Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τετάρτη, 04 Μαΐου 2016 19:48

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τετάρτη 4 Μαΐου 2016.

Χορεύοντας στην Ερμού . Καλλιτέχνες του δρόμου χορεύουν στον πεζόδρομο της Ερμού, στο κέντρο της Αθήνας.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Καλλιτέχνες του δρόμου χορεύουν στον πεζόδρομο της Ερμού, στο κέντρο της Αθήνας.

Βόλτα πάνω από τον κόλπο της Νάπολης. Στιγμιότυπο από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του τελεφερίκ που ενώνει τον σταθμό της Καστελαμάρε ντι Στάμπια με το όρος Φάιτο, στην Ιταλία, ύστερα από πολύχρονες εργασίες συντήρησης. Η διαδρομή επιτρέπει στους επιβάτες να θαυμάσουν από ψηλά τον κόλπο της Νάπολης.
EPA / CIRO FUSCO
Στιγμιότυπο από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του τελεφερίκ που ενώνει τον σταθμό της Καστελαμάρε ντι Στάμπια με το όρος Φάιτο, στην Ιταλία, ύστερα από πολύχρονες εργασίες συντήρησης. Η διαδρομή επιτρέπει στους επιβάτες να θαυμάσουν από ψηλά τον κόλπο της Νάπολης.
Σπίτι – δάσος στο Ναύπλιο. Ένα παλιό σπίτι στο Ναύπλιο είναι σκεπασμένο με φυτά. Ίσως πρόκειται για ένα από τα πιο εντυπωσιακά και σύγχρονα αξιοθέατα, στην παλιά πόλη του Ναυπλίου, καθώς τα αναρριχώμενα φυτά το έχουν καλύψει εξ΄ ολοκλήρου. Το σπίτι θυμίζει, ξεχασμένο, βγαλμένο ίσως από τα βάθη κάποιου τροπικού δάσους, βρίσκεται όμως στην πόλη του Ναυπλίου και όπως είναι φυσικό προσελκύει τα βλέμματα, αλλά και τα κλικ των φωτογράφων. Τα φυτά έχουν καλύψει όλες τις επιφάνειες, ακόμα και τα παράθυρα, αλλά και το φουγάρο του σπιτιού.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Ένα παλιό σπίτι στο Ναύπλιο είναι σκεπασμένο με φυτά. Ίσως πρόκειται για ένα από τα πιο εντυπωσιακά και σύγχρονα αξιοθέατα, στην παλιά πόλη του Ναυπλίου, καθώς τα αναρριχώμενα φυτά το έχουν καλύψει εξ΄ ολοκλήρου. Το σπίτι θυμίζει, ξεχασμένο, βγαλμένο ίσως από τα βάθη κάποιου τροπικού δάσους, βρίσκεται όμως στην πόλη του Ναυπλίου και όπως είναι φυσικό προσελκύει τα βλέμματα, αλλά και τα κλικ των φωτογράφων. Τα φυτά έχουν καλύψει όλες τις επιφάνειες, ακόμα και τα παράθυρα, αλλά και το φουγάρο του σπιτιού.

«Κόκκινοι» τουρίστες. Ένας άντρας κοιτά πορτρέτα του ιδρυτής της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, σε κατάστημα με σουβενίρ, στη γενέτειρα του Μάο Τσετούνγκ, Σαοσάν. Η πόλη αποτελεί πόλο έλξης χιλιάδων ανθρώπων, που στο πλαίσιο του «κόκκινου τουρισμού» επισκέπτονται περιοχές με μεγάλη ιστορική σημασία για την κινεζική επανάσταση.
EPA / HOW HWEE YOUNG

Ένας άντρας κοιτά πορτρέτα του ιδρυτής της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, σε κατάστημα με σουβενίρ, στη γενέτειρα του Μάο Τσετούνγκ, Σαοσάν. Η πόλη αποτελεί πόλο έλξης χιλιάδων ανθρώπων, που στο πλαίσιο του «κόκκινου τουρισμού» επισκέπτονται περιοχές με μεγάλη ιστορική σημασία για την κινεζική επανάσταση.

Καύσωνας στην Ινδία. Δύο αγόρια παίζουν στο νερό, στο Νέο Δελχί, όπου ο υδράργυρος άγγιξε σήμερα τους 45 βαθμούς Κελσίου.
EPA / HARISH TYAGI

Δύο αγόρια παίζουν στο νερό, στο Νέο Δελχί, όπου ο υδράργυρος άγγιξε σήμερα τους 45 βαθμούς Κελσίου.

Στιγμιότυπο από το κέντρο της Αθήνας. Ένας άντρας παίζει μπουζούκι έξω από ένα κλειστό μαγαζί στου Ψυρρή. 
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Ένας άντρας παίζει μπουζούκι έξω από ένα κλειστό μαγαζί στου Ψυρρή. 

Ηλιοβασίλεμα στη Βηρυτό. Άποψη της παραλιακής οδού (Κορνίς) της Βηρυτού, κατά τη δύση του ηλίου.
REUTERS / ALIA HAJU

Άποψη της παραλιακής οδού (Κορνίς) της Βηρυτού, κατά τη δύση του ηλίου.

Στιγμιότυπο από εστιατόριο της Β. Κορέας . Ένα τηλεκοντρόλ διακρίνεται πάνω σε τραπέζι εστιατορίου, στην πρωτεύουσα της Βόρειας Κορέας, Πιονγιάνγκ.
REUTERS / DAMIR SAGOLJ

Ένα τηλεκοντρόλ διακρίνεται πάνω σε τραπέζι εστιατορίου, στην πρωτεύουσα της Βόρειας Κορέας, Πιονγιάνγκ.

Ερωδιός στην Ινδία. Ερωδιός πετά προς τη φωλιά του, στις όχθες του Βραχμαπούτρα, στο Γκαουχάτι της Ινδίας. 
EPA / STR

Ερωδιός πετά προς τη φωλιά του, στις όχθες του Βραχμαπούτρα, στο Γκαουχάτι της Ινδίας. 

Καθημερινή ζωή στη Σριναγκάρ. Μια γυναίκα μεταφέρει κεραμικά σε αγορά της Σριναγκάρ, της θερινής πρωτεύουσας του ινδικού Κασμίρ.
EPA / FAROOQ KHAN

Μια γυναίκα μεταφέρει κεραμικά σε αγορά της Σριναγκάρ, της θερινής πρωτεύουσας του ινδικού Κασμίρ.