Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016 20:26

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016.

Απελευθέρωση από τα δεσμά του Ισλαμικού Κράτους. Στην πόλη Manbij, μια γυναίκα βγάζει το νικάμπ που φοράει λίγες ώρες μετά την απομάκρυνση των τζιχαντιστών και την ανακατάληψη του ελέγχου της περιοχής από τις Δημοκρατικές Δυνάμεις της Συρίας.
REUTERS / RODI SAID

Στην πόλη Manbij, μια γυναίκα βγάζει το νικάμπ που φοράει λίγες ώρες μετά την απομάκρυνση των τζιχαντιστών και την ανακατάληψη του ελέγχου της περιοχής από τις Δημοκρατικές Δυνάμεις της Συρίας.

Euro 2016: Επεισόδια προκάλεσαν Άγγλοι οπαδοί . Καπνογόνα έριξε η γαλλική αστυνομία στην προσπάθεια να καταστείλει τα επεισόδια που προκάλεσαν Άγγλοι οπαδοί, που βρίσκονται στην Γαλλία εν όψει του Euro 2016.
REUTERS / JEAN-PAUL PELISSIER

Καπνογόνα έριξε η γαλλική αστυνομία στην προσπάθεια να καταστείλει τα επεισόδια που προκάλεσαν Άγγλοι οπαδοί, που βρίσκονται στην Γαλλία εν όψει του Euro 2016.

Βουτιές στην Αγία Μαρίνα. Δύτης συναντά μια σουπιά στο βυθό της θάλασσας σε παραλία της Αγίας Μαρίνας.
Eurokinissi / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Δύτης συναντά μια σουπιά στο βυθό της θάλασσας σε παραλία της Αγίας Μαρίνας.

Προβλέψεις για το Euro 2016. Ο ελέφαντας που ακούει στο όνομα Nelly και ζει στο Hodenhagen της Γερμανίας είναι το νέο ζώο-μάντης των αποτελεσμάτων των επικείμενων αγώνων του Euro 2016 που θα διεξαχθεί στη Γαλλία από τις 10 Ιουνίου έως τις 10 Ιουλίο. Στη φωτογραφία παίζει με μια μπάλα ποδοσφαίρου επιχειρώντας να... προβλέψει το αποτέλεσμα του αγώνα που θα διεξαχθεί την Κυριακή, 12 Ιουνίου, ανάμεσα στην Ουκρανία και τη Γερμανία.
REUTERS / FABIAN BIMMER

Ο ελέφαντας που ακούει στο όνομα Nelly και ζει στο Hodenhagen της Γερμανίας είναι το νέο ζώο-μάντης των αποτελεσμάτων των επικείμενων αγώνων του Euro 2016 που θα διεξαχθεί στη Γαλλία από τις 10 Ιουνίου έως τις 10 Ιουλίο. Στη φωτογραφία παίζει με μια μπάλα ποδοσφαίρου επιχειρώντας να... προβλέψει το αποτέλεσμα του αγώνα που θα διεξαχθεί την Κυριακή, 12 Ιουνίου, ανάμεσα στην Ουκρανία και τη Γερμανία.

Πορεία διαμαρτυρίας στη Χιλή. Όχημα της αστυνομίας στο Βαλπαραΐσο της Χιλής χτυπά με κανόνι εκτόξευσης νερού διαδηλωτές που διαμαρτύρονται για τις μεταρρυθμίσεις στην Παιδεία που προωθεί η κυβέρνηση της χώρας. 
REUTERS / RODRIGO GARRIDO

Όχημα της αστυνομίας στο Βαλπαραΐσο της Χιλής χτυπά με κανόνι εκτόξευσης νερού διαδηλωτές που διαμαρτύρονται για τις μεταρρυθμίσεις στην Παιδεία που προωθεί η κυβέρνηση της χώρας. 

Εικαστική έκθεση στο Μπάντεν-Μπάντεν. Δύο γυναίκες κοιτούν τον πίνακα «Χωρίς τίτλο» της Katharina Grosse σε έκθεση έργων τέχνης στο Μπάντεν-Μπάντεν της Γερμανίας. Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό από τις 11 Ιουνίου έως τις 9 Οκτωβρίου.
EPA / ULI DECK

Δύο γυναίκες κοιτούν τον πίνακα «Χωρίς τίτλο» της Katharina Grosse σε έκθεση έργων τέχνης στο Μπάντεν-Μπάντεν της Γερμανίας. Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό από τις 11 Ιουνίου έως τις 9 Οκτωβρίου.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από εργαζόμενους του ΟΛΠ και ΟΛΘ στο Χ.Α. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κτήριο του Χρηματιστηρίου στη λεωφόρο Αθηνών πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στα λιμάνια του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης, ζητώντας την εξασφάλιση των εργασιακών τους σχέσεων εν όψει της ιδιωτικοποίησης των δύο λιμανιών.
INTIME NEWS / ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κτήριο του Χρηματιστηρίου στη λεωφόρο Αθηνών πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στα λιμάνια του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης, ζητώντας την εξασφάλιση των εργασιακών τους σχέσεων εν όψει της ιδιωτικοποίησης των δύο λιμανιών.

Ο μικρόκοσμος της Γερμανίας. Μια αγριομέλισσα πετά πάνω από ανθισμένα λουλούδια στη Φραγκφούρτη.
EPA / FRANK RUMPENHORST

Μια αγριομέλισσα πετά πάνω από ανθισμένα λουλούδια στη Φραγκφούρτη.

Διάσωση από το «Φεστιβάλ Σκυλίσιου Κρέατος» της Κίνας. Δύο ακτιβίστριες κρατούν τους σκύλους που έσωσαν από έναν πωλητή κρέατος σκύλου, λίγο πριν συμμετάσχουν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του «Φεστιβάλ Σκυλίσιου Κρέατος» στο Πεκίνο.
REUTERS / KIM KYUNG-HOON

Δύο ακτιβίστριες κρατούν τους σκύλους που έσωσαν από έναν πωλητή κρέατος σκύλου, λίγο πριν συμμετάσχουν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του «Φεστιβάλ Σκυλίσιου Κρέατος» στο Πεκίνο.

Προσευχές για το Ραμαζάνι. Γυναίκες προσεύχονται την πρώτη Παρασκευή του ιερού μήνα του Ραμαζανίου, στην Παλαιό Δελχί.
REUTERS / CATHAL MCNAUGHTON

Γυναίκες προσεύχονται την πρώτη Παρασκευή του ιερού μήνα του Ραμαζανίου, στην Παλαιό Δελχί.

Ασυνόδευτοι ανήλικοι πρόσφυγες στην Ιταλία. Ο 17χρονος Augustine Okukpon από τη Νιγηρία, καθρεφτίζεται στα γυαλιά ηλίου ενός φίλου του σε κέντρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανήλικων προσφύγων στην Caltagirone της Ιταλίας.
REUTERS / TONY GENTILE

Ο 17χρονος Augustine Okukpon από τη Νιγηρία, καθρεφτίζεται στα γυαλιά ηλίου ενός φίλου του σε κέντρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανήλικων προσφύγων στην Caltagirone της Ιταλίας.