Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016 20:24

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016.

Ηλιοβασίλεμα στο Μαγδεμβούργο. Ο ήλιος δύει πίσω από τον καθεδρικό ναό του Μαγδεμβούργου, στη Γερμανία.
EPA / LUKAS SCHULZE

Ο ήλιος δύει πίσω από τον καθεδρικό ναό του Μαγδεμβούργου, στη Γερμανία.

Βέλγιο: Εκρήξεις στο προάστιο που συνελήφθη ο Αμπντεσλάμ. Εκρήξεις ακούστηκαν πριν από λίγο στη συνοικία Μόλενμπεκ των Βρυξελλών μεταδίδουν βελγικά μέσα ενημέρωσης. Στο σημείο, η αστυνομία συνέλαβε τον πλέον καταζητούμενο ύποπτο για τις επιθέσεις που συγκλόνισαν το Παρίσι τον περασμένο Νοέμβριο, Σαλάχ Αμπντεσλάμ.
REUTERS / REUTERS TV

Εκρήξεις ακούστηκαν πριν από λίγο στη συνοικία Μόλενμπεκ των Βρυξελλών μεταδίδουν βελγικά μέσα ενημέρωσης. Στο σημείο, η αστυνομία συνέλαβε τον πλέον καταζητούμενο ύποπτο για τις επιθέσεις που συγκλόνισαν το Παρίσι τον περασμένο Νοέμβριο, Σαλάχ Αμπντεσλάμ.

Διαμαρτυρία προσφύγων στην ουδέτερη ζώνη Ελλάδας - ΠΓΔΜ. Σε εξέλιξη βρίσκεται διαμαρτυρία μικρής ομάδας προσφύγων στην ουδέτερη ζώνη Ελλάδας - ΠΓΔΜ, στη σιδηροδρομική διάβαση.
Οι πρόσφυγες, ζητούν να ανοίξουν τα σύνορα και φωνάζουν συνθήματα υπέρ της Γερμανίας.
REUTERS / ALKIS KONSTANTINIDIS

Σε εξέλιξη βρίσκεται διαμαρτυρία μικρής ομάδας προσφύγων στην ουδέτερη ζώνη Ελλάδας - ΠΓΔΜ, στη σιδηροδρομική διάβαση.

Οι πρόσφυγες, ζητούν να ανοίξουν τα σύνορα και φωνάζουν συνθήματα υπέρ της Γερμανίας.

Η Γιορτή των Χρωμάτων στην Ινδία. Ινδουιστές πιστοί συμμετέχουν στο θρησκευτικό φεστιβάλ του Χόλι, επίσης γνωστό σαν φεστιβάλ των χρωμάτων, στον ναό Ναντγκαόν στην Ινδία.
REUTERS / ANINDITO MUKHERJEE

Ινδουιστές πιστοί συμμετέχουν στο θρησκευτικό φεστιβάλ του Χόλι, επίσης γνωστό σαν φεστιβάλ των χρωμάτων, στον ναό Ναντγκαόν στην Ινδία.

Φανατικός υποστηρικτής της εθνικής ομάδας κρίκετ της Ινδίας. Οπαδός της εθνικής ομάδας κρίκετ της Ινδίας έβαψε τα μαλλιά του στα χρώματα της σημαίας της χώρας, δείγμα της υποστήριξης του στον αγώνα με το Πακιστάν, ο οποίος θα διεξαχθεί στη Καλκούτα. Το σχέδιο του κουρέματος του οπαδού απεικονίζει το χάρτη της χώρας.
EPA / PIYAL ADHIKARY

Οπαδός της εθνικής ομάδας κρίκετ της Ινδίας έβαψε τα μαλλιά του στα χρώματα της σημαίας της χώρας, δείγμα της υποστήριξης του στον αγώνα με το Πακιστάν, ο οποίος θα διεξαχθεί στη Καλκούτα. Το σχέδιο του κουρέματος του οπαδού απεικονίζει το χάρτη της χώρας.

Μωρό λύκος στην Ουγγαρία. Κτηνίατρος σε ζωολογικό κήπο που βρίσκεται στην πόλη Σέγκεντ, 170 χιλιόμετρα νότια της Βουδαπέστης, εξετάζει λυκάκι 6 μηνών.
EPA / ZOLTAN GEREGELY KELEMEN

Κτηνίατρος σε ζωολογικό κήπο που βρίσκεται στην πόλη Σέγκεντ, 170 χιλιόμετρα νότια της Βουδαπέστης, εξετάζει λυκάκι 6 μηνών.

Μουσείο Τέχνης και Επιστημών στη Σιγκαπούρη. Μια μητέρα με το παιδί της αντικατοπτρίζονται στο πάτωμα ενώ αλληλεπιδρούν με διαδραστικό έκθεμα με τίτλο «100 χρόνια Θάλασσα».  Το έκθεμα  είναι κομμάτι της έκθεσης «Ο Κόσμος στο Μέλλον». Η έκθεση αποτελεί από 15 εγκαταστάσεις ψηφιακής τέχνης.
EPA / WALLACE WOON

Μια μητέρα με το παιδί της αντικατοπτρίζονται στο πάτωμα ενώ αλληλεπιδρούν με διαδραστικό έκθεμα με τίτλο «100 χρόνια Θάλασσα».  Το έκθεμα  είναι κομμάτι της έκθεσης «Ο Κόσμος στο Μέλλον». Η έκθεση αποτελεί από 15 εγκαταστάσεις ψηφιακής τέχνης.

