Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Κυριακή, 03 Απριλίου 2016 17:57

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Κυριακή 3 Απριλίου 2016.

Απελευθέρωση άγριων πουλιών στο δάσος Καισαριανής. Στιγμιότυπο από την απελευθέρωση αποθεραπευμένων άγριων πουλιών, στο Αισθητικό Δάσος Καισαριανής.
INTIME NEWS / ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Στιγμιότυπο από την απελευθέρωση αποθεραπευμένων άγριων πουλιών, στο Αισθητικό Δάσος Καισαριανής.

Πλημμύρες στο Πακιστάν. Δύο άντρες προσπαθούν να μαζέψουν ορισμένα από τα πράγματά τους μέσα από τα καταστήματά τους, τα οποία καταστράφηκαν εξαιτίας των πλημμυρών, που πλήττουν την Πεσαβάρ του Πακιστάν.
REUTERS / FAYAZ AZIZ

Δύο άντρες προσπαθούν να μαζέψουν ορισμένα από τα πράγματά τους μέσα από τα καταστήματά τους, τα οποία καταστράφηκαν εξαιτίας των πλημμυρών, που πλήττουν την Πεσαβάρ του Πακιστάν.

Ski touring στο Βερμπιέ. Μια ομάδα σκιέρ ανεβαίνει σε μια χιονισμένη πλαγιά, σε υψόμετρο 2.940 μέτρων, στο ελβετικό χιονοδρομικό θέρετρο Βερμπιέ.
EPA / ANTHONY ANEX

Μια ομάδα σκιέρ ανεβαίνει σε μια χιονισμένη πλαγιά, σε υψόμετρο 2.940 μέτρων, στο ελβετικό χιονοδρομικό θέρετρο Βερμπιέ.

Σόου με γάτες στη Ρώμη. Γάτα Βεγγάλης σε στιγμιότυπο από σόου με γάτες στη Ρώμη. 
REUTERS / MAX ROSSI

Γάτα Βεγγάλης σε στιγμιότυπο από σόου με γάτες στη Ρώμη. 

Καθημερινή ζωή στο Μεξικό. Ένας άντρας κοιμάται δίπλα από ένα ζευγάρι που φιλιέται, σε πάρκο της Σιουδάδ Χουάρες, στο Μεξικό.
REUTERS / JOSE LUIS GONZALEZ

Ένας άντρας κοιμάται δίπλα από ένα ζευγάρι που φιλιέται, σε πάρκο της Σιουδάδ Χουάρες, στο Μεξικό.

Ανάπαυση στη λίμνη Στάρνμπεργκ. Ένας άντρας απολαμβάνει την ηλιόλουστη ημέρα, στις όχθες της λίμνης Στάρνμπεργκ, στη Γερμανία.
EPA / ANDREAS GEBERT

Ένας άντρας απολαμβάνει την ηλιόλουστη ημέρα, στις όχθες της λίμνης Στάρνμπεργκ, στη Γερμανία.

Καθημερινή ζωή στον καταυλισμό προσφύγων στο Κουτσόχερο Λάρισας. Στιγμιότυπο από τον καταυλισμό των προσφύγων στο πρώην στρατόπεδο «Ευθυμιόπουλου», στο Κουτσόχερο Λάρισας.
EUROKINISSI / ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Στιγμιότυπο από τον καταυλισμό των προσφύγων στο πρώην στρατόπεδο «Ευθυμιόπουλου», στο Κουτσόχερο Λάρισας.

Γιορτή υιοθεσίας αδέσποτων ζώων στην πλατεία Κλαυθμώνος. Στιγμιότυπο από τη γιορτή υιοθεσίας αδέσποτων ζώων που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Κλαυθμώνος.
INTIME NEWS / ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στιγμιότυπο από τη γιορτή υιοθεσίας αδέσποτων ζώων που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Κλαυθμώνος.

«Πορεία κατά της ανεργίας» από την Πάτρα στην Αθήνα. Ξεκίνησε λίγο πριν από τις 9:30 το πρωί η πορεία που οργανώνει ο Δήμος Πατρέων, από την Πάτρα μέχρι την Αθήνα, με σκοπό τη διεκδίκηση και την υλοποίηση μέτρων κατά της ανεργίας. Κάθε πρωί θα αναχωρούν από την Πάτρα λεωφορεία για να μεταφέρουν όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις που θα γίνονται στις πόλεις απ΄ όπου θα περνά η πορεία και στη συνέχεια θα επιστρέφουν στην Πάτρα. Την Κυριακή 10 Απριλίου θα αναχωρήσουν λεωφορεία για την Αθήνα, προκειμένου να μεταφέρουν στην πρωτεύουσα, όσους θέλουν να πάρουν μέρος στην συγκέντρωση, που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Συντάγματος.
SOOC / Menelaos Michalatos

Ξεκίνησε λίγο πριν από τις 9:30 το πρωί η πορεία που οργανώνει ο Δήμος Πατρέων, από την Πάτρα μέχρι την Αθήνα, με σκοπό τη διεκδίκηση και την υλοποίηση μέτρων κατά της ανεργίας. Κάθε πρωί θα αναχωρούν από την Πάτρα λεωφορεία για να μεταφέρουν όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις που θα γίνονται στις πόλεις απ΄ όπου θα περνά η πορεία και στη συνέχεια θα επιστρέφουν στην Πάτρα. Την Κυριακή 10 Απριλίου θα αναχωρήσουν λεωφορεία για την Αθήνα, προκειμένου να μεταφέρουν στην πρωτεύουσα, όσους θέλουν να πάρουν μέρος στην συγκέντρωση, που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Συντάγματος.

Αυξάνονται εκ νέου οι μεταναστευτικές ροές. Αύξηση των μεταναστευτικών - προσφυγικών ροών παρατηρείται τα τελευταία 24ωρα στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, καθώς από το πρωί της Παρασκευής έχουν αποβιβαστεί 888 άτομα στη Λέσβο, 462 στη Χίο και 31 στη Σάμο. Στη φωτογραφία πρόσφυγες και μετανάστες έχουν συγκεντρωθεί για να συναντήσουν την πρώην αιχμάλωτη του Ισλαμικού Κράτους, Νάντια Μουράντ Μπασί Τάχα (δεν εικονίζεται), η οποία επισκέπτεται τον καταυλισμό της Ειδομένης. 
REUTERS / MARKO DJURICA

Αύξηση των μεταναστευτικών - προσφυγικών ροών παρατηρείται τα τελευταία 24ωρα στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, καθώς από το πρωί της Παρασκευής έχουν αποβιβαστεί 888 άτομα στη Λέσβο, 462 στη Χίο και 31 στη Σάμο. Στη φωτογραφία πρόσφυγες και μετανάστες έχουν συγκεντρωθεί για να συναντήσουν την πρώην αιχμάλωτη του Ισλαμικού Κράτους, Νάντια Μουράντ Μπασί Τάχα (δεν εικονίζεται), η οποία επισκέπτεται τον καταυλισμό της Ειδομένης. 

Εβδομάδα μόδας στη Μουμπάι. Μοντέλα παρουσιάζουν δημιουργίες της σχεδιάστριας Rimi Nayak, στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας της Μουμπάι.
EPA / DIVYAKANT SOLANKI

Μοντέλα παρουσιάζουν δημιουργίες της σχεδιάστριας Rimi Nayak, στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας της Μουμπάι.