Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Σάββατο, 11 Ιουνίου 2016 21:13

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Σάββατο 11 Ιουνίου 2016.

Ηλιοβασίλεμα στην παραλία του Αλίμου. Κόσμος απολαμβάνει το ηλιοβασίλεμα στην παραλία του Αλίμου.
INTIME NEWS / ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Κόσμος απολαμβάνει το ηλιοβασίλεμα στην παραλία του Αλίμου.

EURO 2016: Νέα επεισόδια μεταξύ φιλάθλων στη Μασσαλία. Από νέα επεισόδια μεταξύ φιλάθλων δοκιμάσθηκε και σήμερα η Μασσαλία, λίγες ώρες πριν από τον κρίσιμο αγώνα μεταξύ Αγγλίας και Ρωσίας και έπειτα από τις βίαιες συγκρούσεις της Παρασκευής μεταξύ εκατοντάδων οπαδών των δύο ομάδων. Οι αστυνομικές αρχές της Μασσαλίας αναγκάσθηκαν να κάνουν χρήση δακρυγόνων, προκειμένου να χωρίσουν τους οργισμένους οπαδούς που προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές στη συνοικία Vieux Port της Μασσαλίας, μετατρέποντάς την σε ζώνη «εμφυλίου πολέμου».
REUTERS / JEAN-PAUL PELISSIER

Από νέα επεισόδια μεταξύ φιλάθλων δοκιμάσθηκε και σήμερα η Μασσαλία, λίγες ώρες πριν από τον κρίσιμο αγώνα μεταξύ Αγγλίας και Ρωσίας και έπειτα από τις βίαιες συγκρούσεις της Παρασκευής μεταξύ εκατοντάδων οπαδών των δύο ομάδων. Οι αστυνομικές αρχές της Μασσαλίας αναγκάσθηκαν να κάνουν χρήση δακρυγόνων, προκειμένου να χωρίσουν τους οργισμένους οπαδούς που προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές στη συνοικία Vieux Port της Μασσαλίας, μετατρέποντάς την σε ζώνη «εμφυλίου πολέμου».

Διαγωνισμός άλματος σε πισίνα με παραδοσιακές στολές. Διαγωνιζόμενη πηδά σε μία πισίνα φορώντας μία παραδοσιακή στολή της Βαυαρίας, γνωστή ως Dirndl, κατά τη διάρκεια του 2ου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Dirndl Jumping, στο Ασάφενμπουργκ, στη Γερμανία.
EPA / NICOLAS ARMER

Διαγωνιζόμενη πηδά σε μία πισίνα φορώντας μία παραδοσιακή στολή της Βαυαρίας, γνωστή ως Dirndl, κατά τη διάρκεια του 2ου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Dirndl Jumping, στο Ασάφενμπουργκ, στη Γερμανία.

Σούπερ-βακτήρια στις ακτές του Ρίο ντε Τζανέιρο. Μία γυναίκα κάνει μπάνιο στην παραλία της Κοπακαμπάνα στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Επικίνδυνα, «σούπερ-βακτήρια», που είναι ανθεκτικά στα φάρμακα εντόπισαν οι επιστήμονες σε ορισμένες ακτές του Ρίο ντε Τζανέιρο που θα φιλοξενήσουν  αθλητικούς αγώνες στο πλαίσιο των Ολυμπιακών. Επικίνδυνα βακτήρια εντοπίσθηκαν και σε λιμνοθάλασσα όπου θα διοργανωθούν αγώνες κωπηλασίας και κανό, κατά την έναρξη των Ολυμπιακών, στις 5 Αυγούστου, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters σε αποκλειστικό του δημοσίευμα. Τα ευρήματα δύο ακαδημαϊκών μελετών, αφορούν ορισμένα από τα πιο δημοφιλή σημεία επισκεψιμότητας για τους τουρίστες, εντείνοντας παράλληλα τις ανησυχίες για την ασφάλεια των υδάτων του Ρίο.
REUTERS / SERGIO MORAES

Μία γυναίκα κάνει μπάνιο στην παραλία της Κοπακαμπάνα στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Επικίνδυνα, «σούπερ-βακτήρια», που είναι ανθεκτικά στα φάρμακα εντόπισαν οι επιστήμονες σε ορισμένες ακτές του Ρίο ντε Τζανέιρο που θα φιλοξενήσουν  αθλητικούς αγώνες στο πλαίσιο των Ολυμπιακών. Επικίνδυνα βακτήρια εντοπίσθηκαν και σε λιμνοθάλασσα όπου θα διοργανωθούν αγώνες κωπηλασίας και κανό, κατά την έναρξη των Ολυμπιακών, στις 5 Αυγούστου, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters σε αποκλειστικό του δημοσίευμα. Τα ευρήματα δύο ακαδημαϊκών μελετών, αφορούν ορισμένα από τα πιο δημοφιλή σημεία επισκεψιμότητας για τους τουρίστες, εντείνοντας παράλληλα τις ανησυχίες για την ασφάλεια των υδάτων του Ρίο.

