Multimedia

«Παρέλαση» αστέρων στο κόκκινο χαλί των Καννών

Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016 14:32

«Μαγνήτη» για τα αστέρια του κινηματογράφου και όχι μόνο αποτέλεσε και φέτος το κόκκινο χαλί του φεστιβάλ των Καννών, όπου διάσημες προσωπικότητες είχαν την ευκαιρία να «παρελάσουν» ενώπιον του κοινού και των φωτογράφων.

Την παράσταση κατά την έναρξη του φεστιβάλ την Τετάρτη έκλεψαν με την κομψότητά τους, μεταξύ άλλων, το ζεύγος Τζορτζ Κλούνεϊ και Αμάλ Αλαμουντίν, η 48χρονη Τζούλια Ρόμπερτς, η Αμερικανίδα Κίρστεν Ντανστ αλλά και η Εύα Λονγκόρια.

Τα φλας των φωτογράφων άστραψαν και στο πέρασμα των Λεϊλά Μπεκτί, Τζέσικα Τσάστεϊν, Ναόμι Γουότς και Σούζαν Σάραντον.

Μέχρι τις 22 Μαΐου, όταν και πέφτει η αυλαία του φεστιβάλ, αναμένεται να επισκεφθούν τις Κάννες περίπου 45.000 άνθρωποι, με τις γαλλικές αρχές να έχουν τεθεί σε κατάσταση συναγερμού, υπό τον φόβο κάποιας επίθεσης.

Φεστιβάλ Καννών - Κόκκινο χαλί.
REUTERS / JEAN-PAUL PELISSIER
Φεστιβάλ Καννών - Κόκκινο χαλί. Ο Τζωρτζ Κλούνεϊ και η Τζούλια ποζάρουν για φωτογραφίες στο κόκκινο χαλί, κατά την άφιξή τους για την προβολή της ταινίας «Money Monster», που προβάλλεται εκτός συναγωνισμού, στο πλαίσιο του 69ου κινηματογραφικού φεστιβάλ Καννών.
REUTERS / REGIS DUVIGNAU

Ο Τζωρτζ Κλούνεϊ και η Τζούλια ποζάρουν για φωτογραφίες στο κόκκινο χαλί, κατά την άφιξή τους για την προβολή της ταινίας «Money Monster», που προβάλλεται εκτός συναγωνισμού, στο πλαίσιο του 69ου κινηματογραφικού φεστιβάλ Καννών.

Φεστιβάλ Καννών - Κόκκινο χαλί. Ο Τζωρτζ Κλούνεϊ με τη γυναίκα του Αμάλ ποζάρουν για φωτογραφίες στο κόκκινο χαλί, μετά την προβολή της ταινίας «Money Monster», που προβλήθηκε εκτός συναγωνισμού, στο πλαίσιο του 69ου κινηματογραφικού φεστιβάλ Καννών.
REUTERS / REGIS DUVIGNAU

Ο Τζωρτζ Κλούνεϊ με τη γυναίκα του Αμάλ ποζάρουν για φωτογραφίες στο κόκκινο χαλί, μετά την προβολή της ταινίας «Money Monster», που προβλήθηκε εκτός συναγωνισμού, στο πλαίσιο του 69ου κινηματογραφικού φεστιβάλ Καννών.

Φεστιβάλ Καννών - Κόκκινο χαλί.
REUTERS / JEAN-PAUL PELISSIER
Φεστιβάλ Καννών - Κόκκινο χαλί. Η Τζούλια Ρόμπερτς και η Καϊτριόνα Μπάλφε ποζάρουν για φωτογραφίες στο κόκκινο χαλί, μετά την προβολή της ταινίας «Money Monster», που προβλήθηκε εκτός συναγωνισμού, στο πλαίσιο του 69ου κινηματογραφικού φεστιβάλ Καννών.
REUTERS / JEAN-PAUL PELISSIER

Η Τζούλια Ρόμπερτς και η Καϊτριόνα Μπάλφε ποζάρουν για φωτογραφίες στο κόκκινο χαλί, μετά την προβολή της ταινίας «Money Monster», που προβλήθηκε εκτός συναγωνισμού, στο πλαίσιο του 69ου κινηματογραφικού φεστιβάλ Καννών.

Η Τζούλια Ρόμπερτς ξυπόλητη στο κόκκινο χαλί. Η σκηνοθέτης Τζόντι Φόστερ και η ηθοποιός Τζούλια Ρόμπερτς στο κόκκινο χαλί, κατά την άφιξή τους για την προβολή της ταινίας «Money Monster», που προβάλλεται εκτός συναγωνισμού, στο πλαίσιο του 69ου κινηματογραφικού φεστιβάλ Καννών.
REUTERS / YVES HERMAN

Η σκηνοθέτης Τζόντι Φόστερ και η ηθοποιός Τζούλια Ρόμπερτς στο κόκκινο χαλί, κατά την άφιξή τους για την προβολή της ταινίας «Money Monster», που προβάλλεται εκτός συναγωνισμού, στο πλαίσιο του 69ου κινηματογραφικού φεστιβάλ Καννών.

Φεστιβάλ Καννών - Κόκκινο χαλί. Η ηθοποιός Τζούλια Ρόμπερς περπατά ξυπόλητη στο κόκκινο χαλί, κατά την άφιξή της για την προβολή της ταινίας «Money Monster», στο 69ο κινηματογραφικό φεστιβάλ Καννών.
REUTERS / JEAN-PAUL PELISSIER

Η ηθοποιός Τζούλια Ρόμπερς περπατά ξυπόλητη στο κόκκινο χαλί, κατά την άφιξή της για την προβολή της ταινίας «Money Monster», στο 69ο κινηματογραφικό φεστιβάλ Καννών.

Φεστιβάλ Καννών - Κόκκινο χαλί.
REUTERS / JEAN-PAUL PELISSIER
Φεστιβάλ Καννών - Κόκκινο χαλί. Ο Τζωρτζ Κλούνεϊ με τη γυναίκα του Αμάλ.
REUTERS / ERIC GAILLARD

Ο Τζωρτζ Κλούνεϊ με τη γυναίκα του Αμάλ.

Φεστιβάλ Καννών - Κόκκινο χαλί. Τα μέλη του καστ Τζούλια Ρόμπερς, Ντομινίκ Γουέστ, Καϊτριόνα Μπάλφε, Τζορτζ Κλούνεϊ και η σύζυγός του Αμάλ Αλαμουντίν ποζάρουν στο κόκκινο χαλί, κατά την άφιξή τους για την προβολή της ταινίας «Money Monster», στο πλαίσιο του 69ου κινηματογραφικού φεστιβάλ Καννών.
REUTERS / ERIC GAILLARD

Τα μέλη του καστ Τζούλια Ρόμπερς, Ντομινίκ Γουέστ, Καϊτριόνα Μπάλφε, Τζορτζ Κλούνεϊ και η σύζυγός του Αμάλ Αλαμουντίν ποζάρουν στο κόκκινο χαλί, κατά την άφιξή τους για την προβολή της ταινίας «Money Monster», στο πλαίσιο του 69ου κινηματογραφικού φεστιβάλ Καννών.

Φεστιβάλ Καννών - Κόκκινο χαλί. Ο Τζωρτζ Κλούνεϊ και η Τζούλια Ρόμπερτς.
REUTERS / ERIC GAILLARD

Ο Τζωρτζ Κλούνεϊ και η Τζούλια Ρόμπερτς.

Φεστιβάλ Καννών - Κόκκινο χαλί. Η σκηνοθέτης Τζόντι Φόστερ (στο κέντρο) και τα μέλη του καστ Τζούλια Ρόμπερς, Ντομινίκ Γουέστ, Καϊτριόνα Μπάλφε, Τζακ Ο
REUTERS / JEAN-PAUL PELISSIER

Η σκηνοθέτης Τζόντι Φόστερ (στο κέντρο) και τα μέλη του καστ Τζούλια Ρόμπερς, Ντομινίκ Γουέστ, Καϊτριόνα Μπάλφε, Τζακ Ο'Κόνελ, Τζορτζ Κλούνεϊ και η σύζυγός του Αμάλ Αλαμουντίν ποζάρουν στο κόκκινο χαλί, κατά την άφιξή τους για την προβολή της ταινίας «Money Monster», που προβάλλεται εκτός συναγωνισμού, στο πλαίσιο του 69ου κινηματογραφικού φεστιβάλ Καννών.