Στιγμιότυπο από τη Νικαράγουα. Άλογο στέκεται στη λίμνη Τίσμα της Νικαράγουα.
REUTERS / OSWALDO RIVAS

Άλογο στέκεται στη λίμνη Τίσμα της Νικαράγουα.

Κατασκευή δρόμου εγκαινιάζει ο Κιμ Γιονγκ Ουν. Ο Βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν μιλά σε τελετή έναρξης κατασκευής δρόμου στην Πιονγιάνγκ.
REUTERS / KCNA

Ο Βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν μιλά σε τελετή έναρξης κατασκευής δρόμου στην Πιονγιάνγκ.

Εβδομάδα μόδας στο Τόκιο. Μοντέλο παρουσιάζει δημιουργία του ταϊβανέζου σχεδιαστή Johan Ku, στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας του Τόκιο.
EPA / KIYOSHI OTA

Μοντέλο παρουσιάζει δημιουργία του ταϊβανέζου σχεδιαστή Johan Ku, στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας του Τόκιο.

Στιγμιότυπο από τον μαραθώνιο της Ιερουσαλήμ. Ένας άντρας ντυμένος με στολή Σπάιντερμαν εμψυχώνει τους δρομείς που συμμετέχουν στον μαραθώνιο της Ιερουσαλήμ.
REUTERS / BAZ RATNER

Ένας άντρας ντυμένος με στολή Σπάιντερμαν εμψυχώνει τους δρομείς που συμμετέχουν στον μαραθώνιο της Ιερουσαλήμ.

Καθημερινή ζωή στην Κίνα . Ένας άντρας κάθεται στη βάρκα του σε ποταμό της κινεζικής πόλης Χουιζού.
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Ένας άντρας κάθεται στη βάρκα του σε ποταμό της κινεζικής πόλης Χουιζού.

Περιστέρια στο Ναύπλιο. Περιστέρια κάθονται σε κλαδί, στο Ναύπλιο.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Περιστέρια κάθονται σε κλαδί, στο Ναύπλιο.

Αποφυλακίστηκε ο Γιώργος Ρουπακιάς. Αποφυλακίστηκε - έπειτα από 30 μήνες προσωρινής κράτησης - ο Γιώργος Ρουπακιάς, καθ
EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Αποφυλακίστηκε - έπειτα από 30 μήνες προσωρινής κράτησης - ο Γιώργος Ρουπακιάς, καθ' ομολογία δολοφόνος του Παύλου Φύσσα. Ο Γιώργος Ρουπακιάς, που συμπλήρωσε το ανώτατο όριο προφυλάκισης σήμερα, οδηγείται φρουρούμενος στο σπίτι του, καθώς θα παραμείνει σε κατ'οίκον περιορισμό.

Πρωινός περίπατος στο Τόκιο. Ένας άντρας στέκεται στις όχθες λίμνης, σε πάρκο του Τόκιο.
REUTERS / THOMAS PETER

Ένας άντρας στέκεται στις όχθες λίμνης, σε πάρκο του Τόκιο.

Επίδειξη Κουνγκ-Φου στον ναό Σαολίν. Μαθητές σχολής πολεμικών τεχνών πραγματοποιούν επίδειξη των δεξιοτήτων τους στο Κουνγκ-Φου σε βραχώδη περιοχή κοντά στον διάσημο βουδιστικό ναό Σαολίν, στην Κίνα.
EPA / FEATURECHINA

Μαθητές σχολής πολεμικών τεχνών πραγματοποιούν επίδειξη των δεξιοτήτων τους στο Κουνγκ-Φου σε βραχώδη περιοχή κοντά στον διάσημο βουδιστικό ναό Σαολίν, στην Κίνα.

Στιγμιότυπο από την Ειδομένη. Στιγμιότυπο από τον προσφυγικό καταυλισμό στην Ειδομένη. Συνολικά 46.207 πρόσφυγες και μετανάστες καταμετρήθηκαν στη χώρα στις 8 το πρωί της Παρασκευής. Στη Βόρεια Ελλάδα οι αρμόδιες υπηρεσίες μέτρησαν συνολικά 23.814 άτομα, εκ των οποίων τα 10.500 στην Ειδομένης (εντός camp), 2.211 στα Διαβατά, 3.852 στο Χέρσο και 3.504 στο Πολύκαστρο. 
FOSPHOTOS

Στιγμιότυπο από τον προσφυγικό καταυλισμό στην Ειδομένη. Συνολικά 46.207 πρόσφυγες και μετανάστες καταμετρήθηκαν στη χώρα στις 8 το πρωί της Παρασκευής. Στη Βόρεια Ελλάδα οι αρμόδιες υπηρεσίες μέτρησαν συνολικά 23.814 άτομα, εκ των οποίων τα 10.500 στην Ειδομένης (εντός camp), 2.211 στα Διαβατά, 3.852 στο Χέρσο και 3.504 στο Πολύκαστρο.