EURO 2016: Με 1-0 επικράτησε η Ελβετία της Αλβανίας . Στιγμιότυπο από τον αγώνα Ελβετία - Αλβανία στο πλαίσιο του EURO 2016. Το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στο EURO 2016 έκανε η Ελβετία, η οποία επικράτησε 1-0 της Αλβανίας σε αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική του 1ου ομίλου.
REUTERS / Darren Staples

Στιγμιότυπο από τον αγώνα Ελβετία - Αλβανία στο πλαίσιο του EURO 2016. Το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στο EURO 2016 έκανε η Ελβετία, η οποία επικράτησε 1-0 της Αλβανίας σε αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική του 1ου ομίλου.

Καθημερινή ζωή στη Σρι Λάνκα. Νέοι διασκεδάζουν σε μία λίμνη στην πόλη Kesbewa στη Σρι Λάνκα.
REUTERS / DINUKA LIYANAWATTE

Νέοι διασκεδάζουν σε μία λίμνη στην πόλη Kesbewa στη Σρι Λάνκα.

Στιγμιότυπο από το Athens Pride 2016. Στιγμιότυπο από το Athens Gay Pride, στο κέντρο της Αθήνας. Πλήθος κόσμου έδωσε και φέτος, για ενδέκατη χρονιά, το «παρών» στη Γιορτή Υπερηφάνειας, με το κέντρο της Αθήνας να βάφεται στα χρώματα του ουράνιου τόξου σήμερα το απόγευμα. Η συγκέντρωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος ολοκληρώνεται με την πορεία του Athens Pride στο Σύνταγμα. Στόχος της διοργάνωσης είναι να καταπολεμήσει τις διακρίσεις σε βάρος ομοφυλόφιλων ανδρών και γυναικών, αμφιφυλόφιλων και τρανς και να μεγιστοποιήσει την ορατότητά τους, προωθώντας τα δικαιώματά τους. 
SOOC / Alexandros Michailidis

Στιγμιότυπο από το Athens Gay Pride, στο κέντρο της Αθήνας. Πλήθος κόσμου έδωσε και φέτος, για ενδέκατη χρονιά, το «παρών» στη Γιορτή Υπερηφάνειας, με το κέντρο της Αθήνας να βάφεται στα χρώματα του ουράνιου τόξου σήμερα το απόγευμα. Η συγκέντρωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος ολοκληρώνεται με την πορεία του Athens Pride στο Σύνταγμα. Στόχος της διοργάνωσης είναι να καταπολεμήσει τις διακρίσεις σε βάρος ομοφυλόφιλων ανδρών και γυναικών, αμφιφυλόφιλων και τρανς και να μεγιστοποιήσει την ορατότητά τους, προωθώντας τα δικαιώματά τους. 

Ξεκούραση στα χαρακώματα της Συρίας. Ένας αντάρτης πολεμιστής κοιμάται σε ένα χαράκωμα στην περιοχή νότια από το Χαλέπι, στη Συρία.
REUTERS / KHALIL ASHAWI

Ένας αντάρτης πολεμιστής κοιμάται σε ένα χαράκωμα στην περιοχή νότια από το Χαλέπι, στη Συρία.

Εορταστικές εκδηλώσεις για τα 90ά γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ. Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας παρακολουθούν από το μπαλκόνι των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ υπερπτήσεις επίδειξης μαχητικών της Βασιλικής Αεροπορίας, μετά την ετήσια τελετή Trooping the colour (Απόδοση χαιρετισμού στη σημαία) στο Λονδίνο. Με μια εντυπωσιακή παρέλαση και την παραδοσιακή επιθεώρηση του στρατεύματος κοντά στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ συνεχίστηκαν για δεύτερη ημέρα στο Λονδίνο οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα 90ά γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ. Περίπου 1.500 ένστολοι στρατιώτες και 300 άλογα συμμετείχαν στην παραδοσιακή τελετή Trooping the colour η οποία ανάγεται στις πολεμικές προετοιμασίες του παρελθόντος, όταν όλες οι σημαίες επιδεικνύονταν στους στρατιώτες προκειμένου να είναι σε θέση να τις αναγνωρίζουν μέσα στη σύγχυση της μάχης.
REUTERS / TOBY MELVILLE

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας παρακολουθούν από το μπαλκόνι των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ υπερπτήσεις επίδειξης μαχητικών της Βασιλικής Αεροπορίας, μετά την ετήσια τελετή Trooping the colour (Απόδοση χαιρετισμού στη σημαία) στο Λονδίνο. Με μια εντυπωσιακή παρέλαση και την παραδοσιακή επιθεώρηση του στρατεύματος κοντά στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ συνεχίστηκαν για δεύτερη ημέρα στο Λονδίνο οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα 90ά γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ. Περίπου 1.500 ένστολοι στρατιώτες και 300 άλογα συμμετείχαν στην παραδοσιακή τελετή Trooping the colour η οποία ανάγεται στις πολεμικές προετοιμασίες του παρελθόντος, όταν όλες οι σημαίες επιδεικνύονταν στους στρατιώτες προκειμένου να είναι σε θέση να τις αναγνωρίζουν μέσα στη σύγχυση της μάχης.