Φεστιβάλ Καννών - Κόκκινο χαλί. Η ηθοποιός Τζέσικα Τσάστεϊν υπογράφει αυτόγραφα στους θαυμαστές της, κατά την άφιξή της για την προβολή της ταινίας «Money Monster», στο 69ο κινηματογραφικό φεστιβάλ Καννών.
REUTERS / YVES HERMAN

Η ηθοποιός Τζέσικα Τσάστεϊν υπογράφει αυτόγραφα στους θαυμαστές της, κατά την άφιξή της για την προβολή της ταινίας «Money Monster», στο 69ο κινηματογραφικό φεστιβάλ Καννών.

Φεστιβάλ Καννών - Κόκκινο χαλί. Η ηθοποιός Τζέσικα Τσάστεϊν.
REUTERS / ERIC GAILLARD

Η ηθοποιός Τζέσικα Τσάστεϊν.

Φεστιβάλ Καννών - Κόκκινο χαλί. Η ηθοποιός Τζέσικα Τσάστεϊν.
REUTERS / YVES HERMAN

Η ηθοποιός Τζέσικα Τσάστεϊν.

Φεστιβάλ Καννών - Κόκκινο χαλί.
REUTERS / JEAN-PAUL PELISSIER
Φεστιβάλ Καννών - Κόκκινο χαλί. Η ηθοποιός Τζέσικα Τσάστεϊν.
EPA / ANDREAS RENTZ

Η ηθοποιός Τζέσικα Τσάστεϊν.

Φεστιβάλ Καννών - Κόκκινο χαλί. Η ηθοποιός Εύα Λονγκόρια ποζάρει στους φωτογράφους στο κόκκινο χαλί, κατά την άφιξή της για την προβολή της ταινίας «Money Monster», που προβάλλεται εκτός συναγωνισμού, στο πλαίσιο του 69ου κινηματογραφικού φεστιβάλ Καννών.
REUTERS / YVES HERMAN

Η ηθοποιός Εύα Λονγκόρια ποζάρει στους φωτογράφους στο κόκκινο χαλί, κατά την άφιξή της για την προβολή της ταινίας «Money Monster», που προβάλλεται εκτός συναγωνισμού, στο πλαίσιο του 69ου κινηματογραφικού φεστιβάλ Καννών.

Φεστιβάλ Καννών - Κόκκινο χαλί. Η ηθοποιός Εύα Λονγκόρια.
REUTERS / ERIC GAILLARD

Η ηθοποιός Εύα Λονγκόρια.

Φεστιβάλ Καννών - Κόκκινο χαλί. Η ηθοποιός Εύα Λονγκόρια ποζάρει στους φωτογράφους στο κόκκινο χαλί, κατά την άφιξή της για την προβολή της ταινίας «Money Monster», στο 69ο κινηματογραφικό φεστιβάλ Καννών.
REUTERS / REGIS DUVIGNAU

Η ηθοποιός Εύα Λονγκόρια ποζάρει στους φωτογράφους στο κόκκινο χαλί, κατά την άφιξή της για την προβολή της ταινίας «Money Monster», στο 69ο κινηματογραφικό φεστιβάλ Καννών.

Φεστιβάλ Καννών - Κόκκινο χαλί. Οι ηθοποιοί Σούζαν Σάραντον και Ναόμι Γουότς ποζάρουν στο κόκκινο χαλί, κατά την άφιξή τους για την προβολή της ταινίας «Money Monster», στο πλαίσιο του 69ου κινηματογραφικού φεστιβάλ Καννών.
REUTERS / JEAN-PAUL PELISSIER

Οι ηθοποιοί Σούζαν Σάραντον και Ναόμι Γουότς ποζάρουν στο κόκκινο χαλί, κατά την άφιξή τους για την προβολή της ταινίας «Money Monster», στο πλαίσιο του 69ου κινηματογραφικού φεστιβάλ Καννών.

