Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Κυριακή, 01 Μαΐου 2016 17:54

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Κυριακή, 1 Μαΐου 2016.

Λιοντάρια στη Νότια Αφρική. Δύο από τα 33 λιοντάρια που διασώθηκαν από τσίρκα του Περού και της Κολομβίας, παλεύουν στο καταφύγιο άγριας ζωής «Emoya», στη Νότια Αφρική.
REUTERS / SIPHIWE SIBEKO

Δύο από τα 33 λιοντάρια που διασώθηκαν από τσίρκα του Περού και της Κολομβίας, παλεύουν στο καταφύγιο άγριας ζωής «Emoya», στη Νότια Αφρική.

Εορτασμός της Εργατικής Πρωτομαγιάς στη Μόσχα. Στιγμιότυπο από την πορεία για την Εργατική Πρωτομαγιά, στη Μόσχα.
REUTERS / SERGEI KARPUKHIN

Στιγμιότυπο από την πορεία για την Εργατική Πρωτομαγιά, στη Μόσχα.

Επίσκεψη Αλ. Τσίπρα στη φρεγάτα «Αδρίας». Η Ελλάδα αφήνει πίσω τα δύσκολα και περνάει σε μία καινούρια εποχή, δήλωσε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στη φρεγάτα «Αδρίας» του Πολεμικού Ναυτικού.
INTIME NEWS / ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Η Ελλάδα αφήνει πίσω τα δύσκολα και περνάει σε μία καινούρια εποχή, δήλωσε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στη φρεγάτα «Αδρίας» του Πολεμικού Ναυτικού.

Στιγμιότυπο από το λιμάνι του Πειραιά. Προσφυγόπουλα παίζουν έξω από τις σκηνές τους, στο λιμάνι του Πειραιά. 
EPA / SIMELA PANTZARTZI

Προσφυγόπουλα παίζουν έξω από τις σκηνές τους, στο λιμάνι του Πειραιά. 

Καύσωνας στο Πακιστάν. Ένας άντρας βουτά στο νερό, σε παραλία του Καράτσι, όπου ο υδράργυρος άγγιξε σήμερα τους 47 βαθμούς Κελσίου.
EPA / SHAHZAIB AKBER

Ένας άντρας βουτά στο νερό, σε παραλία του Καράτσι, όπου ο υδράργυρος άγγιξε σήμερα τους 47 βαθμούς Κελσίου.

Καθημερινή ζωή στη Σριναγκάρ. Ένας άντρας εργάζεται σε λατομείο στα περίχωρα της Σριναγκάρ, της θερινής πρωτεύουσας του ινδικού Κασμίρ.
EPA / FAROOQ KHAN

Ένας άντρας εργάζεται σε λατομείο στα περίχωρα της Σριναγκάρ, της θερινής πρωτεύουσας του ινδικού Κασμίρ.

Κένυα: 16 οι νεκροί από την κατάρρευση του εξαώροφου κτηρίου. Μια γυναίκα κουβαλά τα υπάρχοντά της, καθώς απομακρύνεται από τα συντρίμμια εξαώροφου κτηρίου που κατέρρευσε στο Ναϊρόμπι. Ο αριθμός των νεκρών από την κατάρρευση του κτηρίου αυξήθηκε από 12 σε 16, σύμφωνα με τον Ερυθρό Σταυρό στην Κένυα. Ωστόσο, δεν έχει διευκρινιστεί ο αριθμός των ανθρώπων που ενδεχόμενα έχουν καταπλακωθεί από τα συντρίμμια.
REUTERS / THOMAS MUKOYA

Μια γυναίκα κουβαλά τα υπάρχοντά της, καθώς απομακρύνεται από τα συντρίμμια εξαώροφου κτηρίου που κατέρρευσε στο Ναϊρόμπι. Ο αριθμός των νεκρών από την κατάρρευση του κτηρίου αυξήθηκε από 12 σε 16, σύμφωνα με τον Ερυθρό Σταυρό στην Κένυα. Ωστόσο, δεν έχει διευκρινιστεί ο αριθμός των ανθρώπων που ενδεχόμενα έχουν καταπλακωθεί από τα συντρίμμια.

Επεισόδια στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης. Επεισόδια ξέσπασαν νωρίτερα στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης, κατά τη διάρκεια των εορτασμών για την Εργατική Πρωτομαγιά. Εκατοντάδες πολίτες, αψηφώντας τις απαγορεύσεις της κυβέρνησης, συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της πόλης και επιχείρησαν να κατευθυνθούν στην πλατεία Ταξίμ. Άνδρες της αστυνομίας τους εμπόδισαν, κάνοντας χρήση δακρυγόνων.
EPA / SEDAT SUNA

Επεισόδια ξέσπασαν νωρίτερα στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης, κατά τη διάρκεια των εορτασμών για την Εργατική Πρωτομαγιά. Εκατοντάδες πολίτες, αψηφώντας τις απαγορεύσεις της κυβέρνησης, συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της πόλης και επιχείρησαν να κατευθυνθούν στην πλατεία Ταξίμ. Άνδρες της αστυνομίας τους εμπόδισαν, κάνοντας χρήση δακρυγόνων.

Δύο νεκροί από πυρκαγιά στον Αγ. Δημήτριο. Νεκρά απεγκλωβίστηκαν δύο άτομα από διαμέρισμα στον Άγιο Δημήτριο, Αττικής, στο οποίο ξέσπασε σήμερα το πρωί πυρκαγιά. Πρόκειται για μία γυναίκα, ηλικίας 37 ετών και ένα παιδάκι, μόλις 4 ετών. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, η οποία ξέσπασε για άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες, κινητοποιήθηκαν έξι άνδρες της πυροσβεστικής με δύο οχήματα.
EUROKINISSI / ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Νεκρά απεγκλωβίστηκαν δύο άτομα από διαμέρισμα στον Άγιο Δημήτριο, Αττικής, στο οποίο ξέσπασε σήμερα το πρωί πυρκαγιά. Πρόκειται για μία γυναίκα, ηλικίας 37 ετών και ένα παιδάκι, μόλις 4 ετών. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, η οποία ξέσπασε για άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες, κινητοποιήθηκαν έξι άνδρες της πυροσβεστικής με δύο οχήματα.

Ηλιοβασίλεμα στην Ουγγαρία. Ένα ζευγάρι πελαργών στέκεται στη φωλιά του, σε στύλο ηλεκτρικού ρεύματος, καθώς ο ήλιος δύει στην Ουγγαρία.
EPA / ZSOLT CZEGLEDI

Ένα ζευγάρι πελαργών στέκεται στη φωλιά του, σε στύλο ηλεκτρικού ρεύματος, καθώς ο ήλιος δύει στην Ουγγαρία.