Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Δευτέρα, 02 Μαΐου 2016 17:56

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Δευτέρα 2 Μαΐου 2016.

Στο πέτρινο γεφύρι της Παλαιοκαρυάς. Στιγμιότυπο από τον μικρό καταρράκτη, πίσω από το πέτρινο γεφύρι της Παλαιοκαρυάς, στον νομό Τρικάλων.
INTIME NEWS / ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Στιγμιότυπο από τον μικρό καταρράκτη, πίσω από το πέτρινο γεφύρι της Παλαιοκαρυάς, στον νομό Τρικάλων.

Βρέθηκε η 4χρονη που είχε εξαφανιστεί στον Σκαραμαγκά. Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 4χρονης Μαρίας που εξαφανίστηκε χθες το απόγευμα από το σπίτι του παππού της, στον Σκαραμαγκά, όπου είχε πάει μαζί με τους γονείς της για να γιορτάσουν το Πάσχα. Το κοριτσάκι βρέθηκε νωρίτερα σήμερα, σε περιοχή κοντά στο σημείο της εξαφάνισης και είναι καλά στην υγεία της.  Σύμφωνα τις εκτιμήσεις αρμόδιων αξιωματικών, το παιδάκι πιθανότητα είχε πέσει θύμα αρπαγής από αγνώστους, οι οποίοι εκτιμάται πως το εγκατέλειψαν στο σημείο, φοβούμενοι λόγω της μεγάλης δημοσιότητας που πήρε το θέμα και των εντατικών ερευνών των αρχών.
INTIME NEWS / ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 4χρονης Μαρίας που εξαφανίστηκε χθες το απόγευμα από το σπίτι του παππού της, στον Σκαραμαγκά, όπου είχε πάει μαζί με τους γονείς της για να γιορτάσουν το Πάσχα. Το κοριτσάκι βρέθηκε νωρίτερα σήμερα, σε περιοχή κοντά στο σημείο της εξαφάνισης και είναι καλά στην υγεία της.  Σύμφωνα τις εκτιμήσεις αρμόδιων αξιωματικών, το παιδάκι πιθανότητα είχε πέσει θύμα αρπαγής από αγνώστους, οι οποίοι εκτιμάται πως το εγκατέλειψαν στο σημείο, φοβούμενοι λόγω της μεγάλης δημοσιότητας που πήρε το θέμα και των εντατικών ερευνών των αρχών.

Ασκήσεις ισορροπίας στην Ιερουσαλήμ. Η Αμερικανίδα Χέδερ Λάρσεν περπατά σε τεντωμένο σκοινί, στον Πύργο του Δαβίδ, στην παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ.
REUTERS / NIR ELIAS

Η Αμερικανίδα Χέδερ Λάρσεν περπατά σε τεντωμένο σκοινί, στον Πύργο του Δαβίδ, στην παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ.

Σαϊτοπόλεμος στην Καλαμάτα. Στιγμιότυπο από τον σαϊτοπόλεμο που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα, στην Καλαμάτα.
INTIME NEWS / ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στιγμιότυπο από τον σαϊτοπόλεμο που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα, στην Καλαμάτα.

Πορεία για τα δικαιώματα των μεταναστών στο Λος Άντζελες. Ομοίωμα του υποψήφιου για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων Ντόναλντ Τραμπ, που τον δείχνει να κρατά μια κουκούλα της Κου Κλουξ Κλαν, διακρίνεται σε στιγμιότυπο από πορεία για την προστασία των δικαιωμάτων των μεταναστών, στο Λος Άντζελες.
REUTERS / LUCY NICHOLSON
Ομοίωμα του υποψήφιου για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων Ντόναλντ Τραμπ, που τον δείχνει να κρατά μια κουκούλα της Κου Κλουξ Κλαν, διακρίνεται σε στιγμιότυπο από πορεία για την προστασία των δικαιωμάτων των μεταναστών, στο Λος Άντζελες.
Τουρίστες στο Χανγκτσόου. Τουρίστες καταγράφουν με τα κινητά τους τηλέφωνα σόου με προβολές χρωμάτων σε συντριβάνι της κινεζικής πόλης Χανγκτσόου.
REUTERS / CHANCE CHAN

Τουρίστες καταγράφουν με τα κινητά τους τηλέφωνα σόου με προβολές χρωμάτων σε συντριβάνι της κινεζικής πόλης Χανγκτσόου.