Φεστιβάλ Καννών - Κόκκινο χαλί. Η ηθοποιός Σούζαν Σάραντον στο κόκκινο χαλί, κατά την άφιξή της για την προβολή της ταινίας «Money Monster», στο 69ο κινηματογραφικό φεστιβάλ Καννών.
REUTERS / ERIC GAILLARD

Η ηθοποιός Σούζαν Σάραντον στο κόκκινο χαλί, κατά την άφιξή της για την προβολή της ταινίας «Money Monster», στο 69ο κινηματογραφικό φεστιβάλ Καννών.

Φεστιβάλ Καννών - Κόκκινο χαλί. Οι ηθοποιοί Σούζαν Σάραντον και Ναόμι Γουότς.
REUTERS / JEAN-PAUL PELISSIER

Οι ηθοποιοί Σούζαν Σάραντον και Ναόμι Γουότς.

Φεστιβάλ Καννών - Κόκκινο χαλί. Η ηθοποιός Ναόμι Γουότς.
REUTERS / ERIC GAILLARD

Η ηθοποιός Ναόμι Γουότς.

Φεστιβάλ Καννών - Κόκκινο χαλί.
REUTERS / YVES HERMAN
Φεστιβάλ Καννών - Κόκκινο χαλί. Η ηθοποιός Αράγια Α. Χαργκέιτ ποζάρει στους φωτογράφους στο κόκκινο χαλί, κατά την άφιξή της για την προβολή της ταινίας «Cafe Society», στο 69ο κινηματογραφικό φεστιβάλ Καννών.
REUTERS / YVES HERMAN

Η ηθοποιός Αράγια Α. Χαργκέιτ ποζάρει στους φωτογράφους στο κόκκινο χαλί, κατά την άφιξή της για την προβολή της ταινίας «Cafe Society», στο 69ο κινηματογραφικό φεστιβάλ Καννών.

Φεστιβάλ Καννών - Κόκκινο χαλί. Η ηθοποιός Αράγια Α. Χαργκέιτ.
REUTERS / ERIC GAILLARD

Η ηθοποιός Αράγια Α. Χαργκέιτ.

Φεστιβάλ Καννών - Κόκκινο χαλί. Η ηθοποιός Έβα Λονγκόρια ποζάρει στους φωτογράφους στο κόκκινο χαλί, κατά την άφιξή της για την προβολή της ταινίας «Cafe Society», στο 69ο κινηματογραφικό φεστιβάλ Καννών.
REUTERS / ERIC GAILLARD

Η ηθοποιός Έβα Λονγκόρια ποζάρει στους φωτογράφους στο κόκκινο χαλί, κατά την άφιξή της για την προβολή της ταινίας «Cafe Society», στο 69ο κινηματογραφικό φεστιβάλ Καννών.

Φεστιβάλ Καννών - Κόκκινο χαλί. Οι ηθοποιοί Τζούλιαν Μουρ, Σούζαν Σάραντον και Ναόμι Γουάτς ποζάρουν στους φωτογράφους στο κόκκινο χαλί, κατά την άφιξή τους για την προβολή της ταινίας «Cafe Society», στο 69ο κινηματογραφικό φεστιβάλ Καννών.
REUTERS / REGIS DUVIGNAU

Οι ηθοποιοί Τζούλιαν Μουρ, Σούζαν Σάραντον και Ναόμι Γουάτς ποζάρουν στους φωτογράφους στο κόκκινο χαλί, κατά την άφιξή τους για την προβολή της ταινίας «Cafe Society», στο 69ο κινηματογραφικό φεστιβάλ Καννών.

Φεστιβάλ Καννών - Κόκκινο χαλί. Ο σκηνοθέτης Γούντι Άλεν με την ηθοποιό Κρίστεν Στιούαρτ στο κόκκινο χαλί, κατά την άφιξή τους για την προβολή της ταινίας «Cafe Society», στο 69ο κινηματογραφικό φεστιβάλ Καννών.
REUTERS / REGIS DUVIGNAU

Ο σκηνοθέτης Γούντι Άλεν με την ηθοποιό Κρίστεν Στιούαρτ στο κόκκινο χαλί, κατά την άφιξή τους για την προβολή της ταινίας «Cafe Society», στο 69ο κινηματογραφικό φεστιβάλ Καννών.

