Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016 19:29

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016.

Έκθεση πεταλούδων στο Λονδίνο. Ένα 5χρονο κορίτσι ποζάρει στον φωτογραφικό φακό κρατώντας δύο πεταλούδες στη διάρκεια έκθεσης στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου.
REUTERS / DYLAN MARTINEZ

Ένα 5χρονο κορίτσι ποζάρει στον φωτογραφικό φακό κρατώντας δύο πεταλούδες στη διάρκεια έκθεσης στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου.

Ανθισμένες κερασιές στην Ουάσινγκτον. Ανθισμένες κερασιές στις όχθες της Tidal Basin, στην Ουάσινγκτον.
EPA / JIM LO SCALZO

Ανθισμένες κερασιές στις όχθες της Tidal Basin, στην Ουάσινγκτον.

Πρόβατα σε λιβάδι του Ντούισμπουργκ. Πρόβατα σε λιβάδι του Ντούισμπουργκ, στη Γερμανία.
EPA / ROLAND WEIHRAUCH

Πρόβατα σε λιβάδι του Ντούισμπουργκ, στη Γερμανία.

Πάνω από 5.000 άτομα στις εγκαταστάσεις του ΟΛΠ. Μια γυναίκα περπατά μπροστά από γκράφιτι στο λιμάνι του Πειραιά. Εκτός ελέγχου τείνει η κατάσταση στο σημείο, καθώς ο αριθμός των προσφύγων - μεταναστών, οι οποίοι έχουν βρει προσωρινό κατάλυμα στις εγκαταστάσεις του ΟΛΠ, υπερβαίνει τις 5.000.
FOSPHOTOS / Panayotis Tzamaros

Μια γυναίκα περπατά μπροστά από γκράφιτι στο λιμάνι του Πειραιά. Εκτός ελέγχου τείνει η κατάσταση στο σημείο, καθώς ο αριθμός των προσφύγων - μεταναστών, οι οποίοι έχουν βρει προσωρινό κατάλυμα στις εγκαταστάσεις του ΟΛΠ, υπερβαίνει τις 5.000.

Το φεστιβάλ των χρωμάτων. Στιγμιότυπο από τους εορτασμούς για το ινδουιστικό θρησκευτικό φεστιβάλ Χόλι, γνωστό και ως «Γιορτή των Χρωμάτων» στο Αχμενταμπάντ της Ινδίας.
REUTERS / AMIT DAVE

Στιγμιότυπο από τους εορτασμούς για το ινδουιστικό θρησκευτικό φεστιβάλ Χόλι, γνωστό και ως «Γιορτή των Χρωμάτων» στο Αχμενταμπάντ της Ινδίας.

Εβδομάδα Μόδας στη Μόσχα. Μοντέλα παρουσιάζουν δημιουργίες του Γάλλου σχεδιαστή μόδας Pierre Cardin στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας της Μόσχας.
EPA / YURI KOCHETKOV

Μοντέλα παρουσιάζουν δημιουργίες του Γάλλου σχεδιαστή μόδας Pierre Cardin στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας της Μόσχας.

Πέταξαν μπογιά σε εφορία της Θεσσαλονίκης. Μπογιά πέταξαν άγνωστοι στη ΣΤ
INTIME NEWS / ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Μπογιά πέταξαν άγνωστοι στη ΣΤ' ΔΟΥ Θεσσαλονίκης, που βρίσκεται επί της οδού Τακαντζά, στην περιοχή του Φαλήρου. Οι δράστες, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισέβαλαν αιφνιδιαστικά στο κτήριο.

Καθημερινή ζωή στην Ινδία. Ένας άνδρας περπατά σε χωράφι που βρίσκεται λίγο έξω από την πόλη Σριναγκάρ, στην Ινδία.
REUTERS / DANISH ISMAIL

Ένας άνδρας περπατά σε χωράφι που βρίσκεται λίγο έξω από την πόλη Σριναγκάρ, στην Ινδία.

Στον απόηχο των τρομοκρατικών επιθέσεων στις Βρυξέλλες. Συγκεντρωμένο πλήθος στις Βρυξέλλες αποτίει φόρο τιμής στους νεκρούς από τις χθεσινές τρομοκρατικές επιθέσεις.
REUTERS / FRANCOIS LENOIR

Συγκεντρωμένο πλήθος στις Βρυξέλλες αποτίει φόρο τιμής στους νεκρούς από τις χθεσινές τρομοκρατικές επιθέσεις.

Πρόσφυγες έκλεισαν την εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Κιλκίς. Σε κλείσιμο και της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Κιλκίς προχώρησαν πρόσφυγες, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα κλειστά σύνορα. Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, μια ομάδα προσφύγων, από αυτούς που νωρίτερα είχαν προχωρήσει σε αποκλεισμό της αερογέφυρας Πολυκάστρου Κιλκίς, έκλεισε επίσης και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της εθνικής οδού.
 
INTIME NEWS / ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Σε κλείσιμο και της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Κιλκίς προχώρησαν πρόσφυγες, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα κλειστά σύνορα. Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, μια ομάδα προσφύγων, από αυτούς που νωρίτερα είχαν προχωρήσει σε αποκλεισμό της αερογέφυρας Πολυκάστρου Κιλκίς, έκλεισε επίσης και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της εθνικής οδού.

 

Αφρικανική σκόνη στην Αθήνα. Στιγμιότυπο από την Αθήνα την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στιγμιότυπο από την Αθήνα την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016.

Το τσίρκο της Μόσχας στο Λονδίνο. Οι ακροβάτες του τσίρκου της Μόσχας εκτελούν ένα μέρος από το πρόγραμμά τους σε ειδική παράσταση για τους δημοσιογράφους σε αίθουσα του βορείου Λονδίνου.
REUTERS / NEIL HALL

Οι ακροβάτες του τσίρκου της Μόσχας εκτελούν ένα μέρος από το πρόγραμμά τους σε ειδική παράσταση για τους δημοσιογράφους σε αίθουσα του βορείου Λονδίνου.

Ισχυρά κύματα στο Φλοίσβο. Κύματα σκάνε στην παραλία του Φλοίσβου στο Φάληρο. Λόγω των ισχυρών ανέμων έχει εκδοθεί απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / Παντελής Σαίτας

Κύματα σκάνε στην παραλία του Φλοίσβου στο Φάληρο. Λόγω των ισχυρών ανέμων έχει εκδοθεί απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας.