Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Παρασκευή, 29 Απριλίου 2016 20:17

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Μ. Παρασκευή 29 Απριλίου 2016.

Καθημερινή ζωή στην Αιθιοπία. Γυναίκες περιμένουν στη σειρά για να πάρουν τρόφιμα και νερό από κέντρο διανομής στο χωριό Gelcha της Αιθιοπίας. Η περιφέρεια Ορόμια είναι μια από τις πολλές περιοχές που έχουν «χτυπηθεί» από την ξηρασία, με αποτέλεσμα τα τρόφιμα να μην επαρκούν για να όλο τον πληθυσμό. 
REUTERS / TIKSA NEGERI

Γυναίκες περιμένουν στη σειρά για να πάρουν τρόφιμα και νερό από κέντρο διανομής στο χωριό Gelcha της Αιθιοπίας. Η περιφέρεια Ορόμια είναι μια από τις πολλές περιοχές που έχουν «χτυπηθεί» από την ξηρασία, με αποτέλεσμα τα τρόφιμα να μην επαρκούν για να όλο τον πληθυσμό. 

Ομαδικά μαθήματα γιόγκα στη Τζινάν. Στιγμιότυπο από μάθημα γιόγκα στην πόλη Τζινάν, στην Κίνα. 
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Στιγμιότυπο από μάθημα γιόγκα στην πόλη Τζινάν, στην Κίνα. 

Τουλάχιστον 202 άμαχοι νεκροί τις τελευταίες επτά ημέρες στο Χαλέπι. Μια τραυματισμένη γυναίκα σε περιοχή που επλήγη από βομβαρδισμό, στο Χαλέπι της Συρίας. Τις τελευταίες επτά ημέρες, περισσότεροι από 202 άμαχοι, ανάμεσά τους και 18 παιδιά έχασαν τη ζωή τους από αεροπορικές επιδρομές, όπως ανακοίνωσε τη Μεγάλη Παρασκευή το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων. 
REUTERS / ABDALRHMAN ISMAIL

Μια τραυματισμένη γυναίκα σε περιοχή που επλήγη από βομβαρδισμό, στο Χαλέπι της Συρίας. Τις τελευταίες επτά ημέρες, περισσότεροι από 202 άμαχοι, ανάμεσά τους και 18 παιδιά έχασαν τη ζωή τους από αεροπορικές επιδρομές, όπως ανακοίνωσε τη Μεγάλη Παρασκευή το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων. 

Σκίουρος σε πάρκο της Λβιβ. Σκίουρος τρώει ξηρούς καρπούς σε πάρκο της πόλης Λβιβ στην Ουκρανία. 
REUTERS / GLEB GARANICH

Σκίουρος τρώει ξηρούς καρπούς σε πάρκο της πόλης Λβιβ στην Ουκρανία. 

Θρησκευτικό Φεστιβάλ στην Ινδία. Ένα αγόρι χτενίζει τα μαλλιά του μετά την βουτιά που πραγματοποίησε στον ποταμό Shipra, στα πλαίσια του ρηκευτικού φεστιβάλ Simhastha Kumbh Mela, στην Ινδία. 
REUTERS / JITENDRA PRAKASH

Ένα αγόρι χτενίζει τα μαλλιά του μετά την βουτιά που πραγματοποίησε στον ποταμό Shipra, στα πλαίσια του ρηκευτικού φεστιβάλ Simhastha Kumbh Mela, στην Ινδία. 

Η τελετή της Αποκαθήλωσης στη Μονή Πεντέλης. Στιγμιότυπο από την τελετή της Αποκαθήλωσης του σώματος του Χριστού από το Σταυρό τη Μεγάλη Παρασκευή 29 Απριλίου 2016, στη Μονή Πεντέλης.
INTIME NEWS / ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Στιγμιότυπο από την τελετή της Αποκαθήλωσης του σώματος του Χριστού από το Σταυρό τη Μεγάλη Παρασκευή 29 Απριλίου 2016, στη Μονή Πεντέλης.

Καφέ αρκούδα σε βουνό του Ζακοπάνε . Μια μικρή καφέ αρκούδα σε βουνό του Ζακοπάνε, στην Πολωνία. Οι αρκούδες αυτή την εποχή ξυπνούν από τη χειμερία νάρκη. 
EPA / GRZEGORZ MOMOT

Μια μικρή καφέ αρκούδα σε βουνό του Ζακοπάνε, στην Πολωνία. Οι αρκούδες αυτή την εποχή ξυπνούν από τη χειμερία νάρκη. 

Οι παραδόσεις του Ανατολικού Τιμόρ. Στιγμιότυπο από παραδοσιακή παρέλαση που πραγματοποίησαν εκατοντάδες μαθητές στην πρωτεύουσα του Ανατολικού Τιμόρ, Ντίλι. Η εντυπωσιακή παρέλαση πραγματοποιείται παράλληλα με άλλες δραστηριότητες με στόχο την προσέλευση τουριστών στην χώρα.
EPA / ANTONIO DASIPARU

Στιγμιότυπο από παραδοσιακή παρέλαση που πραγματοποίησαν εκατοντάδες μαθητές στην πρωτεύουσα του Ανατολικού Τιμόρ, Ντίλι. Η εντυπωσιακή παρέλαση πραγματοποιείται παράλληλα με άλλες δραστηριότητες με στόχο την προσέλευση τουριστών στην χώρα.

Πολύνεκρη συντριβή ελικοπτέρου στη Νορβηγία. Νεκροί θεωρούνται και οι 13 άνθρωποι που επέβαιναν στο ελικόπτερο το οποίο συνετρίβη σήμερα το πρωί στα δυτικά της πόλης Μπέργκεν στη Νορβγηία. Μετά το δυστύχημα, η υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας της χώρας αποφάσισε να καθηλώσει όλα τα ελικόπτερα του ιδίου τύπου.
REUTERS / NTB SCANPIX

Νεκροί θεωρούνται και οι 13 άνθρωποι που επέβαιναν στο ελικόπτερο το οποίο συνετρίβη σήμερα το πρωί στα δυτικά της πόλης Μπέργκεν στη Νορβγηία. Μετά το δυστύχημα, η υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας της χώρας αποφάσισε να καθηλώσει όλα τα ελικόπτερα του ιδίου τύπου.

Φεστιβάλ σούπερ-ηρώων στη Μπανγκόκ. Μια γυναίκα βγάζει αναμνηστικές φωτογραφίες μαζί με την μικρή της κόρη στο Φεστιβάλ Comic Con που διεξάγεται στην Μπανγκόκ.
EPA / DIEGO AZUBEL

Μια γυναίκα βγάζει αναμνηστικές φωτογραφίες μαζί με την μικρή της κόρη στο Φεστιβάλ Comic Con που διεξάγεται στην Μπανγκόκ.

Αναρρίχηση στα Μετέωρα. Στιγμιότυπο από τα Μετέωρα, την Μ. Παρασκευή, 29 Απριλίου 2016.
INTIME NEWS / ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Στιγμιότυπο από τα Μετέωρα, την Μ. Παρασκευή, 29 Απριλίου 2016.