Φεστιβάλ Καννών - Κόκκινο χαλί. Οι ηθοποιοί Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και Άννα Κέντρικ ποζάρουν στους φωτογράφους, στο κόκκινο χαλί, κατά την άφιξή τους για την προβολή της ταινίας « Cafe Society», στο 69ο κινηματογραφικό φεστιβάλ Καννών.
REUTERS / YVES HERMAN

Οι ηθοποιοί Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και Άννα Κέντρικ ποζάρουν στους φωτογράφους, στο κόκκινο χαλί, κατά την άφιξή τους για την προβολή της ταινίας « Cafe Society», στο 69ο κινηματογραφικό φεστιβάλ Καννών.

Φεστιβάλ Καννών - Κόκκινο χαλί. Η Βικτόρια Μπέκαμ στο κόκκινο χαλί, κατά την άφιξή της για την προβολή της ταινίας « Cafe Society», στο 69ο κινηματογραφικό φεστιβάλ Καννών.
REUTERS / YVES HERMAN

Η Βικτόρια Μπέκαμ στο κόκκινο χαλί, κατά την άφιξή της για την προβολή της ταινίας « Cafe Society», στο 69ο κινηματογραφικό φεστιβάλ Καννών.

Φεστιβάλ Καννών - Κόκκινο χαλί. Η ηθοποιός Γκονγκ Λι στο κόκκινο χαλί, κατά την άφιξή της για την προβολή της ταινίας « Cafe Society», στο 69ο κινηματογραφικό φεστιβάλ Καννών.
REUTERS / YVES HERMAN

Η ηθοποιός Γκονγκ Λι στο κόκκινο χαλί, κατά την άφιξή της για την προβολή της ταινίας « Cafe Society», στο 69ο κινηματογραφικό φεστιβάλ Καννών.

Φεστιβάλ Καννών - Κόκκινο χαλί. Η ηθοποιός Virginie Efira ποζάρει στους φωτογράφους στο κόκκινο χαλί, κατά την άφιξή της για την προβολή της ταινίας «Cafe Society», στο 69ο κινηματογραφικό φεστιβάλ Καννών.
REUTERS / REGIS DUVIGNAU

Η ηθοποιός Virginie Efira ποζάρει στους φωτογράφους στο κόκκινο χαλί, κατά την άφιξή της για την προβολή της ταινίας «Cafe Society», στο 69ο κινηματογραφικό φεστιβάλ Καννών.

Φεστιβάλ Καννών - Κόκκινο χαλί. Η ηθοποιός Τζούλιαν Μουρ ποζάρει στους φωτογράφους στο κόκκινο χαλί, κατά την άφιξή της για την προβολή της ταινίας «Cafe Society», στο 69ο κινηματογραφικό φεστιβάλ Καννών.
REUTERS / ERIC GAILLARD

Η ηθοποιός Τζούλιαν Μουρ ποζάρει στους φωτογράφους στο κόκκινο χαλί, κατά την άφιξή της για την προβολή της ταινίας «Cafe Society», στο 69ο κινηματογραφικό φεστιβάλ Καννών.

Φεστιβάλ Καννών - Κόκκινο χαλί. Η ηθοποιός Μπλέικ Λάιβλι ποζάρει στους φωτογράφους στο κόκκινο χαλί, κατά την άφιξή της για την προβολή της ταινίας «Cafe Society», στο 69ο κινηματογραφικό φεστιβάλ Καννών.
REUTERS / ERIC GAILLARD

Η ηθοποιός Μπλέικ Λάιβλι ποζάρει στους φωτογράφους στο κόκκινο χαλί, κατά την άφιξή της για την προβολή της ταινίας «Cafe Society», στο 69ο κινηματογραφικό φεστιβάλ Καννών.

