Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016 19:14

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016.

Μια γάτα στο κέντρο της Αβάνας. Γάτα νιαουρίζει, καθώς στέκεται σε έναν παλιό ανεμιστήρα σε κτήριο στο κέντρο της Αβάνας.
REUTERS / ALEXANDRE MENEGHINI

Γάτα νιαουρίζει, καθώς στέκεται σε έναν παλιό ανεμιστήρα σε κτήριο στο κέντρο της Αβάνας.

Μόδα στο Μιλάνο. Μοντέλο παρουσιάζει δημιουργία της Gucci για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016, στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου.
REUTERS / STEFANO RELLANDINI

Μοντέλο παρουσιάζει δημιουργία της Gucci για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016, στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου.

Πορεία διαμαρτυρίας με ολογράμματα . Στιγμιότυπο από την πορεία με ολογράμματα που διοργάνωσε η Διεθνής Αμνηστία στη Σεούλ, καταγγέλλοντας τον περιορισμό της ελευθερίας της έκφρασης και του συνέρχεσθαι στη Νότια Κορέα.
REUTERS / KIM HONG-JI

Στιγμιότυπο από την πορεία με ολογράμματα που διοργάνωσε η Διεθνής Αμνηστία στη Σεούλ, καταγγέλλοντας τον περιορισμό της ελευθερίας της έκφρασης και του συνέρχεσθαι στη Νότια Κορέα.

Καταιγίδα στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Αστραπές φωτίζουν τον ουρανό πάνω από το Άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή, στην κορυφή του λόφου Κορκοβάντο, στο Ρίο ντε Τζανέιρο.
EPA / MARCELO SAYAO

Αστραπές φωτίζουν τον ουρανό πάνω από το Άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή, στην κορυφή του λόφου Κορκοβάντο, στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Ο μικρόκοσμος της Μπανγκόκ. Μέλισσα πετά πάνω από ένα νούφαρο στην Μπανγκόκ.
EPA / DIEGO AZUBEL

Μέλισσα πετά πάνω από ένα νούφαρο στην Μπανγκόκ.

Φεστιβάλ Τσίρκου στην Ισπανία. Ακροβάτες από την Κίνα παρουσιάζουν το πρόγραμμά τους στα μέσα ενημέρωσης, εν όψει του Διεθνούς Φεστιβάλ Τσίρκου που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Φιγκέρες της Ισπανίας.
EPA / ROBIN TOWNSEND

Ακροβάτες από την Κίνα παρουσιάζουν το πρόγραμμά τους στα μέσα ενημέρωσης, εν όψει του Διεθνούς Φεστιβάλ Τσίρκου που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Φιγκέρες της Ισπανίας.

Από τη Λαμία προς ΠΓΔΜ με τα πόδια . Περισσότεροι από 500 πρόσφυγες, από τους περίπου 1.200 που διανυκτέρευσαν στην περιοχή της Λαμίας, ξεκίνησαν με τα πόδια για να φτάσουν στα σύνορα με την ΠΓΔΜ. Πρόκειται για πρόσφυγες από τη Συρία και το Αφγανιστάν, οι οποίοι βρίσκονται από χθες το απόγευμα σε διάφορα ξενοδοχεία της Εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας.
EUROKINISSI

Περισσότεροι από 500 πρόσφυγες, από τους περίπου 1.200 που διανυκτέρευσαν στην περιοχή της Λαμίας, ξεκίνησαν με τα πόδια για να φτάσουν στα σύνορα με την ΠΓΔΜ. Πρόκειται για πρόσφυγες από τη Συρία και το Αφγανιστάν, οι οποίοι βρίσκονται από χθες το απόγευμα σε διάφορα ξενοδοχεία της Εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας.

Καθημερινή ζωή στην Ουγκάντα. Κόσμος κατεβαίνει τις σκάλες του μιναρέ του Εθνικού Τζαμιού της Ουγκάντα στην Καμπάλα.
EPA / DAI KUROKAWA

Κόσμος κατεβαίνει τις σκάλες του μιναρέ του Εθνικού Τζαμιού της Ουγκάντα στην Καμπάλα.

