Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016 19:54

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016.

Ανάσες δροσιάς στην Ινδία. Ένας άνδρας πλένει τους βίσονές του στο Αμριτσάρ της Ινδίας.
EPA / RAMINDER PAL SINGH

Ένας άνδρας πλένει τους βίσονές του στο Αμριτσάρ της Ινδίας.

Πυρκαγιά κοντά στις αρχαιότητες της Κνωσού. Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι κοντά στις αρχαιότητες της Κνωσού, στο Ηράκλειο Κρήτης. Τοπικές ιστοσελίδες γράφουν πως η φωτιά, που μαίνεται σε χαράδρα, βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τα σπίτια οικισμού, όμως, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν απειλεί ούτε τον αρχαιολογικό χώρο ούτε και κατοικημένη περιοχή. Στο σημείο επιχειρούν 11 οχήματα, με 24 πυροσβέστες και 25 άτομα πεζοπόρο τμήμα.
 
INTIME NEWS / Image photo services

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι κοντά στις αρχαιότητες της Κνωσού, στο Ηράκλειο Κρήτης. Τοπικές ιστοσελίδες γράφουν πως η φωτιά, που μαίνεται σε χαράδρα, βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τα σπίτια οικισμού, όμως, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν απειλεί ούτε τον αρχαιολογικό χώρο ούτε και κατοικημένη περιοχή. Στο σημείο επιχειρούν 11 οχήματα, με 24 πυροσβέστες και 25 άτομα πεζοπόρο τμήμα.

 

Στιγμιότυπο από δρόμο της Αθήνας. Γκράφιτι σε δρόμο της Αθήνας την Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016.
INTIME NEWS / ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Γκράφιτι σε δρόμο της Αθήνας την Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016.

Παιχνίδια με τους πάγους. Δύο παιδιά παίζουν πάνω σε ένα κομμάτι πάγου στο Νουούκ της Γροιλανδίας. Η φωτογραφία τραβήχτηκε στις 5 Ιουνίου και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.
REUTERS / STAFF

Δύο παιδιά παίζουν πάνω σε ένα κομμάτι πάγου στο Νουούκ της Γροιλανδίας. Η φωτογραφία τραβήχτηκε στις 5 Ιουνίου και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Επιχείρηση εκκένωσης καταυλισμού προσφύγων στην ΠΑΘΕ. Πρόσφυγες και μετανάστες ετοιμάζονται να αναχωρήσουν κατά την διάρκεια της επιχείρησης εκκένωσης του άτυπου καταυλισμού προσφύγων και μεταναστών στην ΠΑΘΕ, στο ύψος του Πολυκάστρου. Διμοιρίες των ΜΑΤ αναπτύχθηκαν από το πρωί στην περιοχή προκειμένου να συνοδεύσουν πρόσφυγες και μετανάστες στα πούλμαν που θα τους μεταφέρουν σε οργανωμένες δομές φιλοξενίας.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ

Πρόσφυγες και μετανάστες ετοιμάζονται να αναχωρήσουν κατά την διάρκεια της επιχείρησης εκκένωσης του άτυπου καταυλισμού προσφύγων και μεταναστών στην ΠΑΘΕ, στο ύψος του Πολυκάστρου. Διμοιρίες των ΜΑΤ αναπτύχθηκαν από το πρωί στην περιοχή προκειμένου να συνοδεύσουν πρόσφυγες και μετανάστες στα πούλμαν που θα τους μεταφέρουν σε οργανωμένες δομές φιλοξενίας.

Προσευχές για το Ραμαζάνι. Μια γυναίκα προσεύχεται σε ναό του Σριναγκάρ, στην Ινδία.
REUTERS / DANISH ISMAIL

Μια γυναίκα προσεύχεται σε ναό του Σριναγκάρ, στην Ινδία.

Σοκ από την ομολογία 14χρονου για τη δολοφονία του συμμαθητή του. Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη με την τροπή της υπόθεσης δολοφονίας του 14χρονου στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης. Ένας συνομήλικος συμμαθητής του άτυχου αγοριού φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε τον 14χρονο, ενώ προς το παρόν τα κίνητρα του εγκλήματος παραμένουν άγνωστα. Πρόκειται για τον ανήλικο που συνόδευε τον 14χρονο μετά την αποχώρησή του από το αναψυκτήριο όπου είχε πάει το προηγούμενο βράδυ για διασκέδαση. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 14χρονος ισχυρίστηκε ότι τα δύο τελευταία χρόνια δεχόταν φραστικές επιθέσεις από το θύμα. Ο 14χρονος παραμένει υπό κράτηση στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.
MotionTeam / ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη με την τροπή της υπόθεσης δολοφονίας του 14χρονου στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης. Ένας συνομήλικος συμμαθητής του άτυχου αγοριού φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε τον 14χρονο, ενώ προς το παρόν τα κίνητρα του εγκλήματος παραμένουν άγνωστα. Πρόκειται για τον ανήλικο που συνόδευε τον 14χρονο μετά την αποχώρησή του από το αναψυκτήριο όπου είχε πάει το προηγούμενο βράδυ για διασκέδαση. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 14χρονος ισχυρίστηκε ότι τα δύο τελευταία χρόνια δεχόταν φραστικές επιθέσεις από το θύμα. Ο 14χρονος παραμένει υπό κράτηση στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Στρατιωτικές ασκήσεις στην Κίνα. Στιγμιότυπο από στρατιωτικές ασκήσεις που διεξάγονται στο Νανίνγκ της Κίνας.
REUTERS / CHINA DAILY

Στιγμιότυπο από στρατιωτικές ασκήσεις που διεξάγονται στο Νανίνγκ της Κίνας.

Πηγαίνοντας με σχεδία στο σχολείο. Τρία μικρά παιδιά πηγαίνουν στο σχολείο την πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς με τη βοήθεια μιας αυτοσχέδιας βάρκας, στο Rizal της Μανίλα.
REUTERS / ERIK DE CASTRO

Τρία μικρά παιδιά πηγαίνουν στο σχολείο την πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς με τη βοήθεια μιας αυτοσχέδιας βάρκας, στο Rizal της Μανίλα.

Επίδειξη μόδας στο Λονδίνο. Στιγμιότυπο από την επίδειξη μόδας του σχεδιαστή ρούχων και καλλιτέχνη Aitor Throup στο Λονδίνο.
REUTERS / NEIL HALL

Στιγμιότυπο από την επίδειξη μόδας του σχεδιαστή ρούχων και καλλιτέχνη Aitor Throup στο Λονδίνο.