Ψάρεμα στη Βόρεια Κορέα. Ενας άντρας ψαρεύει στον ποταμό Γιάλου, στη Βόρεια Κορέα. Η φωτογραφία τραβήχτηκε από την όχθη του ποταμού που ανήκει στην Κίνα.
REUTERS / JACKY CHEN

Ενας άντρας ψαρεύει στον ποταμό Γιάλου, στη Βόρεια Κορέα. Η φωτογραφία τραβήχτηκε από την όχθη του ποταμού που ανήκει στην Κίνα.

Επεισόδια στην πορεία για την Πρωτομαγιά στο Σιάτλ. Πέντε αστυνομικοί τραυματίστηκαν και τουλάχιστον εννέα άτομα συνελήφθησαν το βράδυ της Κυριακής στο Σιάτλ, μετά από επεισόδια που σημειώθηκαν σε διαδηλώσεις κατά της αστυνομικής βίας, στο περιθώριο ειρηνικής πορείας με αφορμή την ημέρα της Εργατικής Πρωτομαγιάς. 
REUTERS / DAVID RYDER

Πέντε αστυνομικοί τραυματίστηκαν και τουλάχιστον εννέα άτομα συνελήφθησαν το βράδυ της Κυριακής στο Σιάτλ, μετά από επεισόδια που σημειώθηκαν σε διαδηλώσεις κατά της αστυνομικής βίας, στο περιθώριο ειρηνικής πορείας με αφορμή την ημέρα της Εργατικής Πρωτομαγιάς. 

Πολύχρωμο τοπίο στη Γερμανία. Χωράφι με πολύχρωμες τουλίπες, κοντά στο Μπλούμενμπεργκ της Γερμανίας.
EPA / JENS WOLF
Χωράφι με πολύχρωμες τουλίπες, κοντά στο Μπλούμενμπεργκ της Γερμανίας.
Καθημερινή ζωή στη Μιανμάρ. Γυναίκες πετούν ψάρια σε ένα πανί για να ξεραθούν, σε ακτή της Μιανμάρ.
EPA / LYNN BO BO

Γυναίκες πετούν ψάρια σε ένα πανί για να ξεραθούν, σε ακτή της Μιανμάρ.

Νεοσσός πελαργός στη Γερμανία. Νεοσσός πελαργός στέκεται ανάμεσα σε αυγά που δεν έχουν ακόμη εκκολαφτεί, στο πάρκο άγριας ζωής Έκχολτ, στη Γερμανία.
EPA / CARSTEN REHDER

Νεοσσός πελαργός στέκεται ανάμεσα σε αυγά που δεν έχουν ακόμη εκκολαφτεί, στο πάρκο άγριας ζωής Έκχολτ, στη Γερμανία.

Στο φως απόρρητα έγγραφα για την TTIP. H Greenpeace έδωσε στη δημοσιότητα 248 σελίδες απόρρητων εγγράφων από τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αφορούν τη Διατλαντική Σχέση Εμπορίου και Επενδύσεων (TTIP), υποστηρίζοντας ότι η συμφωνία αυτή απειλεί την υγεία, το περιβάλλον και το κλίμα. Στη φωτογραφία ο χώρος που στήθηκε από την περιβαλλοντική οργάνωση μπροστά από την Πύλη του Βρανδεμβούργου, στο Βερολίνο, όπου οι πολίτες μπορούν να διαβάσουν τα εν λόγω έγγραφα. 
EPA / KAY NIETFELD

H Greenpeace έδωσε στη δημοσιότητα 248 σελίδες απόρρητων εγγράφων από τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αφορούν τη Διατλαντική Σχέση Εμπορίου και Επενδύσεων (TTIP), υποστηρίζοντας ότι η συμφωνία αυτή απειλεί την υγεία, το περιβάλλον και το κλίμα. Στη φωτογραφία ο χώρος που στήθηκε από την περιβαλλοντική οργάνωση μπροστά από την Πύλη του Βρανδεμβούργου, στο Βερολίνο, όπου οι πολίτες μπορούν να διαβάσουν τα εν λόγω έγγραφα.