Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τρίτη, 07 Ιουνίου 2016 20:55

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τρίτη 07 Ιουνίου 2016.

Διαδήλωση κατά της ενδοοικογενειακής βίας στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Μια γυναίκα συμμετέχει σε διαδήλωση ενάντια στη βία κατά των γυναικών που οργανώθηκε από την μη κυβερνητική οργάνωση Rio de Paz στην Κοπακαμπάνα της Βραζιλίας.
REUTERS / SERGIO MORAES

Μια γυναίκα συμμετέχει σε διαδήλωση ενάντια στη βία κατά των γυναικών που οργανώθηκε από την μη κυβερνητική οργάνωση Rio de Paz στην Κοπακαμπάνα της Βραζιλίας.

Ώρα για φαγητό. Η μόλις τριών εβδομάδων Μεγάλη Γκρι Κουκουβάγια, κάτοικος του ζωολογικού πάρκου Royev Ruchey της Ρωσίας, απολαμβάνει το γεύμα της.
REUTERS / ILYA NAYMUSHIN

Η μόλις τριών εβδομάδων Μεγάλη Γκρι Κουκουβάγια, κάτοικος του ζωολογικού πάρκου Royev Ruchey της Ρωσίας, απολαμβάνει το γεύμα της.

Πρεμιέρα για το «Warcraft». Η ηθοποιός Τζέιμι Λι Κέρτις στην πρεμιέρα της ταινίας «Warcraft», στο Χόλυγουντ.
REUTERS / MARIO ANZUONI

Η ηθοποιός Τζέιμι Λι Κέρτις στην πρεμιέρα της ταινίας «Warcraft», στο Χόλυγουντ.

Διαδραστικό έργο τέχνης στη Λωζάνη. Ένας άνδρας γράφει στον πίνακα του διαδραστικού έργου τέχνης με τίτλο «Πρίν Πεθάνω», που βρίσκεται δίπλα στη Λίμνη της Γενεύης, στην Ελβετία. Το έργο καλεί τους περαστικούς να έρθουν αντιμέτωποι με την ιδέα του θανάτου και να καταγράψουν τις επιθυμίες και τους στόχους που θέλουν να πραγματοποιήσουν στη ζωή τους.
EPA / MANUEL LOPEZ

Ένας άνδρας γράφει στον πίνακα του διαδραστικού έργου τέχνης με τίτλο «Πρίν Πεθάνω», που βρίσκεται δίπλα στη Λίμνη της Γενεύης, στην Ελβετία. Το έργο καλεί τους περαστικούς να έρθουν αντιμέτωποι με την ιδέα του θανάτου και να καταγράψουν τις επιθυμίες και τους στόχους που θέλουν να πραγματοποιήσουν στη ζωή τους.

Ριψοκίνδυνα παιχνίδια. Ένας θηριοδαμαστής τοποθετεί το κεφάλι του μέσα στο στόμα ενός κροκόδειλου κατά τη διάρκεια παράστασης στον ζωολογικό κήπο Sriracha Tiger, στο Τσον Μπουρί της Ταϊλάνδης.
REUTERS / CHAIWAT SUBPRASOM

Ένας θηριοδαμαστής τοποθετεί το κεφάλι του μέσα στο στόμα ενός κροκόδειλου κατά τη διάρκεια παράστασης στον ζωολογικό κήπο Sriracha Tiger, στο Τσον Μπουρί της Ταϊλάνδης.

Έντεκα νεκροί και δεκάδες τραυματίες από έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη. Έντεκα νεκροί και 36 τραυματίες είναι ο απολογισμός της αιματηρής βομβιστικής επίθεσης που είχε ως στόχο λεωφορείο της αστυνομίας στην περιοχή του Βεζνέτσιλερ, στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης. Όπως ανέφερε ο κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης επτά από τους νεκρούς ήταν αστυνομικοί, ενώ τρεις από τους τραυματίες είναι σε κρίσιμη κατάσταση.
REUTERS / OSMAN ORSAL