Αποχαιρετισμός του θρύλου Μοχάμεντ Άλι. Χιλιάδες άνθρωποι αποχαιρέτησαν τον θρύλο της πυγμαχίας Μοχάμεντ Άλι που πέθανε σε ηλικία 74 ετών νικημένος από τη νόσο του Πάρκινσον. Η νεκρώσιμη πομπή πέρασε μπροστά από μέρη - σταθμούς στη ζωή του Μοχάμεντ Άλι στη γενέτειρά του Λούιβιλ. Οι συγκεντρωμένοι έραιναν το όχημα με λουλούδια και φώναζαν ρυθμικά το όνομά του. Η νεκρώσιμη ακολουθία πραγματοποιήθηκε σε αθλητικό κέντρο χωρητικότητας 18.000 ατόμων.
REUTERS / ADREES LATIF

Χιλιάδες άνθρωποι αποχαιρέτησαν τον θρύλο της πυγμαχίας Μοχάμεντ Άλι που πέθανε σε ηλικία 74 ετών νικημένος από τη νόσο του Πάρκινσον. Η νεκρώσιμη πομπή πέρασε μπροστά από μέρη - σταθμούς στη ζωή του Μοχάμεντ Άλι στη γενέτειρά του Λούιβιλ. Οι συγκεντρωμένοι έραιναν το όχημα με λουλούδια και φώναζαν ρυθμικά το όνομά του. Η νεκρώσιμη ακολουθία πραγματοποιήθηκε σε αθλητικό κέντρο χωρητικότητας 18.000 ατόμων.

Το Solar Impulse στη Νέα Υόρκη. Το ηλιακό αεροσκάφος Solar Impulse 2, με πιλότο τον Ελβετό Αντρέ Μπόρσμπεργκ, πετά πάνω από το Άγαλμα της Ελευθερίας στη Νέα Υόρκη. Όνειρο χαρακτήρισε την νυχτερινή εικόνα του Αγάλματος της Ελευθερίας ο Αντρέ Μπόρσμπεργκ, που πέταξε με το ηλιακό αεροσκάφος Solar Impulse 2 πάνω από το φωτισμένο μνημείο περίπου στις 2:30 μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής. Αφού πέρασε πάνω από το Μανχάταν και το λιμάνι της Νέας Υόρκης, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο JFK.
REUTERS / HANDOUT

Το ηλιακό αεροσκάφος Solar Impulse 2, με πιλότο τον Ελβετό Αντρέ Μπόρσμπεργκ, πετά πάνω από το Άγαλμα της Ελευθερίας στη Νέα Υόρκη. Όνειρο χαρακτήρισε την νυχτερινή εικόνα του Αγάλματος της Ελευθερίας ο Αντρέ Μπόρσμπεργκ, που πέταξε με το ηλιακό αεροσκάφος Solar Impulse 2 πάνω από το φωτισμένο μνημείο περίπου στις 2:30 μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής. Αφού πέρασε πάνω από το Μανχάταν και το λιμάνι της Νέας Υόρκης, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο JFK.

Προσγείωση αερόστατου σε κήπο. Ένα αερόστατο έχει προσγειωθεί κατά λάθος σε ένα κήπο στην περιοχή Bad Honnef κοντά στη Βόννη, στη δυτική Γερμανία.
REUTERS / WOLFGANG RATTAY

Ένα αερόστατο έχει προσγειωθεί κατά λάθος σε ένα κήπο στην περιοχή Bad Honnef κοντά στη Βόννη, στη δυτική Γερμανία.

Bομβιστική επίθεση στη Δαμασκό. Εκρήξεις σε παγιδευμένο αυτοκίνητο στοίχισαν τη ζωή τουλάχιστον σε οκτώ αμάχους, τραυματίζοντας δεκάδες σε προάστιο της Δαμασκού. Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβαν μαχητές του Ισλαμικού Κράτους, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Amaq, που έχει στενούς δεσμούς με το ΙΚ.
REUTERS / OMAR SANADIKI

Εκρήξεις σε παγιδευμένο αυτοκίνητο στοίχισαν τη ζωή τουλάχιστον σε οκτώ αμάχους, τραυματίζοντας δεκάδες σε προάστιο της Δαμασκού. Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβαν μαχητές του Ισλαμικού Κράτους, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Amaq, που έχει στενούς δεσμούς με το ΙΚ.