη Νήσος Ταβαρούα, στα Φίτζι.

Κενταύρια στη Δρέσδη. Μια κενταύρια σε αγρό της Δρέσδης, στη Γερμανία.
EPA / ARNO BURGI

Μια κενταύρια σε αγρό της Δρέσδης, στη Γερμανία.

Ηλιοβασίλεμα στη Μόσχα. Ο ήλιος δύει πίσω από το Διεθνές Εμπορικό Κέντρο της Μόσχας.
REUTERS / MAXIM SHEMETOV

Ο ήλιος δύει πίσω από το Διεθνές Εμπορικό Κέντρο της Μόσχας.

Φιλοξενία προσφύγων σε διαμερίσματα της Θεσσαλονίκης. Με την χρήση του google translate και με τα... μάτια συνεννοούνται πρόσφυγες με τους ιδιοκτήτες διαμερισμάτων που τους φιλοξενούν στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο προγράμματος του SolidarityNow. Περισσότερες από 25 οικογένειες προσφύγων μοιράζονται την καθημερινότητα, το φαγητό τους και την... παρέα τους με Έλληνες που τους έχουν «αγκαλιάσει» και αγωνιούν για το μέλλον τους.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Με την χρήση του google translate και με τα... μάτια συνεννοούνται πρόσφυγες με τους ιδιοκτήτες διαμερισμάτων που τους φιλοξενούν στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο προγράμματος του SolidarityNow. Περισσότερες από 25 οικογένειες προσφύγων μοιράζονται την καθημερινότητα, το φαγητό τους και την... παρέα τους με Έλληνες που τους έχουν «αγκαλιάσει» και αγωνιούν για το μέλλον τους.

«Ας τους κρατήσουμε στη μνήμη μας». Άνθρωποι επισκέπτονται την υπάιθρια έκθεση «Ας τους κρατήσουμε στη μνήμη μας» που είναι αφιερωμένη στους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους κατά την Εξέγερσης της Βαρσοβίας, στο Warsaw Rising Park, στην Πολωνία. Η συγκεκριμένη έκθεση θα μείνει ανοιχτή για το κοινό μέχρι το φθινόπωρο.
EPA / JACEK TURCZYK

Άνθρωποι επισκέπτονται την υπάιθρια έκθεση «Ας τους κρατήσουμε στη μνήμη μας» που είναι αφιερωμένη στους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους κατά την Εξέγερσης της Βαρσοβίας, στο Warsaw Rising Park, στην Πολωνία. Η συγκεκριμένη έκθεση θα μείνει ανοιχτή για το κοινό μέχρι το φθινόπωρο.

Ένας διαφορετικός αγώνας ποδοσφαίρου. Στιγμιότυπο από αγώνα ποδοσφαίρου κατά τον οποίο οι συμμετέχοντες είναι μέσα σε πλαστικές φούσκες, σε γήπεδο του Πανεπιστημίου των Φιλιππίνων, στη Μανίλα.
REUTERS / ERIK DE CASTRO

Στιγμιότυπο από αγώνα ποδοσφαίρου κατά τον οποίο οι συμμετέχοντες είναι μέσα σε πλαστικές φούσκες, σε γήπεδο του Πανεπιστημίου των Φιλιππίνων, στη Μανίλα.

Ο μικρόκοσμος της Ουγγαρίας. Εφημόπτερα ζευγαρώνουν στην επιφάνεια του ποταμού Τίσα, στο Tiszakürt της Ουγγαρίας.
REUTERS / LASZLO BALOGH

Εφημόπτερα ζευγαρώνουν στην επιφάνεια του ποταμού Τίσα, στο Tiszakürt της Ουγγαρίας.