Έντεκα νεκροί και 36 τραυματίες είναι ο απολογισμός της αιματηρής βομβιστικής επίθεσης που είχε ως στόχο λεωφορείο της αστυνομίας στην περιοχή του Βεζνέτσιλερ, στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης. Όπως ανέφερε ο κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης επτά από τους νεκρούς ήταν αστυνομικοί, ενώ τρεις από τους τραυματίες είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Ένας νεκρός μετά από πυροβολισμούς στα Εξάρχεια . Άγνωστοι άνοιξαν πυρ και τραυμάτισαν θανάσιμα έναν άνδρα, ηλικίας περίπου 35 ετών, στην οδό Θεμιστοκλέους 88 στα Εξάρχεια. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 11.30 και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες ήταν δύο κουκουλοφόροι, που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα.
INTIME NEWS / ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Άγνωστοι άνοιξαν πυρ και τραυμάτισαν θανάσιμα έναν άνδρα, ηλικίας περίπου 35 ετών, στην οδό Θεμιστοκλέους 88 στα Εξάρχεια. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 11.30 και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες ήταν δύο κουκουλοφόροι, που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα.

«Οικογενειακές στιγμές» στο Ευρωκοινοβούλιο. Η Βρετανίδα ευρωβουλευτής, Ανελίζ Ντόντς κρατά το μωρό της αγκαλιά, κατά τη διάρκεια ψηφοφορίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
REUTERS / VINCENT KESSLER

Η Βρετανίδα ευρωβουλευτής, Ανελίζ Ντόντς κρατά το μωρό της αγκαλιά, κατά τη διάρκεια ψηφοφορίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Νεογέννητα παπάκια στο Ναύπλιο. Μία πάπια με τα μικρά της στο πάρκο της πόλης του Ναυπλίου, Τρίτη 7 Ιουνίου 2016. Όμορφες στιγμές έζησαν όσοι βρέθηκαν στο πάρκο της πόλης του Ναυπλίου καθώς στην τεχνητή λίμνη που υπάρχει εκεί έκαναν την εμφάνιση τους έντεκα νεογέννητα παπάκια. Μια πάπια του πάρκου γέννησε τα μικρά της και όπως είναι φυσικό προσέλκυσε τα βλέμματα του κόσμου και κυρίως των μικρών παιδιών.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Μία πάπια με τα μικρά της στο πάρκο της πόλης του Ναυπλίου, Τρίτη 7 Ιουνίου 2016. Όμορφες στιγμές έζησαν όσοι βρέθηκαν στο πάρκο της πόλης του Ναυπλίου καθώς στην τεχνητή λίμνη που υπάρχει εκεί έκαναν την εμφάνιση τους έντεκα νεογέννητα παπάκια. Μια πάπια του πάρκου γέννησε τα μικρά της και όπως είναι φυσικό προσέλκυσε τα βλέμματα του κόσμου και κυρίως των μικρών παιδιών.

Χωρίς μετρό, ηλεκτρικό, τραμ την Τετάρτη από 12:00 έως 16:00. Νέα ταλαιπωρία περιμένει την Τετάρτη το επιβατικό κοινό των μέσων σταθερής τροχιάς, αφού οι εργαζόμενοί τους συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους με νέα στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 16:00. 
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Νέα ταλαιπωρία περιμένει την Τετάρτη το επιβατικό κοινό των μέσων σταθερής τροχιάς, αφού οι εργαζόμενοί τους συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους με νέα στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 16:00. 

Ραμαζάνι στο Πακιστάν. Στιγμιότυπο από την παρασκευή vermicillis, ενός είδους μακαρονιών που χρησιμοποιούνται στο μαγείρεμα γλυκισμάτων κατά τη διάρκεια του Ραμαζανίου, στο Χαϊντεραμπάντ του Πακιστάν.
EPA / NADEEM KHAWER

Στιγμιότυπο από την παρασκευή vermicillis, ενός είδους μακαρονιών που χρησιμοποιούνται στο μαγείρεμα γλυκισμάτων κατά τη διάρκεια του Ραμαζανίου, στο Χαϊντεραμπάντ του Πακιστάν.