Κολύμπι στον ζωολογικό κήπο της Πράγας. Μωρό ιπποπόταμος κολυμπά στα νερά τεχνητής λίμνης, στον ζωολογικό κήπο της Πράγας.
REUTERS / DAVID W CERNY

Μωρό ιπποπόταμος κολυμπά στα νερά τεχνητής λίμνης, στον ζωολογικό κήπο της Πράγας.

Στρατιωτική άσκηση στη Σενεγάλη. Σενεγαλέζοι αξιωματικοί έχουν προσεγγίσει όχημα που εξερράγη στο πλαίσιο της στρατιωτικής άσκησης «Πυρόλιθος», η οποία πραγματοποιείται στην αφρικανική χώρα υπό την ηγεσία των ΗΠΑ.
REUTERS / STAFF

Σενεγαλέζοι αξιωματικοί έχουν προσεγγίσει όχημα που εξερράγη στο πλαίσιο της στρατιωτικής άσκησης «Πυρόλιθος», η οποία πραγματοποιείται στην αφρικανική χώρα υπό την ηγεσία των ΗΠΑ.

Ινδία: Εργασίες συντήρησης του σιδηροδρομικού δικτύου. Στιγμιότυπο από τις εργασίες επισκευής και συντήρησης του σιδηροδρομικού δικτύου, στην πόλη Αχμενταμπάντ της Ινδίας.
REUTERS / AMIT DAVE

Στιγμιότυπο από τις εργασίες επισκευής και συντήρησης του σιδηροδρομικού δικτύου, στην πόλη Αχμενταμπάντ της Ινδίας.

Παίζοντας ποδόσφαιρο στο Πολύκαστρο. Ένα παιδί παίζει ποδόσφαιρο στον πρόχειρο καταυλισμό που έχει στηθεί στο Πολύκαστρο. Κλειστή είναι, από νωρίς το πρωί, η ουδέτερη ζώνη Ελλάδας - ΠΓΔΜ, στο ύψος της Ειδομένης, ενώ το τελευταίο 24ωρο οι αρχές της γειτονικής χώρας, έχουν επιτρέψει την είσοδο σε μόλις 860 πρόσφυγες από το Ιράκ και το Αφγανιστάν. Σύμφωνα με την αστυνομία, στον καταυλισμό προσωρινής διαμονής βρίσκονται αυτή την ώρα περίπου 3.000 άνθρωποι και άλλοι 300 περιμένουν στο βενζινάδικο, στο ύψος του Πολύκαστρου.
REUTERS / MARKO DJURICA

Ένα παιδί παίζει ποδόσφαιρο στον πρόχειρο καταυλισμό που έχει στηθεί στο Πολύκαστρο. Κλειστή είναι, από νωρίς το πρωί, η ουδέτερη ζώνη Ελλάδας - ΠΓΔΜ, στο ύψος της Ειδομένης, ενώ το τελευταίο 24ωρο οι αρχές της γειτονικής χώρας, έχουν επιτρέψει την είσοδο σε μόλις 860 πρόσφυγες από το Ιράκ και το Αφγανιστάν. Σύμφωνα με την αστυνομία, στον καταυλισμό προσωρινής διαμονής βρίσκονται αυτή την ώρα περίπου 3.000 άνθρωποι και άλλοι 300 περιμένουν στο βενζινάδικο, στο ύψος του Πολύκαστρου.

Ορκίστηκε υφυπουργός Υποδομών η Μαρίνα Χρυσοβελώνη . Καθήκοντα υφυπουργού Υποδομών, στη θέση του παραιτηθέντος Παναγιώτη Σγουρίδη, αναλαμβάνει η Μαρίνα Χρυσοβελώνη. Η κ. Χρυσοβελώνη ορκίστηκε ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και παρουσία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.
SOOC / Menelaos Myrillas

Καθήκοντα υφυπουργού Υποδομών, στη θέση του παραιτηθέντος Παναγιώτη Σγουρίδη, αναλαμβάνει η Μαρίνα Χρυσοβελώνη. Η κ. Χρυσοβελώνη ορκίστηκε ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και παρουσία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.