Φεστιβάλ Καννών - Κόκκινο χαλί. Στιγμιότυπο από το κόκκινο χαλί, στο 69ο κινηματογραφικό φεστιβάλ Καννών.
REUTERS / REGIS DUVIGNAU

Στιγμιότυπο από το κόκκινο χαλί, στο 69ο κινηματογραφικό φεστιβάλ Καννών.

Φεστιβάλ Καννών - Κόκκινο χαλί. Η ηθοποιός Τζούλιαν Μουρ.
REUTERS / YVES HERMAN

Η ηθοποιός Τζούλιαν Μουρ.

Φεστιβάλ Καννών - Κόκκινο χαλί. Το μοντέλο Λίλυ Ντόναλντσον ποζάρει στους φωτογράφους στο κόκκινο χαλί, κατά την άφιξή της για την προβολή της ταινίας «Cafe Society», στο 69ο κινηματογραφικό φεστιβάλ Καννών.
REUTERS / REGIS DUVIGNAU

Το μοντέλο Λίλυ Ντόναλντσον ποζάρει στους φωτογράφους στο κόκκινο χαλί, κατά την άφιξή της για την προβολή της ταινίας «Cafe Society», στο 69ο κινηματογραφικό φεστιβάλ Καννών.

Φεστιβάλ Καννών - Κόκκινο χαλί. Στιγμιότυπο από το κόκκινο χαλί, στο 69ο κινηματογραφικό φεστιβάλ Καννών. 
REUTERS / REGIS DUVIGNAU

Στιγμιότυπο από το κόκκινο χαλί, στο 69ο κινηματογραφικό φεστιβάλ Καννών.

 

Φεστιβάλ Καννών - Κόκκινο χαλί. Ο σκηνοθέτης Γούντι Άλεν και τα μέλη του καστ Μπλέικ Λάιβλι, Κρίστεν Στιούαρτ , Κόρεϊ Στολ και Τζέσι Άιζενμπεργκ ποζάρουν στο κόκκινο χαλί, κατά την άφιξή τους για την προβολή της ταινίας « Cafe Society », που προβάλλεται εκτός συναγωνισμού, στο πλαίσιο του 69ου κινηματογραφικού φεστιβάλ Καννών.
REUTERS / YVES HERMAN

Ο σκηνοθέτης Γούντι Άλεν και τα μέλη του καστ Μπλέικ Λάιβλι, Κρίστεν Στιούαρτ , Κόρεϊ Στολ και Τζέσι Άιζενμπεργκ ποζάρουν στο κόκκινο χαλί, κατά την άφιξή τους για την προβολή της ταινίας « Cafe Society », που προβάλλεται εκτός συναγωνισμού, στο πλαίσιο του 69ου κινηματογραφικού φεστιβάλ Καννών.

Φεστιβάλ Καννών - Κόκκινο χαλί. Η ηθοποιός Κίρστεν Ντανστ.
REUTERS / ERIC GAILLARD

Η ηθοποιός Κίρστεν Ντανστ.

Φεστιβάλ Καννών - Κόκκινο χαλί. Ο Βίνσεντ Λίντον και η Τζέσικα Τσάστεϊν στο κόκκινο χαλί, κατά την άφιξή τους για την προβολή της ταινίας «Cafe Society», στο 69ο κινηματογραφικό φεστιβάλ Καννών.
REUTERS / ERIC GAILLARD

Ο Βίνσεντ Λίντον και η Τζέσικα Τσάστεϊν στο κόκκινο χαλί, κατά την άφιξή τους για την προβολή της ταινίας «Cafe Society», στο 69ο κινηματογραφικό φεστιβάλ Καννών.

Φεστιβάλ Καννών - Κόκκινο χαλί. Το μοντέλο Μπιάνκα Μπάλτι ποζάρει στους φωτογράφους στο κόκκινο χαλί, κατά την άφιξή της για την προβολή της ταινίας «Cafe Society», στο 69ο κινηματογραφικό φεστιβάλ Καννών.
REUTERS / YVES HERMAN

Το μοντέλο Μπιάνκα Μπάλτι ποζάρει στους φωτογράφους στο κόκκινο χαλί, κατά την άφιξή της για την προβολή της ταινίας «Cafe Society», στο 69ο κινηματογραφικό φεστιβάλ Καννών.